Olyan kérdésem lenne, hogy windows 7 boot dvd-t mivel tudnék csinálni? 32 bites windows 7-em van fent a gépen, de 64 bitest akarok és sajnos windows alól nem tudom telepíteni, mivel nem kompatibilis :/
Előre is köszi a helpet

R.
Igen, a SOTE-ről már hallottam, jár is oda 2 ismerősöm... A felvételit pedig azért kérdezem, mert vhova nem is kell, vhova biosz, kémia kell, van, ahova +fizika is, és Prágába ráadásul egy IQ-teszt is része a felvételinek...csababarca írta:vicky.girl írta:Sziasztok! Érdekes kérdésem lenne: Magyarországon melyik a legszínvonalasabb ill. legnehezebb orvostudományi egyetem? Melyikre a legnehezebb bekerülni? Szlovákiai vagyok, így nem vagyok képben.Van itt vki, aki otthon van a témában, esetleg hallásból tudtok ezt azt? Köszönöm
Szerintem a Semmelweis Egyetem ami a leghíresebb,legszínvonalasabb.
De szegeden is működik orvostudományi kar.
Az hogy melyikre a legnehezebb bekerülni,ez változó,mert annyi kar,szak van,hogy nehéz megállapítani.
Egyébként nem a bekerülés a lényeg,hanem ott is kell tudni maradni lehetőleg. És ez a nehezebb minden felsőoktatási intézménynél.
vicky.girl írta:Sziasztok! Érdekes kérdésem lenne: Magyarországon melyik a legszínvonalasabb ill. legnehezebb orvostudományi egyetem? Melyikre a legnehezebb bekerülni? Szlovákiai vagyok, így nem vagyok képben.Van itt vki, aki otthon van a témában, esetleg hallásból tudtok ezt azt? Köszönöm
-először is értelem szerűen a főcímkén (vagy nem tudom hogy nevezik...) lévő 'File' menüben megnyitod a vágni kívánt filmet;ozsimiki írta:Azokhoz fordulnék akik ismerik,és használják/ták a Virtualdub nevű progit.
Legyenek szívesek nekem lépésről lépésre leírni,hogy miként tudom azon egyszerű műveletet elvégezni,hogy egy adott videóból levágni az általam kiválasztott részt. (a végén a szokásos feliratokat,szereplők nevei részt akarom kivágni, mert épp hogy nem fér ki egy évad az egyik sorozatból 1 DVD-re)
Elvileg pedig magyarul is tud az általam letöltött progi,de sehol se tudom rajta belőni, és mivel full ismeretlen még maga a program,nem akarom elszabni vmitfőleg,h nincs mááááásik az adott megvágandó anyagból.
köszönöm előre is!
az is jó,ha írtok egy másik programot,amit ismertek,és annak írjátok le a folyamatát.
Itt hátha találsz valamit.ozsimiki írta:Azokhoz fordulnék akik ismerik,és használják/ták a Virtualdub nevű progit.
Legyenek szívesek nekem lépésről lépésre leírni,hogy miként tudom azon egyszerű műveletet elvégezni,hogy egy adott videóból levágni az általam kiválasztott részt. (a végén a szokásos feliratokat,szereplők nevei részt akarom kivágni, mert épp hogy nem fér ki egy évad az egyik sorozatból 1 DVD-re)
Elvileg pedig magyarul is tud az általam letöltött progi,de sehol se tudom rajta belőni, és mivel full ismeretlen még maga a program,nem akarom elszabni vmitfőleg,h nincs mááááásik az adott megvágandó anyagból.
köszönöm előre is!
az is jó,ha írtok egy másik programot,amit ismertek,és annak írjátok le a folyamatát.
köszönöm, megpróbálom.Lionel85 írta:Én a Format Factory-t használom, szerintem azzal lehet HD-ket konvertálni. Minőséget még sosem néztem, de kiterjesztést lehet változtatni. Tehát ha aviba akarod, vagy akármely másikba, ott lehet.
Letöltés
http://download.chip.eu/hu/Format-Facto ... 06901.html
ja...akkor semmi...theGenius írta:az komoly studiómunka..otthoni körülmények között nem nagyon tudod megoldani..értem ez alatt hogy sima pc-vel...chonggy írta:Valaki tudja,hogyan lehet egy zenszámról "leválasztani" az alapzenét (instrumental)?fontos lenne...
jo persze én sem arra akartam kilyukadni, h mindenki csalo, de ha honapokig gyujtogetek vmire, nem biztos h bemernem vallalni a netes vasarlast...aminek amugy sem vagyok hive...L.Messi 10 írta:Én előre utalással vettem mezt, és minden rendben volt. Ajánlanám is őket csak csődbementekvisca el barca írta:ne postázzál elore semmit. ez itt magyarország, siman atkurnak. mond meg neki h postai utanvettel kifizeted.Z.Chris írta:Neten szeretnék vásárolni egy mezt,és mondta az eladó, hogy az ár 40%-át el kell postáznom előtte. Sajnos én ilyenhez nem értek mert még nem vásároltam neten. Valaki írja már le, hogy mit hogyan kell.
Postán megkell mondanom, hogy pénzt szeretnék postázni ennyit és ennyit erre a címre, vagy hogy?
az komoly studiómunka..otthoni körülmények között nem nagyon tudod megoldani..értem ez alatt hogy sima pc-vel...chonggy írta:Valaki tudja,hogyan lehet egy zenszámról "leválasztani" az alapzenét (instrumental)?fontos lenne...
Én előre utalással vettem mezt, és minden rendben volt. Ajánlanám is őket csak csődbementekvisca el barca írta:ne postázzál elore semmit. ez itt magyarország, siman atkurnak. mond meg neki h postai utanvettel kifizeted.Z.Chris írta:Neten szeretnék vásárolni egy mezt,és mondta az eladó, hogy az ár 40%-át el kell postáznom előtte. Sajnos én ilyenhez nem értek mert még nem vásároltam neten. Valaki írja már le, hogy mit hogyan kell.
Postán megkell mondanom, hogy pénzt szeretnék postázni ennyit és ennyit erre a címre, vagy hogy?
ne postázzál elore semmit. ez itt magyarország, siman atkurnak. mond meg neki h postai utanvettel kifizeted.Z.Chris írta:Neten szeretnék vásárolni egy mezt,és mondta az eladó, hogy az ár 40%-át el kell postáznom előtte. Sajnos én ilyenhez nem értek mert még nem vásároltam neten. Valaki írja már le, hogy mit hogyan kell.