Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Még sokan is, ugyanis az ellenfél lemondta a meccset betegség miatt.Bercy írta:Nem leszünk kevesen?
Valld be, már vártad hogy könyörögjünkdopi írta:Akkor csak nem kell már felajánlanom, hogy kisegítem a népet. De megnézni azért igyekszem a szezonnyitót.
1. tudtomal Te nem cigizel lebuktálSilvanus írta:A "[auto_cenzúra]ós nyomulós" stílusban az ember csak lazán ringatja a csípőjét, cigizik, Bacardi-kólát fog a kezében és úgy néz, mint Ben Stiller a Zoolender-ben, ennyi, ahhoz nem kellenek térdszalagok!Bercy írta:A krva nénikédet ...mikor szombaton beborozva a symbolban vagy a JAM-ben rázod a segged akkor nem fáj a térded?Silvanus írta:Gondoltam így kb. 3-4 év hallgatás után beköszönök ide! SZIASZTOK! Remélem mindenki jól van a régiek közül, és még nyomjátok itt-ott bajnokságokban, az újaknak meg üdv egy régi-régi ős/alapító csapattagtól...
Én továbbra is "cserepadon", évek óta húzódó kereszt-szalag műtétemre továbbra sincs időm mert dolgozom, dolgozom..., és míg az nincs meg, addig bizony nem focizom (már 3 éve lassan), szóval kezdek a Zsoltika szintjére süllyedni, annyit felejtettem! :D:D
Lassan így viszont nekem is nyugdíjas kártya kell a szerepléshez, mint Bercynek, azt tőle kell igényelnem?! :D:D
Sok sikert srácok!
Ja és kártya csak nekem jár!!! Meg Házé-nak
A "[auto_cenzúra] nyomulós" stílusban az ember csak lazán ringatja a csípőjét, cigizik, Bacardi-kólát fog a kezében és úgy néz, mint Ben Stiller a Zoolender-ben, ennyi, ahhoz nem kellenek térdszalagok!Bercy írta:A krva nénikédet ...mikor szombaton beborozva a symbolban vagy a JAM-ben rázod a segged akkor nem fáj a térded?Silvanus írta:Gondoltam így kb. 3-4 év hallgatás után beköszönök ide! SZIASZTOK! Remélem mindenki jól van a régiek közül, és még nyomjátok itt-ott bajnokságokban, az újaknak meg üdv egy régi-régi ős/alapító csapattagtól...
Én továbbra is "cserepadon", évek óta húzódó kereszt-szalag műtétemre továbbra sincs időm mert dolgozom, dolgozom..., és míg az nincs meg, addig bizony nem focizom (már 3 éve lassan), szóval kezdek a Zsoltika szintjére süllyedni, annyit felejtettem! :D:D
Lassan így viszont nekem is nyugdíjas kártya kell a szerepléshez, mint Bercynek, azt tőle kell igényelnem?! :D:D
Sok sikert srácok!
Ja és kártya csak nekem jár!!! Meg Házé-nak