Néztem a Málaga-Valencia meccset és meg kel, hogy mondjam, elég jól kis meccs volt. A Valencia nem gyöngült annyit, legalábbis elég sok szép támadásuk volt, gólt is lőttek egy ilyenből (meg kettő másikat, de azok nem voltak olyan szépek, mint a legutolsó), illetve szépen adogattak. Ha még egy kicsit jobban elkapják a fonalat és felgyorsulnak egy kicsit, akkor nagyon veszélyesek lehetnek ők is. A Málaga főleg az elején játszott jobban, de végül elfáradtak, vagy csak a Valencia kapcsolt magasabb fokozatra, a lényeg, hogy a második bekapott góljuk előtt is már nagy volt rajtuk a nyomás, megérdemelt volt a gól, majd attól össze is estek és a harmadik meg ki is végezte őket. Ettől függetlenül tényleg jelentősen erősödött ez az alakulat, de komoly veszélyt még nem jelentenek a nagyobbakra.
Ami meg az idei bajnokság esélylatolgatását illeti, szerintem nem lesz annyira egyértelmű az első hely mögötti sorrend.

A Sevilla most szerintem hátrább fog végezni, de a Valencia, a Villareál (akik mindig is nagyon erősek voltak, szép játékot mutattak be, csak tavaly nagyon elszúrták az idény első felét) és az AtMa is elég erősnek tűnik nekem ahhoz, hogy bárkit megszorongasson, ami a Reál ellen még sikerrel párosulhat is, de a Barca ellen semmi esélyük.