Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
no látod, akiket itt felsoroltál, kellene h nagyon messze elkerüljék a focit...messideco írta:zsuni te ki tudnál hozni erősebbet ebből a csapatból? Mert én nem...Egervári,Bicskei,Garami,Mezey és talán Csank a legtapasztaltabb az egész magyar edzői stáb között. Ha már így sem jó, akkor valami nem ok...
Teljesen igazad van, de azzal most hirtelen semmit nem tudunk kezdeni, hogy CR-ek, Messik, Xavikat hívjunk be. Tök mindegy hol játszanak a játékosaink, milyen bajnokságban, de tudjanak játszani, legyen egy elképzelés és pont. Rengetek a példa, hogy akármilyen nevek lehetnek egy válogatottba is, ha nem tuddnka együtt játszani ->portugálok, franciák, de akár még elefántcsontpart és a legtöbb afrikai együttes. Minden szempontból előttünk vannak, mégis igen kínos meccseik vannak. Igazán követendő példa a ciprusi, svájci, török, szlovén stb. hol voltak ezek a csapatok 20-30éve? Érjük be Lackókkal, Király Gabikkal meg Rudolfokkal még pár évig, de valamit az alapoknál és FEJBEN a kis takony kölyköknél rendbe kéne tenni, mert nagyon hamar elszállnak maguktól majd mmiután a luxus fényűzéshze, már az nb1 is elég, nem küzdenek hajtanak tovább, beérik ennyivel is... ezen kéne változtatni...csak rohadtul igaza van, az egész egy belterjes 0. amig Mezey él és mozog, addig semmi sem fog változni. Mindenki csak bábként lóg, és teljesiti ezeknek a senkiknek az utasitásait. Egervári mit tett eddig le? semmit. nem is fog. Amig ez a sok vén nagymegmondó alak itt ólálkodik az országban a foci körül, addig a büdös életbe nem lesz változás. NB1es focistákkal kiállni svédország, meg moldova ellen, pfffff.
Huszti is egy nagy 0 a válogatottban, de legalább megmondja a frankót. nem véletlenül Dzsudzsák se tud semmit sem hozzátenni a csapathoz, a PSV-ben meg rendre magyar szinten szemkápráztató a játéka. Rudolfok, Cvitkovicsok, Király Gabik meg Laczkók rohangálnak cimeres mezben, a röhögés kerülget minden egyes alkalommal.
sikerült felsorolnod azokat az embereket akit el kéne távolitani mihamarabb a focitól, akik tönkretették az egészet. talán még a mágus bácsika hiányzik aki "feltalálta" a holland stilust.zsuni te ki tudnál hozni erősebbet ebből a csapatból? Mert én nem...Egervári,Bicskei,Garami,Mezey és talán Csank a legtapasztaltabb az egész magyar edzői stáb között. Ha már így sem jó, akkor valami nem ok...
csak rohadtul igaza van, az egész egy belterjes 0. amig Mezey él és mozog, addig semmi sem fog változni. Mindenki csak bábként lóg, és teljesiti ezeknek a senkiknek az utasitásait. Egervári mit tett eddig le? semmit. nem is fog. Amig ez a sok vén nagymegmondó alak itt ólálkodik az országban a foci körül, addig a büdös életbe nem lesz változás. NB1es focistákkal kiállni svédország, meg moldova ellen, pfffff.
annak én is örülök,h valószínű nyerünk, igaz többet nem is várhatunk (1.2. hely,stb)Lionel85 írta:GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL!!
2-0
KOMAN A BARBÁR!!!
hejj de jó lett a kedvem

az első meccsen csak te láthattad így,mivel ott Faragó Ricsi már már el volt ájulva a csapattól,és Egerváritól, milyen ügyesek meg minden, és a szakértők se húzták le őket.kudu írta:A két meccsen eddig csak nekem tűnik úgy, hogy a SportTV hihetetlenül kritikus és pesszimista? Én még ilyen "szakértést" nem láttam az utóbbi időben a sportTV-n