Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kizárt dolog, mivel még kész sincsen... Még legalább 1 hét, mire befejezik, legalábbis én ezt olvastam.ge3yra írta:fent van torrenten a fifa 11
Nem,másik fifás oldalra is én hoztam be,a te ötleted alapján.ozsimiki írta:Egyetértek, előző bajnokság azért is nézett ki,úgy ahogy. Akkor azt hittem fullra az én ötletem az,hogy mindig hazai csapat válasszon előszörMEMME89 írta:Szerintem pedíg olyan bajnokság kéne, hogy mindenki játszik mindenkivel, mert igazán csak így derül ki, hogy melyik játokos volt a legjobb. Mert a kieséses redszerben akár úgy is alakulhatnak a dolgok, hogy a 2 legerősebb összekerül már a negyeddöntőben és kiesik az egyik esélyese a bajnokságnak. Abban, hogy a mostani játékoskeretekkel játszunk, abban én is benne lennék, ha van aki megcsinálja a db-t. A csapatválasztásról a véleményem pedíg az, hogy mindíg a hazai játékos válasszon először csapatot és utána pedíg a vendég. Remélem abben a bajnokságban nem lesznek olyan emberek aki nem tudják megoldani azt, hogy gazdák is tudjanak lenni, meg csatlakozni is tudjanak, mert ez bonyodalmakhoz vezethet. És a meccsek után kommentek írása az nagyon jó lenne! Ezt én is mindíg szoktam csinálni hamachin, igaz páran nem szeretik de sztem jó kielemezni a meccseket. Én is várom a fejleményeket.
Addígis: Hajrá BARCA!!!ezek szerint más bajnokságokban is ez a szokás?:D + a nyilatkozatokat is bevezettem, az tuti,hogy maradni is fog.
sokan azért nem fognak szavazni a táblázatos bajnokságra,mert az előző elhúzódott pár hanyag ember miatt, pedig ha tartanánk a heti 2 meccset, simán megoldható és élvezetesebb lenne az.
majd meglátjuk
Egyetértek, előző bajnokság azért is nézett ki,úgy ahogy. Akkor azt hittem fullra az én ötletem az,hogy mindig hazai csapat válasszon előszörMEMME89 írta:Szerintem pedíg olyan bajnokság kéne, hogy mindenki játszik mindenkivel, mert igazán csak így derül ki, hogy melyik játokos volt a legjobb. Mert a kieséses redszerben akár úgy is alakulhatnak a dolgok, hogy a 2 legerősebb összekerül már a negyeddöntőben és kiesik az egyik esélyese a bajnokságnak. Abban, hogy a mostani játékoskeretekkel játszunk, abban én is benne lennék, ha van aki megcsinálja a db-t. A csapatválasztásról a véleményem pedíg az, hogy mindíg a hazai játékos válasszon először csapatot és utána pedíg a vendég. Remélem abben a bajnokságban nem lesznek olyan emberek aki nem tudják megoldani azt, hogy gazdák is tudjanak lenni, meg csatlakozni is tudjanak, mert ez bonyodalmakhoz vezethet. És a meccsek után kommentek írása az nagyon jó lenne! Ezt én is mindíg szoktam csinálni hamachin, igaz páran nem szeretik de sztem jó kielemezni a meccseket. Én is várom a fejleményeket.
Addígis: Hajrá BARCA!!!
Most én is készítek egy mostani adatbázist egy másik fifás oldalhoz,de elég lassan megy. Eddig kész van a Barca,Real Madrid,Manchester Utd.,Chelsea,Pool,Arsenal,City. És részben az Inter,Ac Milan,Juventus. Ezek után még jönnének más csapatok is pl.Roma,Bayern,Atletico Madrid stb. Ezzel a mostani db-vel kapcsolatban meg annyi a probléma,hogy én nem csak igazolásokat,meg kezdőcsapatot csinálok benne,hanem pl. egy játékos értékének a növelését,csökkentését.(pl.Pique 86-os.) És nem biztos hogy mindenkinek tetszik az egyes játékosok értéke,stb. Felőlem lehetne ezzel a db-vel játszani,csak időbel szóljatok,mert akkor kicsit bele kell húzzak. Várjuk a többi játékost is,hogy mit mond.vargaakos írta:Én úgy gondolom elég lenne egy BL formájú bajnokság. Az előzővel is voltak gondok. Ez mindenképp gyorsabb és egyszerűbb. (nekem az időm is kevesebb) Szerintem a "névvel" való játék mindenképpen jobb. A csapatválasztás így nem befolyásolja nagyon az eredményt.
Viszont egy újítást felvetnék. A jelentkezők nevei ismerősök nekem más fifás oldalakról. Ők talán értenek az adatbázis szerkesztéshez így lehetne a mostani játékoskeretekkel is játszani. Szerintem mindenképp jobb lenne, ha ez megoldható.
A meccs utáni nyilatkozatok maradhatnának. Én mindig szívesen olvasgattam a véleményeket a meccsekről.
Részemről kb ennyi, várom a fejleményeket.
Azért Casillas és Ramos leértékelése nagyon meglepett...LM10 írta:Semmit nem veszíthetek, csak férjen rábarca99 írta:Próbáld ki.![]()
Elvileg már használható HDD helyett pendrive, végülis működhet.![]()
Amúgy ilyet, hogy kinek mennyi a Fifában a össz. száma nem lehet még tudni? Pedroé nagyon érdekelne
http://www.fifahungary.hu/hirek/Fifa_11 ... kos_Rating
Ha jól láttam Pedro 81, Busquets meg 80.
szajko írta:Sima DVD...LM10 írta:http://www.fifahungary.hu/hirek/Fifa_11 ... _frissites
Szeptember 15-16 között jön ki a Fifa11 DEMÓJA PC,XBOX,PS3-ra.
Az lenne a kérdésem, hogy XBOX360-ra hogy vigyem fel a demót? Erre nem akarok ellőni 1 dupla rétegűt. Más megoldás nincs?
Sima DVD...LM10 írta:http://www.fifahungary.hu/hirek/Fifa_11 ... _frissites
Szeptember 15-16 között jön ki a Fifa11 DEMÓJA PC,XBOX,PS3-ra.
Az lenne a kérdésem, hogy XBOX360-ra hogy vigyem fel a demót? Erre nem akarok ellőni 1 dupla rétegűt. Más megoldás nincs?
Semmit nem veszíthetek, csak férjen rábarca99 írta:Próbáld ki.![]()
Elvileg már használható HDD helyett pendrive, végülis működhet.
Flashelt XBOX-om van, és nem akarom bannoltatni sem. Meg nem is lenne annyi hely a BOX-on. Más megoldás?barca99 írta:Szedd le Live-ról?