Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sok mindennel egyetértek. Vass Ádám szerintem is helyet kaphatna, mellé én Varga helyett Vadóczot képzelném el. A Koman-Gera-Dzsudzsák hármas helye egyértelmű, és vitathatatlan, mint ahogyan az is, hogy Németh Krisztiánnak járna a 9-es mez.Fecooo írta:egyébként én is a 4-2-3-1-et álmodtam meg,annyi a különbség, h én a 2 szűrő posztra a Vass-Varga duót képzeltem el... (nem is értem, h Vass miért nem kerettag, amikor élete első Serie A-s meccsét is végignyomta és a Brescia edzője bízik benne...az u21-es keretben van benne?)
tehát a Vass-Varga duó előtt Koman-Gera-Dzsudzsák és elől Némó... kapus poszton egyértelmű, h lassan el kéne kezdeni erőltetni Gulácsit, legalább barátságos meccseken, a védelemben a Lipták-Juhász jónak tűnik egyelőre(legalábbis múltkor Lipták jó benyomást keltett...), a szélsőbekkek viszont számomra is kérdőjelesek...
Vass az U21-es keretben van,de lehet,h ott sem fog játszani,mert ágyék sérüléssel bajlódik.Varga szintén sérülés miatt maradt ki. Egyébként elégedett vagyok a kezdővel,végre elfelejtették Vanczákot és Szélesit,szerintem még a keretben sem szabadna bent lenniük. Viszont a sokak által hiányolt Leandrot el tudnám képzelni a balszélen,bár Laczkóval sincs semmi problémám. Kiváncsi leszek Lázárra,sajnos a szélső védő posztunk mindig gyenge volt,bár talán Bodnárral még elégedettek lehettünk,de rajta kívül nem emlékszem mostanában jó szélsővédőre a válogatottnál. Hajrá Magyarok!Fecooo írta:egyébként én is a 4-2-3-1-et álmodtam meg,annyi a különbség, h én a 2 szűrő posztra a Vass-Varga duót képzeltem el... (nem is értem, h Vass miért nem kerettag, amikor élete első Serie A-s meccsét is végignyomta és a Brescia edzője bízik benne...az u21-es keretben van benne?)
tehát a Vass-Varga duó előtt Koman-Gera-Dzsudzsák és elől Némó... kapus poszton egyértelmű, h lassan el kéne kezdeni erőltetni Gulácsit, legalább barátságos meccseken, a védelemben a Lipták-Juhász jónak tűnik egyelőre(legalábbis múltkor Lipták jó benyomást keltett...), a szélsőbekkek viszont számomra is kérdőjelesek...
Nem a csatárok számán múlik a támadófoci. Manapság nem is nagyon játszanak (klasszikus) 4-4-2-t, a 4-2-3-1 a "trendi". Egyébként sem éri meg nagyon bekkelnünk, mert nincs olyan jó védelmünk. Ha folyamatosan nyomás alatt tartanak, akkor előbb utóbb becsúszik a hiba.messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam...
Lehet, hogy ez egy klasszikus csatár, de mögötte 3 abszolút támadó felfogású középpályás van a két szűrű előtt, Dzsudzsák,Gera és Koman személyében. Ez sztem abszolút vállalható, ezzel a csapattal nem bekkelésre fogunk berendezkedni. Esetleg a köv meccseken, ha az U21 majd nem játszik selejtezőt, akkor kipróbálnám Némethet Rudolf mellett, de akkor vagy egy vkp, vagy Koman kispad.messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam...
Engem már az sem érdekelne őszintén szólva, csak végre az atombekkelésnek lenne egy kis látszatja, pl hogy kijutunk az EB-re, mert láthattuk a VB-n hogy azzal is ki lehet jutni... De am azért hülyeség bekkelnünk, mert az amúgy magas színvonalú csapatnak is ez a leggyengébb pontja... de ha megtanulnak rendesen védekezni, és nyerjük a meccseinket 1:0-ra vagy a nagyobbak ellen elérünk egy döntetlent én már elégedett leszek.messideco írta:Megint egycsatáros atombekkelős antifoci lesz, úgy látom. De ne legyen igazam...
Szerintem ez nem realis hanem a maximum elvarhato amit itt leirtal.Nincsen nagy elvárásom ennyi idő alatt a válogatottól, szerintem ez lenne a reális eredmény: Finnország előtt végezni a 3dik helyen, kb. így:
Hollandia ellen 2 vereség
Svédország ellen 1 vereség, 1 döntetlen
Finnország, Moldova és San Marino ellen 2 győzelem.
Én inkább csak szeretnék, utóbbi kettőnél természetesen várom (azért Moldova ellen nem lesz sétagalopp),de a Finneket nem hiszem,h legyőzzük idegenben, legalábbis nem lenne papírforma, inkább az x az.Barcaman14 írta:A Finn-Modova-San Marino hármas ellen én is oda vissza győzelmet várok!