Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
bazsiii írta:erre miért volt szükség?pepe 1 alatomos gusztustalan játékos....csodásan illik a realba:D
fogadjunk ha Pepe nálatok lenne akkor ő lenne a magabiztosság.
egyébként ha alattomosságról beszélünk akkor rémlik neked Van Bommel neve?
segítek a Barcában is játszott...
erre miért volt szükség?pepe 1 alatomos gusztustalan játékos....csodásan illik a realba:D
ha Messi csinálta volna, te is már szinte elfelejtetted volna mint mi, hidd el...Teszem azt, ha nem hátba súrolja a stoplija, hanem a fejét esetleg? Belegondoltál? Nekem tök mind1 ki csinálta, gyűlölöm ezért a paraszt portugált, Messi csinálta volna, akkor is máglyára követelném.
C.
Neked most tulajdonképpen mi volt a célod?ferninho írta:hagyjad már, neki az maradt meg,hogy lerúgta a gyerek fejét és ömlött a vér a fejéből...Nazario írta:Pepe nem rúgta szét a gyereket. Semmi baja nem lett.
Egyébként valóban, fel kell kötni őket, hisz megérdemlik az emberiség ellen elkövetett bűneik miatt.
miközben megrúgta a sípcsontvédőjét, meg a mezét a hátán súrolta a stoplisával
De azért csak folytatod.ferninho írta:tudjuk mi történt, át lett már ez rágva, de semmi baja nem lett Casqueronak, felesleges róla beszélni...
de azért meg gyilkolta meg már 3szor rúgott bele...
Sérülésének örülni csúnya dolog. Pepe valóban sportemberhez méltetlan módon viselkedett, én is azt gondolom komolyabb szankciókra lett volna szükség.noname írta:Amúgy félreértések elkerülése végett, nem sajnálom őket, nagyjából hidegen hagy h ki sérül meg. Annyit hozzátennék h van 2 olyan unszimpatikus ember a Realban, aki sérülésének örülök: Ronado és Pepe.
Már írtam h Ronaldot felakasztanám az első cseresznyefára, bár azóta már diófát tervezek, nehogy leszakadjon az ág, Pepet pedig már rég el kellett volna örökre tiltani a focitól!
Nem, csak belerúgott már akkor amikor a földön feküdt, utána egy másik ellenfelének behúzott egyet, majd a bírót krvaanyázta le. Igen, igazi sportember...Nazario írta:Pepe nem rúgta szét a gyereket. Semmi baja nem lett.
Egyébként valóban, fel kell kötni őket, hisz megérdemlik az emberiség ellen elkövetett bűneik miatt.
hagyjad már, neki az maradt meg,hogy lerúgta a gyerek fejét és ömlött a vér a fejéből...Nazario írta:Pepe nem rúgta szét a gyereket. Semmi baja nem lett.
Ezzel a 2 emberrel a legtöbben így vannak. Örülök ha Ronaldo nincs a pályán, nem azért mert olyan jól játszik,de egyszerűen undorodom tőle. Ugyanúgy undorodok attól amikor Alves eljátssza a hirtelenhalált, bár ő kezd leszokni erről az utóbbi időben.Ameddig Ronaldo nem került az MUhoz, az egyik kedvenc csapatom volt az MU, örültem h megszabadultak tőle. Pepe pedig no comment, mondhat akárki akármit. 3x belerúgott egy földön fekvő játékosba, kapott 10 meccs eltiltást. Amikor játszik a brutális szabálytalanságaival tűnik ki. Remélem egyszer őt is úgy szétrúgja valaki mint ő szokta!Nazario írta:Nagy ember vagy. Gratulálok.noname írta:Amúgy félreértések elkerülése végett, nem sajnálom őket, nagyjából hidegen hagy h ki sérül meg. Annyit hozzátennék h van 2 olyan unszimpatikus ember a Realban, aki sérülésének örülök: Ronado és Pepe.
Már írtam h Ronaldot felakasztanám az első cseresznyefára, bár azóta már diófát tervezek, nehogy leszakadjon az ág, Pepet pedig már rég el kellett volna örökre tiltani a focitól!
Biztos ami biztos, legyen lámpaoszlop! a Ramblán jól mutatnanoname írta: Már írtam h Ronaldot felakasztanám az első cseresznyefára, bár azóta már diófát tervezek, nehogy leszakadjon az ág
Nagy ember vagy. Gratulálok.noname írta:Amúgy félreértések elkerülése végett, nem sajnálom őket, nagyjából hidegen hagy h ki sérül meg. Annyit hozzátennék h van 2 olyan unszimpatikus ember a Realban, aki sérülésének örülök: Ronado és Pepe.
azért nem jó edző mert nyert 6 kupát 1évben meg idén 2-t szvl 2év alatt 8 kupát nyert a Barcával, de azért biztos nem ért hozzádaffy írta:srácok! valaki legyen szíves írja le h pep mitől jó edző. egy komoly véleményt szeretnék hallani,mert én csak annyit látok h: nem tud igazolni,cserélni és a saját kedvenceit játszatja. ezt meg tudná tenni akár ki.
értem,akkor bocs. sztem csak egy szimpla kérdést tettem fel,nem értem miért kell egyből az embernek ugrani. világos h nem a legjobb a klubotok körüli légkör,de pont ekkor mutatkozhat meg h egy csapat mennyire jó.lluisllach89 írta:Daffy!daffy írta:csak azt nem értem h miért szidja akkor mindenki a pep topicba.
Charlie!
egy hsz alapján-amivel nem kötelező egyet érteni-lehülyézni valakit...ez bizony téged minősít.
Épp ezért ne lepődj meg a reakción.
Nagyon sok vita volt ebből, és pont most az Ibra story után még egy helyen kiemelni csak a negatív tulajdonságait..
Megértelek, de olaj volt a tűzre.
Daffy!daffy írta:csak azt nem értem h miért szidja akkor mindenki a pep topicba.
Charlie!
egy hsz alapján-amivel nem kötelező egyet érteni-lehülyézni valakit...ez bizony téged minősít.
Kétszínűségnek hívják. Sokan egyáltalán nem szidtuk, ha egyetértettünk vele, ha nem.daffy írta:csak azt nem értem h miért szidja akkor mindenki a pep topicba.
Charlie!