Sziasztok,
ma illetve tegnap próbáltam jegyet venni a hivatalos Barcelona web lapon a november 14-i Villareal.
SAJNOS MAGYAR BANKKÁRTYÁKKAL NEM SIKERÜLT VÁSÁROLNI!
Próbáltam olyan kártyával ami kimondottan internetes vásárláshoz van (több alkalommal Kínából, USA-ból vásároltam már vele sikeresen), normál bankkártyával, illetve dombornyomott bankkártyával is.
A vásárláshoz szükséges infó (teljes kártyaszám, lejárat, CVC kód) megvolt, mindegyik kártyán a vásárláshoz szükséges fedezet (270 EUR) megvolt, de ennek ellenére mindig valamilyen hibaüzenetet kaptam (card error, pay error), s nem sikerült jegyet vennem.
Szóval nem tudom, hogy a korábban írt internetes oldal hibája, vagy esetlegesen a többiek által már észlet magyar bankkártyák nem elfogadása volt a hiba.
Olvastam több korábbi bejegyzést, hogy kinek sikerült vásárolni, s kinek nem. A jelenlegi állapot az, hogy NEM LEHET MAGYAR BANKKÁRTYÁKKAL vásárolni. Felvettem a kapcsolatot szintén ezen a fórumban író "Szabella"-val, aki nagyon kedves volt, s azonnal segített. Úgyhogy ha valakinek szüksége van segítségre, akkor csak ajánlanlani tudom, s EZ ITT MOST NEM A MARKETING HELYE VOLT!
Gondoltam ezt az infót megosztom veletek ezeket AZ AKTUÁLIS INFORMÁCIÓKAT.