Hát ez azért kár, vagány lett volnaVictor_Valdes írta:Ott sem indulhatnak.

Na mind1, azért gondolom megnyerhetik a II.osztályt

Persze , ha feljuthatnának nem lenne tartalék.fanbarca írta:Amiért B csapat, nem juthatnak fel az 1.osztályba?Messithebest írta:Szerintem egész jól megállják a helyüket a srácok a másodosztályban.2 meccs 6 pont,olyan csapatok ellen mint a Celta és a Xerez
Kár hogy nem juthatnak fel az első osztályba,megnézném mire mennének nagyobb csapatok ellen. Ami a mostani brazil meccset illeti: szerintem 40 perc alatt 2 gól nem olyan nagy szégyen,egy brazil válogatott ellen....egy 2-1es vereséggel is akár már elégedett lennék,tudván,hogy az ellenfél a brazil válogatott.
Amiért B csapat, nem juthatnak fel az 1.osztályba?Messithebest írta:Szerintem egész jól megállják a helyüket a srácok a másodosztályban.2 meccs 6 pont,olyan csapatok ellen mint a Celta és a Xerez
Kár hogy nem juthatnak fel az első osztályba,megnézném mire mennének nagyobb csapatok ellen. Ami a mostani brazil meccset illeti: szerintem 40 perc alatt 2 gól nem olyan nagy szégyen,egy brazil válogatott ellen....egy 2-1es vereséggel is akár már elégedett lennék,tudván,hogy az ellenfél a brazil válogatott.
Pont most akartam írni, hogy a spanyol fiataloknál a gyönyörű Barca-s passz után egy Realos gól. Nem ártana 1-2 ilyen összedolgozás este se a Spanyol - Argentinon (pl. Messi passz Di Maria/Higu gól)BlauGranaGroc írta:Thiago az u21-es meccsen megismételte a multkori szabiját. Löbbölését Canales váltotta gólra.
spanyolok ezzel mennek 1:0-ra a lengyelek ellen
Szerintem a braziloktól nem olyan demoralizáló egy 5-6 gólos vereség... Amúgy gondoltam hogy csak hazafiasságból szurkolsz nekik, és nem gondoltad hogy szétverik a brazilokat...(énis így vagyok velefootwork írta: szerintem egy 5-6 golos vereség semelyik csapatnak nem tesz túl jót , hát még az ilyen fiataloknak!! azt meg sejtettem h nem nyernek az ifik! de azért szurkolni még lehet...
amugy a játék maga az még igy is biztató a mezőnyben, nagy jövö elé néznek az biztos!!
szerintem egy 5-6 golos vereség semelyik csapatnak nem tesz túl jót , hát még az ilyen fiataloknak!! azt meg sejtettem h nem nyernek az ifikpalesz77 írta:A világ egyik legjobb válogatottja meg fogja verni a másodosztályban szereplő ifiegyüttesünket... Ki hitte volna.footwork írta:ajjaj!! még negyed óra sem telt el de már kettővel megy a Brazil válogatott Lucas és Pato goljaival!! nehogy nagy zakó legyen és elmenjen a fiatalok önbizalma!!Nemhinném, hogyha a világ legjobb fociástáitól - oké, nem legjobb, de elég szűk elitba vannak - kikapnak, akkor az nagyon lerombolja az önbizalmukat...
A világ egyik legjobb válogatottja meg fogja verni a másodosztályban szereplő ifiegyüttesünket... Ki hitte volna.footwork írta:ajjaj!! még negyed óra sem telt el de már kettővel megy a Brazil válogatott Lucas és Pato goljaival!! nehogy nagy zakó legyen és elmenjen a fiatalok önbizalma!!