Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az első félidőben igazából helyzetünk sem volt, Messi ficánkolt egy ideig. Aztán kaptunk egy viccbe illő gólt, a középpályánk az első félidőben egy hatalmas nagy nulla volt. Maschot kishíján kiállították, Keita hozta a szokásos alibi játékát. Egy komoly helyzetünk sem volt, illetve nagyon nem emlékszem rá.Rinku írta:Most értem haza, egy rövid lényegre törő összefoglalót tudna írni valaki, hogy mi történt eddig? Köszi!
főoldalon "élő közvetítés"Rinku írta:Most értem haza, egy rövid lényegre törő összefoglalót tudna írni valaki, hogy mi történt eddig? Köszi!

pont ezzel a két poszttal nem volt semmi probléma az első félidőbenLionel85 írta:Egy balhátvéd játszik középen. Nem tudom mit vártok. A jó bekk a padon van, hol is kéne lennie máshol.
Kicsik vesztésre állnak idegenbenMessithebest írta:Üdv! Valaki elmondaná mivolt eddig mivel most értem haza,annyit tudok h 1-0 a Herculesnek :O
Illetve valaki aki esetleg nézi az megtudná mondani a Barca Atletic-Cartagena meccs állását?

jól látod, én itt nézem: http://www.veetle.com/index.php/channel ... f9900a7b18jól látom,hogy egyik sport csatorna se közvetíti élőbe? Shocked

Egy pillanatban 78-22 is voltbazsiii írta:62-38% labdabirtoklása volt a barcának..![]()
a hercules lőtt egy gólt és csak kirugásoknál volt náluk a labda??
a második félidőben szerintem alázás lesz..
Piqué a legveszélyesebb emberünk elől, sztem ez mindent elárul...Slither írta:WTF hátrányban vagyunk?!
Rosszul játszunk?
kb ugyanígy gondolomkristop írta:adriano, masch, maxwell, abidal, villa, messi tetszettek. iniesta nagyon gyengén kezdett, a végére jött bele. keitán átfolyik a labda, szokásos. piquét elől hátul bizonytalannak érzem. bojan súlytalan.