Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.11. 19:10:47

6-2vel megvan az első szett 8) így tovább.

Szerintem 09es Ausztrál Openen (amit megnyert) se játszott ilyen meggyőzően összességében,mint az idei US Openen eddig. Meg kell lennie ennek a meccsnek,és a végső sikernek is!

VAMOS RAFA!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.11. 13:54:38

Én annyira nem tartok Youzhnytól. Amit eddig Nadal az idei US Openen játszott, az több, mint meggyőző. Hihetetlen, hogy hova fejlődött. (ami a kemény pályát illeti)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.11. 13:39:00

Most néztem meg a női elődöntő 1ik meccsét, hála az égnek Venus W. kiesett :)

Nadalnak nagyon szurkolok,remélem nyeri nem csak az elődöntőt,de a döntőt is.
Vamos Rafa!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.11. 13:27:55

ma nagyon jó 2 meccset láthatunk remélhetőleg!
Nadal-Youzhny
Djoko-Federer

Vamos Nadal!!!

Nadal-Djoko döntőt várok. :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.10. 13:22:34

Bizony, szerencsére nem volt gond most sem.

Youzhny-nak pedig vissza lehet adni egy régebbi csúfos vereséget. (igaz akkor sérülten játszott ellene Rafa)

De valamiért jobban tartok a meccstől,mint akár a Verdasco ellenitől,akár az előbbiektől. De természetesen kötelező lenne nyerni. Meg is lesz!

VAMOS RAFA!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.10. 10:26:20

Véget ért az utolsó két férfi negyeddöntő is. Kb. ezt vártam a két meccstől.

Youzhny 5 játszmában elég nagy csatában verte Wawrinkát, mig Rafa 3 szettben bizonyult jobbnak Verdasconál.

Nadal–Verdasco 7:5, 6:3, 6:4
Juzsnij –Wawrinka 3:6, 7:6, 3:6, 6:3, 6:3

Az elődöntő nem szabad, h gondot okozzon. Az orosz jóval fárattabb lesz és ha forditva lenne akkor is kötelező lenne a győzelem.

VAMOS RAFA!!!!!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.09. 11:28:58

csababarca írta: Értem,akkor ez a jobbik eset.
De nem mindenhol van így,szerintem legalábbis.
Igy igaz, ez csak a US Opennen van igy. :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.09. 11:26:12

kanty írta:
Nem. Mert a két férfi elődöntőt egy napon rendezik. Ez a bizonyos "szuper szombat".
A program: a két férfi elődöntő és a női döntő.

Értem,akkor ez a jobbik eset.
De nem mindenhol van így,szerintem legalábbis.

Ozsi,látom akkor nem csak neekm tűnt fel ez az apróság :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.09. 11:21:59

ozsimiki írta:
szerk: kanty az igaz, viszont ettől függetlenül akkor az elődöntő előtt pihen kevesebbet, nem a döntő előtt.
Ennek akkor lesz jelentősége ha Rafa elődöntője lesz később és még hosszabb meccse is lesz, mint Federernek, de reméljük, h nem ez fog dönteni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.09. 11:17:51

csababarca írta:Megint úgy lesz,ahogy szokott,hogy ha Nadal is meg Federer is bejut a döntőbe,akkor Federer 1 nappal többet pihenhet?
Mert már megfigyeltem,hogy mindegy ki a világelső,mindig Nadal játsza a második elődöntőt,egy nappal Federer után.
ne is írd :) nekem ez a "mániám" szinte, mindig megfigyelem, édes mind1, hogy Nadal a világelső valahogy mindig Federer játszik előbb :D de nem is érdemes vele sokat foglalkozni, bár tény,h bosszant. 2éve amikor világelső lett azt hittem most végre változik,de fenéket, aztán ugye elvesztette, majd visszaszerezte de semmi se történik.

Talán 1db verseny volt amikor Ő pihenhetett többet a döntő előtt.

de ez van,szóval meg kell szokni :D

szerk: kanty az igaz, viszont ettől függetlenül akkor az elődöntő előtt pihen kevesebbet, nem a döntő előtt.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.09. 11:16:17

csababarca írta:Megint úgy lesz,ahogy szokott,hogy ha Nadal is meg Federer is bejut a döntőbe,akkor Federer 1 nappal többet pihenhet?
Mert már megfigyeltem,hogy mindegy ki a világelső,mindig Nadal játsza a második elődöntőt,egy nappal Federer után.
Nem. Mert a két férfi elődöntőt egy napon rendezik. Ez a bizonyos "szuper szombat".
A program: a két férfi elődöntő és a női döntő.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.09. 11:12:52

Megint úgy lesz,ahogy szokott,hogy ha Nadal is meg Federer is bejut a döntőbe,akkor Federer 1 nappal többet pihenhet?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.09. 10:38:24

piton írta:Na meg volt a revans! Roger 3 játszmában a vártnál könnyebben verte a svédet. Nagyon jól használta ki a break labdákat, de a kulcs a jó adogatásokban és a fogadásokban rejlett.

US Open, negyeddöntők, férfiak:
Novak Djokovic (szerb, 3.) - Gael Monfils (francia, 17.) 7:6 (7-2), 6:1, 6:2
Roger Federer (svájci, 2.) - Robin Söderling (svéd, 5.) 6:4, 6:4, 7:5

Jöhet Djokovic az elődöntőben, csak eljutott odáig a szerb is.
A mai Nadal-Verdasco meccs is jónak tűnik, de lehet h Nadal sima 3 szettben hozni fogja a meccset.
néztem az egész Federer-Söderling meccset, most hulla is vok, na szóval: Federer természetesen megérdemelten nyert 3 játszmában, Ő jobban alkalmazkodott a szélhez, épp ezért semmi extra nem kellett. Szervái ültek és kb ennyi. Míg Söderling nagyon gyatrán adogatott, alig ütött ászt,és vétett jó pár kettős hibát, egyszerűen nem tudott rövid pontokba menekülni. Lehet,h nagyon zavarta a szél,vagy egyszerűen ma ennyit tudott.

Ha Garroson játszott volna így,akkor ott se nyer. Egyszerűen rengeteg ki nem kényszerített hibát vétett az adogatásainál, szinte csak ezek miatt breakelte őt Federer. Volt, hogy 40-0-je volt aztán 4szer hibázott a svéd,majd breaklasztinál se választott jó megoldást. a 3.szettért való szerválása se volt méltó hozzá, így maradt a megérdemelt 3szettes vereség.

Szóval számomra nem derült ki ezen a meccsen mire képes jelenleg Federer, (bár annyi igen,h a körülményekhez (jelen esetben a nagy szél) nagyon jól alkalmazkodott) mivel ellenfele nagyon sokat hibázott.

Ettől függetlenül Őt látom esélyesnek Djoko ellen, viszont ha Nadallal döntőzik,akkor már nem :)

holnap hajnalban pedig VAMOS RAFA!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.09. 09:45:20

Több izgalmat vártam mindkét meccstől

Djokovic-Monfils

Itt az első szett volt a döntő, break előnyből elbukta a francia és utánna pedig esélye sem volt. Ő az a tipusú játékos aki ha képes felhergelni magát akkor szinte bárkit megverhet, tegnap ez nem sikerült neki, Djokovic megérdemelten jutott tovább.

Federer-Söderling

Azt gondoltam, h a svéd legalább egy játszmára jó lesz. Federer jól játszott, Söderling teljesitménye pedig kevés volt. Egy Federer ellen nem engedheti meg senki sem, h break labdánál kettőshibát üssön.Eléggé meggyőző volt a svájci, várom már a Djokovic elleni meccset.

A mai programról:

Youzhny-Wawrinka

Mindkét játékosnak nagy lehetőség ez a meccs, mindkettőről lehet tudni, h nagyon ügyes teniszezők, de fejben nem a legerősebbek. Valahogy én egy kicsivel az oroszt érzem erősebbnek, de ezen a meccsen tényleg bármi megtörténhet.

Nadal-Verdasco

Ha Rafa képes azt a magabiztos teniszt hozni amit eddig láthattunk tőle akkor szerintem 3 szett lesz a vége. Verdasconak szerintem akkor van esélye ha az első szett az övé lesz, nem hiszem, h képes jelenleg egy hosszú csatát megnyerni.

Összegezve:én Rafa és Youzhny továbbjutást várok.

VAMOS RAFA!!!!!

piton
Capitá del Barça

2010.09.09. 09:12:24

Na meg volt a revans! Roger 3 játszmában a vártnál könnyebben verte a svédet. Nagyon jól használta ki a break labdákat, de a kulcs a jó adogatásokban és a fogadásokban rejlett.

US Open, negyeddöntők, férfiak:
Novak Djokovic (szerb, 3.) - Gael Monfils (francia, 17.) 7:6 (7-2), 6:1, 6:2
Roger Federer (svájci, 2.) - Robin Söderling (svéd, 5.) 6:4, 6:4, 7:5

Jöhet Djokovic az elődöntőben, csak eljutott odáig a szerb is.
A mai Nadal-Verdasco meccs is jónak tűnik, de lehet h Nadal sima 3 szettben hozni fogja a meccset.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.08. 23:44:31

Ez a hülye nagy szél már elállhatna, ne ez döntsön egyik meccsen sem.

Amúgy most kiderül,hogy milyen formában van Federer, előbb Söderling,aztán utána ha továbbmegy valószínű Djokovics, majd a döntőben remélhetőleg Nadal.

off: küldtem még 1 mailt,és ezáltal befejezve részemről is az off :D pü-s rejtély meg csak veled áll fent továbbra is :D
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.08. 23:27:44

Utolsó off:

Köszi a választ. Fent vagyok mindkettőn, majd megnézem újra a hétvégén, ha mégsem jön össze, akkor majd az általad említett lehetőséget is megpróbálhatjuk.

On: nem rossz a meccs, de ha Monfils nem fordítja meg valahogy ezt a szettet, akkor szvsz vége a meccsnek és max. egy 4 szettet tud majd kicsikarni. (de leginkább azt sem)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.08. 23:15:50

On: Nézem én is, a Monfils-Djokovic meccset. Bár drukkolok Monfilsnak , de ő szépen lassan azért fejben el szokta veszteni a hosszabb meccseit. (igaz, mostanában Djokovicra is egyre jellemzőbb, hogy hihetetlenül hullámzó a játéka)

Off: most értem csak haza, ozsi megkaptad a mailt?

meg-meg, válaszoltam is. Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.08. 22:48:51

Jaja, nem rossz, bár egyértelmű szerintem,h a szerb fog nyerni. Monfils viszont egy showmen, bírom az ipsét, szinte mindig nagyon maga mellé tudja állítani a közönséget, ez kell is neki most.

Azért bízok egy 5szettesben.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.08. 22:21:48

Most is megy egy jó meccs!
Monfils-Djokovic.
Ajánlom mindenki figyelmébe! :wink: :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.08. 20:09:47

Atya Ég mekkora meccs volt a Verdasco-Ferrer... emlékeztettet a 2008as Ausztrál Openes Nadal-Verdasco-ra amilyen színvonal és izgalmak voltak itt.

délután néztem egy elég hosszú összefoglalót róla, megérte. A meccspont is óriási volt.

pedig végig Ferrer volt előnyben 2-0ra ment szettekben is,aztán 5.szettben is vezetett 4-3ra és szerválhatott az 5-3ért,majd a tie breakben vezetett 4-1re is...

Federer-Söderling meccs azért érdekel,mert Söderling már képes lehet megzavarni Rogert, úgy értve,hogy jó ideig az jellemezte a mezőnyt,h van Nadal aki nem fél tőle, a többiek meg amikor megfoghatták volna akkor is beleremegtek,és ha ezt megérzi a svájci,akkor nyugodtan játszik,akkor viszont nem igen győzik le. Söderling Garros után már az egyik olyan aki elhiszi hogy meg tudja verni...persze ettől függetlenül kifoghat egy nagyon jó napot a svájci és legyőzheti simán a svédet. Viszont ha sül a keze Robinnak és agyilag is olyan lesz amire számítok,akkor bármi lehet.

Mivel ez kemény pálya,ezért meccs előtt én is esélyesebbnek érzem Rogert. Bár Wimbledonban is annak éreztem Berdych elleni meccs előtt.

mindenestre remélem jó meccs lesz, megnézem.
Kép
piton
Capitá del Barça

2010.09.08. 18:55:24

kanty írta: A mai Federer-Söderling meccsre kiváncsi vagyok. Federert most sem érzem annyira ellenálhatatlannak, bár őt a klasszisa sokszor kihúzta a bajból.
A svéd már bizonyitotta, h megvan a játéka ahhoz, h bárkit megverjen, ha jó napja lesz akkor szerintem megfogja Federert.
VAMOS RAFA!!!!
Már én is várom a meccset, kénytelen leszek hajnal 1-ig fent lenni, vagy akkor felkelni.
Esélyekről szólván, én pont fordítva látom. Södnek csak akkor van esélye, ha Fed rossz napot fog ki és pocsék játékot mutat! :wink:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.08. 10:20:36

Eddig Rafa játéka nagyon meggyőző. Kevés időt töltött a pályán és még szettet sem vesztett.
Verdasconak elég nehéz meccse volt, ami szerintem elég sokat kivett belőle. Nem hiszem, h nagy gondot fog okozni Nadalnak. Bár ha játszanak egy olyan meccset, mint tavaly Ausztráliában akkor minden megtörténhet. :)

A mai Federer-Söderling meccsre kiváncsi vagyok. Federert most sem érzem annyira ellenálhatatlannak, bár őt a klasszisa sokszor kihúzta a bajból.
A svéd már bizonyitotta, h megvan a játéka ahhoz, h bárkit megverjen, ha jó napja lesz akkor szerintem megfogja Federert.

VAMOS RAFA!!!!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.08. 08:12:07

ozsimiki írta:Off: nem jött, küldtem egyet én.

On: most értem haza, Wawrinka behúzta végül. Most pedig Nadal előtt megnézem a V.Williams- Schiavone meccset, és ezúttal az olasznak fogok drukkolni. (Ő az aki nyerte idén a Garrost) Láttam pár meccsét itt is, elképesztően elegáns, szép teniszt játszott kemény pályán is. Hihetetlen megoldások,és kivitelezések, sokrétű teniszt láttam tőle.

Remélem tartja ezt a formát,mert akkor most is klasszis teniszt láthatunk.

Tényleg elképesztő előkészítések és megoldások jellemezték eddig, sokszor el se hittem.
Nadal megint nem izzadt meg! Verdasco 5 szettben lépett tovább. (remélem ellene is elég lesz 3 játszma....) Vamos Rafa!!!

Sciavone: tényleg hihetetlen, hogy hova fejlődött. A kérdés csak az, hogy miért ilyen későn "érett be" igazán? Sajnálom minden esetre, hogy nem ő ment tovább...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.08. 00:09:18

Off: nem jött, küldtem egyet én.

On: most értem haza, Wawrinka behúzta végül. Most pedig Nadal előtt megnézem a V.Williams- Schiavone meccset, és ezúttal az olasznak fogok drukkolni. (Ő az aki nyerte idén a Garrost) Láttam pár meccsét itt is, elképesztően elegáns, szép teniszt játszott kemény pályán is. Hihetetlen megoldások,és kivitelezések, sokrétű teniszt láttam tőle.

Remélem tartja ezt a formát,mert akkor most is klasszis teniszt láthatunk.

Tényleg elképesztő előkészítések és megoldások jellemezték eddig, sokszor el se hittem.
Kép
Válasz küldése