La Masia - Barça fiatalok
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ott sem indulhatnak.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Feljutni szerintem fel lehet, de akkor megszűnne a fiókcsapati státusza a felnőttekkel. Bár ez a Barça Atlétic esetében nem egyszerű, azért más bajnokságban ez előfordulhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.09.07. 19:15:10-kor.

Persze , ha feljuthatnának nem lenne tartalék.fanbarca írta:Amiért B csapat, nem juthatnak fel az 1.osztályba?Messithebest írta:Szerintem egész jól megállják a helyüket a srácok a másodosztályban.2 meccs 6 pont,olyan csapatok ellen mint a Celta és a Xerez
Kár hogy nem juthatnak fel az első osztályba,megnézném mire mennének nagyobb csapatok ellen. Ami a mostani brazil meccset illeti: szerintem 40 perc alatt 2 gól nem olyan nagy szégyen,egy brazil válogatott ellen....egy 2-1es vereséggel is akár már elégedett lennék,tudván,hogy az ellenfél a brazil válogatott.
, ,Hát... K... jó idényt produkáltunk. Itt van előttünk a három kupa, amit elértünk. De folytatnunk kell, mert a Barcában minden évben nyerni kell." (Eric Abidal élőben a Camp Nou gyepén)
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Amiért B csapat, nem juthatnak fel az 1.osztályba?Messithebest írta:Szerintem egész jól megállják a helyüket a srácok a másodosztályban.2 meccs 6 pont,olyan csapatok ellen mint a Celta és a Xerez
Kár hogy nem juthatnak fel az első osztályba,megnézném mire mennének nagyobb csapatok ellen. Ami a mostani brazil meccset illeti: szerintem 40 perc alatt 2 gól nem olyan nagy szégyen,egy brazil válogatott ellen....egy 2-1es vereséggel is akár már elégedett lennék,tudván,hogy az ellenfél a brazil válogatott.
més que un club
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Pont most akartam írni, hogy a spanyol fiataloknál a gyönyörű Barca-s passz után egy Realos gól. Nem ártana 1-2 ilyen összedolgozás este se a Spanyol - Argentinon (pl. Messi passz Di Maria/Higu gól)BlauGranaGroc írta:Thiago az u21-es meccsen megismételte a multkori szabiját. Löbbölését Canales váltotta gólra.
spanyolok ezzel mennek 1:0-ra a lengyelek ellen

-
- Jugador d'estrella
Thiago az u21-es meccsen megismételte a multkori szabiját. Löbbölését Canales váltotta gólra.
szerk.:http://www.youtube.com/watch?v=2q0GY7Vu ... r_embedded
szerk.:http://www.youtube.com/watch?v=2q0GY7Vu ... r_embedded
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2010.09.07. 19:55:37-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
sajna nem tudok kezdőt, pedig keresgéltem de nem nagyon foglalkoznak ezzel a meccsel(csodáltam h van rá link
)!! csak hallás után tájékozódtam : és ott van Soriano, Vazqez, Montoya, dos santos a nagyobbak közül! A braziloknál meg a kapuban Diego Alves, aztán a mi ALvesünk, David Lius , Tiago Silva, Andre Santos, Ramires, Lucas, Carlos Eduardo,Robino,Pato!! szóval nem gyenge, elismerésem a fiataloknak!! na vége is a félidőnek!!
(sorry az elirásokért)

(sorry az elirásokért)
- Messithebest
- Director del Fútbol
Szerintem egész jól megállják a helyüket a srácok a másodosztályban.
2 meccs 6 pont,olyan csapatok ellen mint a Celta és a Xerez

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem a braziloktól nem olyan demoralizáló egy 5-6 gólos vereség... Amúgy gondoltam hogy csak hazafiasságból szurkolsz nekik, és nem gondoltad hogy szétverik a brazilokat...(énis így vagyok velefootwork írta: szerintem egy 5-6 golos vereség semelyik csapatnak nem tesz túl jót , hát még az ilyen fiataloknak!! azt meg sejtettem h nem nyernek az ifik! de azért szurkolni még lehet...
amugy a játék maga az még igy is biztató a mezőnyben, nagy jövö elé néznek az biztos!!

Egy kezdőt esetleg tudnál nekem írni? Csak mert érdekelne hogy kik küzdenek a gyepen... Meg egy cserepad is jól jönne... Előre kösz ha tudsz írni.

szerintem egy 5-6 golos vereség semelyik csapatnak nem tesz túl jót , hát még az ilyen fiataloknak!! azt meg sejtettem h nem nyernek az ifikpalesz77 írta:A világ egyik legjobb válogatottja meg fogja verni a másodosztályban szereplő ifiegyüttesünket... Ki hitte volna.footwork írta:ajjaj!! még negyed óra sem telt el de már kettővel megy a Brazil válogatott Lucas és Pato goljaival!! nehogy nagy zakó legyen és elmenjen a fiatalok önbizalma!!Nemhinném, hogyha a világ legjobb fociástáitól - oké, nem legjobb, de elég szűk elitba vannak - kikapnak, akkor az nagyon lerombolja az önbizalmukat...

amugy a játék maga az még igy is biztató a mezőnyben, nagy jövö elé néznek az biztos!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A világ egyik legjobb válogatottja meg fogja verni a másodosztályban szereplő ifiegyüttesünket... Ki hitte volna.footwork írta:ajjaj!! még negyed óra sem telt el de már kettővel megy a Brazil válogatott Lucas és Pato goljaival!! nehogy nagy zakó legyen és elmenjen a fiatalok önbizalma!!

ajjaj!! még negyed óra sem telt el de már kettővel megy a Brazil válogatott Lucas és Pato goljaival!! nehogy nagy zakó legyen és elmenjen a fiatalok önbizalma!! 

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Valóban megsüvegelendő a fiatalok teljesítménye .... A Celta Vigo és a Xérez nagy csapatnak számít abban az osztályban, hisz mindkét csapat az elmúlt 3-4 év egyikében még tagja volt a Primera Divisionnak ...
més que un club
- noname
- Llegenda del Barça
Nagyon jó kis csapatot hoztak össze Luis Enriqueék.
Egész Barcásan játszott a csapat, főleg az első félidőben. Elsöprő labdabirtoklás, hatalmas mezőnyfölény, és a szokásos a "Barca ellen lövik az ellenfelek ételtük gólját" is megvolt.
A támadósorból nemhiszem h bárki mostanában felkerülne, hiszen ott 23-24 évesek már a srácok. Max sérülések esetén jönne fel Soriano vagy Nolito.
A kp és a védelem viszont nagyon tehetséges.
Muniesa talán a legnagyobb tehetség, ha jól láttam most szélsővédőt játszott. A csapat egyik legfiatalabbja. Fontas is stabil teljesítményt nyújt. MOntoya és Sergi Gomez is játszottak már a nagyoknák. A kp is nagyon erős JdS, Thiago, Oriol Romeu...
Szóval védelemben és kp-n elvagyunk bőven látva. A támadósor viszont marad a másodosztályban sztem.
Egész Barcásan játszott a csapat, főleg az első félidőben. Elsöprő labdabirtoklás, hatalmas mezőnyfölény, és a szokásos a "Barca ellen lövik az ellenfelek ételtük gólját" is megvolt.
A támadósorból nemhiszem h bárki mostanában felkerülne, hiszen ott 23-24 évesek már a srácok. Max sérülések esetén jönne fel Soriano vagy Nolito.
A kp és a védelem viszont nagyon tehetséges.
Muniesa talán a legnagyobb tehetség, ha jól láttam most szélsővédőt játszott. A csapat egyik legfiatalabbja. Fontas is stabil teljesítményt nyújt. MOntoya és Sergi Gomez is játszottak már a nagyoknák. A kp is nagyon erős JdS, Thiago, Oriol Romeu...
Szóval védelemben és kp-n elvagyunk bőven látva. A támadósor viszont marad a másodosztályban sztem.
A Fifa egy szégyen
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Fiatalok? Hozzád képest öregek...
Najó, tudodna. 
Grat a srácoknak amumgy.

Grat a srácoknak amumgy.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hihetetlen, hogy, már a másodosztályig jutott a "kölyökcsapat" és ott is két forduló után 100%-osak. Olyan csapatokat megverve, mint a Celta Vigo és a Xerez. 
Ennél a csapatnál, soha nem lesz gond az utánpótlás.

Ennél a csapatnál, soha nem lesz gond az utánpótlás.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- miihii
- KHAL
Igen jól nyomják a gyerekek a másodosztályban is,öröm ezt látni.
Rutinos vén rókákat meghazudtolóan tartották a zsugát a ráadás perceiben
FC BARCELONA:minden szinten - szinte minden
Rutinos vén rókákat meghazudtolóan tartották a zsugát a ráadás perceiben

FC BARCELONA:minden szinten - szinte minden

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel