La Masia - Barça fiatalok
- noname
- Llegenda del Barça
Eleinte tehetségesnek indult, de aztán kiderült h csak amolyan eszetlen cselgép. A nagycsapatban rendszerint az volt a séma h rávitte 2-3 emberre, ha ki is cselezett 2t, a harmadik biztos elvette. Keményebb játékosok meg egyszerűen leszedték a pályáról. Lejárt a szerződése és nem szerződtette azóta senki. http://transfermarkt.de/de/gai-assulin/ ... 38412.htmlzsoltfree írta:Tudom hogy már nem Barca fiatal, de nem tud valami infot a Gai Assulinról?
Azt tudom hogy lejárt a szerződése és pont. Viszont az elmúlt évben már játszott a felnőtt csapatban is 1-2-szer, és szerintem mindenki A nagyok közé várta már ebben az évben. Ha jól tudom külföldi csapatok is nagyon figyelték. Lesérült, vagy elzüllött, vagy mi lett vele?
Lehet h tehetsége volt a focihoz, de esze és fizikuma nem.
A Fifa egy szégyen
-
- Capitá del Barça
Tudom hogy már nem Barca fiatal, de nem tud valami infot a Gai Assulinról?
Azt tudom hogy lejárt a szerződése és pont. Viszont az elmúlt évben már játszott a felnőtt csapatban is 1-2-szer, és szerintem mindenki A nagyok közé várta már ebben az évben. Ha jól tudom külföldi csapatok is nagyon figyelték. Lesérült, vagy elzüllött, vagy mi lett vele?
Mini Estadibence-barca írta:Ilyenkor a hazai pálya mi nekik? Mert gondolom nem a Camp Nouba játszanak...
- lui1698
- Llegenda del Barça
A Mini Estadi-ban szokták játszani a meccseket.bence-barca írta:Ilyenkor a hazai pálya mi nekik? Mert gondolom nem a Camp Nouba játszanak...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mini_Estadi

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Llegenda del Barça
Ilyenkor a hazai pálya mi nekik? Mert gondolom nem a Camp Nouba játszanak... 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Mino-Abraham,Muniesa,Bartra,Montoya-JdS,Fontás,Sergi Roberto-Nolito,Soriano,Edu Oriol

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Az azért jó, hogy a Real B kikap a Celta B-től, a Barca B meg veri Celta A-t.:D
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez valóban nem a mi napunk volt! 5-1 lett a vége! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Új tehetséget figyel a Barça
Az Athletic Bilbao csapatában játszik a 16 éves Iñigo Ruiz de Galarreta, akit a Barcelona mellett a Chelsea és a Liverpool is figyeli. Nagy reménységnek tartják a középpályást.

Az Athletic Bilbao csapatában játszik a 16 éves Iñigo Ruiz de Galarreta, akit a Barcelona mellett a Chelsea és a Liverpool is figyeli. Nagy reménységnek tartják a középpályást.

- noname
- Llegenda del Barça
Először is a 3-0 nem rossz eredmény, ugyanis a B csapat cseréi játszottak. Az alapkezdőből a védelem és a támadósor egy az egyben hiányzott, a kreatív kp-k is.
Másodszor erről a feljutás dologról.
A Barca B a mi ificsapatunk tulajdonképpen, ahonnan játékosokat hívhatunk fel bármikor és csak azért nincs a B csapatoknak külön liga, hogy a nagyok közt jobban edződjenek. Megnyerni megnyerhetjük a másodosztályt velük, a kupát is megkapják, de nem juthatnak fel, hiszen úgy előállna az a hülye helyzet, hogy Barca A-Barca B meccs legyen, amelyik esetben a nagycsapat edzője egyszerűen felhívhatja a nagyokhoz a másik csapat összes játákosát.
A B nem egy külön focicsapat, csak a mi legerősebb ificsapatunk.Kváncsi leszek mire mennek a kicsik a másodosztályban. Nagyon erős most a Barca B. Nemrég még negyedosztályban voltak, utána megerősítették a csapatot: 1-2 játékos, új edzői stáb, stb. 3 év alatt pedig már a másodosztályban voltak. Sztem meglesz a bentmaradás, hiszen bár nagyon rutintalanok rendszerint a B csapatok, de most sok olyan játékos van a B csapatban, akik más esetben az első csapatnál lennének. Pl JdS, Thiago, Fontas csak azért nem lettek felhívva, mert a másodosztály van olyan erős h több rutint szerezzenek ott rendszeres játékidővel, mint a nagyoknál csereként.
Amúgy mi lenne ha a tippjátékban az ő meccseikre is lehetne tippelni?
Eddig nem elehetett, mert túl ismeretlenek voltak az ellenfelek, de a másodosztályban már elég nagy nevű csapatok játszanak, akik a közelmúltban az első osztályt erősítették/gyengítették.
Másodszor erről a feljutás dologról.
A Barca B a mi ificsapatunk tulajdonképpen, ahonnan játékosokat hívhatunk fel bármikor és csak azért nincs a B csapatoknak külön liga, hogy a nagyok közt jobban edződjenek. Megnyerni megnyerhetjük a másodosztályt velük, a kupát is megkapják, de nem juthatnak fel, hiszen úgy előállna az a hülye helyzet, hogy Barca A-Barca B meccs legyen, amelyik esetben a nagycsapat edzője egyszerűen felhívhatja a nagyokhoz a másik csapat összes játákosát.
A B nem egy külön focicsapat, csak a mi legerősebb ificsapatunk.Kváncsi leszek mire mennek a kicsik a másodosztályban. Nagyon erős most a Barca B. Nemrég még negyedosztályban voltak, utána megerősítették a csapatot: 1-2 játékos, új edzői stáb, stb. 3 év alatt pedig már a másodosztályban voltak. Sztem meglesz a bentmaradás, hiszen bár nagyon rutintalanok rendszerint a B csapatok, de most sok olyan játékos van a B csapatban, akik más esetben az első csapatnál lennének. Pl JdS, Thiago, Fontas csak azért nem lettek felhívva, mert a másodosztály van olyan erős h több rutint szerezzenek ott rendszeres játékidővel, mint a nagyoknál csereként.
Amúgy mi lenne ha a tippjátékban az ő meccseikre is lehetne tippelni?
Eddig nem elehetett, mert túl ismeretlenek voltak az ellenfelek, de a másodosztályban már elég nagy nevű csapatok játszanak, akik a közelmúltban az első osztályt erősítették/gyengítették.
A Fifa egy szégyen
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fe ... en-2044073
és ugye ez inkább a barca bének a bé csapata volt.
és ugye ez inkább a barca bének a bé csapata volt.
-
- Entrenador del Barça
Mennyi lett az eredmeny?menczel írta:http://www.iraqgoals.tv/ch5.html
Itt követhetjük. A második félidő alapján elég langyos meccs.
Koszi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2010.09.07. 19:33:32-kor.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ott sem indulhatnak.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Feljutni szerintem fel lehet, de akkor megszűnne a fiókcsapati státusza a felnőttekkel. Bár ez a Barça Atlétic esetében nem egyszerű, azért más bajnokságban ez előfordulhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.09.07. 19:15:10-kor.