P.U.Y.O.L. írta:A Real Madrid vezetőedzőjének nem kellett sok idő ahhoz, hogy kritikával illesse az FC Barcelona játékosait, azért, hogy megvédje Cristiano Ronaldot, írja a sport.es
Mourinho, a katalán sportportál szerint azt mondta saját játékosáról Nyonban, hogy "vannak sokkal nagyobb szimulánsok" utalva Leo Messire, akiknek a produkcióját a játékvezetők mindig elhiszik.
E kijelentés után pedig még tovább ment CR9 vonatkozásában. "Cristiano nem strandkultúrával rendelkezik. Nem olyan szimuláns mint mások. Ő az angol futballkultúrából jött, Alex Ferguson iskolájából. Kétségtelen, hogy vannak olyan szimuláns játékosok, akiket a játékvezetők jobban védenek sokszor. És vannak olyanok, mint Cristiano, akinek többet ártanak. Nem képmutatás ha azt mondon Cristianoval kapcsolatban, hogy nála nem alkalmazzák a lapokat." mondta el Mourinho.
Nos, ha ezt tényleg lenyilatkozta, (amit simán el tudok képzelni) akkor csak saját magából csinál bolondot. Felesleges érvelni az ellen amit mondott, mert nyilvánvalóan mindenki tisztában van azzal, hogy nem helytálló. Értem én, hogy meg akarja védeni a játékosait, na de így....
1. Sport.es írta, azaz katalán média, így lehet lejárató is

2. HA IGAZ, akkor szintén nem tudok meglepődni, hozzá kell szoknunk, h a bírók minket mindennél jobban fognak segíteni(persze már most hétvégén is pofátlan módon az ellenfelünk ellen ítélt a bíró...), Messi a "diver" stb...
(sztem műringyó azóta utálja Leo-t, amióta Del Horno-t kiállították róla

)
azt az egy dolgot nem tudom elfogadni, h amikor szemét dolgokat nyilatkozik az ellenfelekről, akkor az a válasz, h "ez a taktika része"
számtalan jobb edzőt lehetne mondani, akik dzsentlemanus módjára viselkedtek, mégis eredményesek tudtak lenni... ha neki ez hangulatkeltés nélkül nem megy, az az ő gyengeségét mutatja...