Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A fránya erőnlét...benjoBARCA írta:Elégedett vagyok a kezdővel, legfőképpen a szélső bekkek lecserélésével. Lázár és Laczkó offenzív bekkek, ez pedig már önmagában előrelépés. Az Elek-Vadócz párost is jó döntésnek tartom, az angolok ellen stabilak voltak. Technikás játékosaink lesznek elől, viszont kulcsfontosságú lesz az erőnlét kérdése; mint tudjuk a svédek abban igen jók.
A túloldalon Ibrán kívül is vannak jó páran, akik tudnak zavart okozni, mind fejjel, mind lábbal.
HAJRÁ MAGYAROK!

Én is hasonlóan érzek, mint Te! A kombinatív játék, amit néha nyomtunk nagyon tetszett, nem féltünk kijönni és támadni. Amit még kiemelnék az a két szélső bekk játéka. Laczkó és Lázár, érzésem szerint, nagyszerűen játszott. Egyértelműen őket kell favorizálni a jövőben!Fecooo írta:...
Én teljesen egyetértek! Jó volt látni, hogy nem abból áll a csapat játéka, hogy felívelgetik a labdát Torghelle "Igazságos izom Tibor" Sándornak, aztán ő majd csak kezd vele valamit. Útóljára Várhidi Péter próbálkozott hasonló mentalitású csapatot összerakni, de ő meg befürdött sajnos a rengeteg fiatallal. (én neki is adtam volna egy kicsit több időt...)Fecooo írta:nem hiszem, h egyetértetek velem, de nekem nagyon tetszett, amit ma láttam a magyar válogatottól! Koman alapember kell legyen, nagyon elégedett vagyok a játékával, irányítói mellett szűrői erényeket is csillogtatott, Lipták szintén megbízható produkciót nyújtott!
ami viszont összességében leszűrhető: a magyar csapat kombinatív játékra született! régóta nem látott egyérintős akciókat vezettek a fiúk, és ugyan kevés helyzetünk adódott, azt mondom ez a járható út! nem kell ívelgetni, nekünk a kombinatív, sokpasszos játékra kell építeni, ez beválhat később!
vereség és vereség közt óriási különbség van! kúmannál 1-0 után kínszenvedés volt a hátralévő idő, ma ez másképp volt!
így lehet vereséget szenvedni!
Így tovább!

Mumusok ide,mumusok oda,ebben az évben még nem nyertünk,sőt pofozógépek lettünk!ozsimiki írta:2-0, Svédek örökre mumusok fognak maradni, elképesztő.
Andris!
Elvileg? Azért a finnek se produkáltak az utóbbi időben rosszabb selejtezőket mint mi, velük leszünk harcba a 3.helyért, és az elvileg kategória nálam Moldova.

Az "E csoportban" Hollandia, Svédország, Finnország, Moldova és San Marino mellett vagyunk mi.Andris írta:srácok, ha azt mondom lusta vagyok, és megkérek egy kedves illetőt h leírja nekem, kikkel vagyunk egy csoportban, akkor megteszi?![]()
Kösziköszi!
Olaszország, Lengyelország, Svájc, Feröer-szigetek és Démon Hill;)Andris írta:srácok, ha azt mondom lusta vagyok, és megkérek egy kedves illetőt h leírja nekem, kikkel vagyunk egy csoportban, akkor megteszi?![]()
Kösziköszi!
első automatikusan, második pótselejteznyalesz írta:Hány jut ki az EB-re egy csoportból

mert "csak"... kb ennyi a magyarázat, mi se tudunk többet, egyszerűen így döntött Egervári...LOLer írta:Lécci valaki megírná hogy Szalai, miért nincs a keretbe?![]()
Nem voltam itthon 1 ideig igy le vok maradva.

Én is. Bár még jegyem az nincs.S.Agüero írta:Egyébként jön valaki Magyar-Moldova meccsre? Én megyek.![]()

Priskint remélem nem gondoltad komolyan. Szegény mikor játszott akkor sem nyújtott túl sokat.Game90 írta:Végre, Szélesi és Vanczák nincs a kezdőben. DE: miért egy EB-selejtezőn kell újoncot avatni, főleg a védelemben?
Többivel nagyjából egyetértek, két kivétellel: ElekVass, Rudolf
Németh/Priskin.

Gondolom, mivel az eddigi egy kalap azt sem ért, nincs félnivaló új variációktól.Game90 írta:Végre, Szélesi és Vanczák nincs a kezdőben. DE: miért egy EB-selejtezőn kell újoncot avatni, főleg a védelemben?
Többivel nagyjából egyetértek, két kivétellel: ElekVass, Rudolf
Németh/Priskin.