Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább itt folytatnám, mert ennek már rég nem sok köze van a Zlatan Ibrahimovic topichoz...kristop írta:ennek a több a rossz igazolása, mint a jónak nem lehet, hogy az is az oka, hogy egy ilyen csapatba, mint a miénk tényleg csak nagyon kevés ember illik bele? van egy szinte tökéletes csapatunk, a legjobb klubcsapat a világon, nagyon nehéz lehet beleillő embereket találni, főleg hogy még a focink is iszonyat nehéz. a játékosok 90%ának egyszerűen kevés a játékintelligenciája ide.P.U.Y.O.L. írta:
Az igazolásoknál inkább erősen felemás, amit nyújt. (bár tény és való, hogy több rossznak tűnő döntése van, mint jó) Azért voltak piros pontjai: Piqué, Maxwell, Villa, Daniel Alves, Keita, (bár tudom, hogy őt nem mindenki ismeri el) Adriano (szerintem nyugodtan ide vehető) és neki köszönheti a karrierjét Pedro, akit már a Barca B-ből is el akartak küldeni + Busquets, akit ő épített be.
A hozzászólásod többi részével nem lehet vitatkozni, mert tények és bizony látni kell mindennek az árny oldalát is, nem csak a csillámport...
ez persze nem mosdatás, mert tényleg voltak nagyon rossz igazolások, csakhát szerintem ennek is megvan az oka.
Bartomeu-t nemrég kérdezte Hlebbel kapcsolatban az újságiró, de nem értettem mit mondottgygerike írta:Ő már a Benficába van nem ? :Obence-barca írta:Elmundo szerint Hleb nagyon közel van a Birmingham Cityhez!
1, én Dukai Reginát szeretném a csapatba, ha mellettem kelne fel akkor.lui1698 írta:Te egy brazil csávó mellett akarsz felkelni?bali 15 írta:Én arra szeretnék felkelni hogy mikrofonok tengere mögött megpillantok egy 26 éves Brazil rácot.![]()
Amúgy én legjobban egy liverpool-i srácot szeretnék a csapatba holnapra.
Te egy brazil csávó mellett akarsz felkelni?bali 15 írta:Én arra szeretnék felkelni hogy mikrofonok tengere mögött megpillantok egy 26 éves Brazil rácot.
Ez a Brazil Rácz nemrég nem játszott itt az NB1-ben?bali 15 írta:Én arra szeretnék felkelni hogy mikrofonok tengere mögött megpillantok egy 26 éves Brazil rácot.
Mint túrista.Na, holnap este ilyenkor Diego Forlánt szeretném látni az Eurobarca főoldalán, ahogy a címerünk előtt áll. Anxious
sjd írta:Photoshopot kérsz hozzá?Taibi írta:Na, holnap este ilyenkor Diego Forlánt szeretném látni az Eurobarca főoldalán, ahogy a címerünk előtt áll.
Á, semmi, csak bilibe lóg a kezem.albicelesteX írta: Ennek van valami alapja is??
uristen uristen ne is mondd...nagyon régóta rá várok már..beteljesült álom lenneTaibi írta:Na, holnap este ilyenkor Diego Forlánt szeretném látni az Eurobarca főoldalán, ahogy a címerünk előtt áll.
Ennek van valami alapja is??Taibi írta:Na, holnap este ilyenkor Diego Forlánt szeretném látni az Eurobarca főoldalán, ahogy a címerünk előtt áll.
Photoshopot kérsz hozzá?Taibi írta:Na, holnap este ilyenkor Diego Forlánt szeretném látni az Eurobarca főoldalán, ahogy a címerünk előtt áll.
Ezzel én is egyet értek, de akkor sem lennék boldogtalan, ha érkezne valamelyik...MichaaBee írta: Soha nem voltam a keretfeltöltések híve. Iniesta, Adriano, Maxwell bőven hozzák azt a szintet balszélsőként, amit Cazorla hozna szvsz.
Egyetértek.LM10 írta:Matáékat én sem támogatom. Ha csak nem jön egy bomba igazolás, akkor inkább maradjon így minden.
Soha nem voltam a keretfeltöltések híve. Iniesta, Adriano, Maxwell bőven hozzák azt a szintet balszélsőként, amit Cazorla hozna szvsz.P.U.Y.O.L. írta:Szerintem nem omlana össze a világ, ha nem a kezdőbe igazolnánk csatárt. (akkor se, ha egyáltalán nem igazolnánk...) Pedro bizonyított már eleget és a nagy csapatok ellen is nyugodt szívvel be lehet tenni, mert ellenük is eredményes. Ha jön esetleg Mata vagy Santi, az nem azt jelenti, hogy automatikusan a kezdőbe érkeznek, de egy esetleges "keretfeltöltésnek" jó ötletnek tűnik akármelyik. Szerintem amúgy nem lesz már igazolás. (bár egyszer, nem is olyan rég ezt már leírtam...)MichaaBee írta: Azért arra gondoljatok, hogy ezt a Matát és ezt a Cazorlát a mi Pedrónk röhögve kiszorította a spanyol válogatott kezdőjéből.
Szerintem nem omlana össze a világ, ha nem a kezdőbe igazolnánk csatárt. (akkor se, ha egyáltalán nem igazolnánk...) Pedro bizonyított már eleget és a nagy csapatok ellen is nyugodt szívvel be lehet tenni, mert ellenük is eredményes. Ha jön esetleg Mata vagy Santi, az nem azt jelenti, hogy automatikusan a kezdőbe érkeznek, de egy esetleges "keretfeltöltésnek" jó ötletnek tűnik akármelyik. Szerintem amúgy nem lesz már igazolás. (bár egyszer, nem is olyan rég ezt már leírtam...)MichaaBee írta: Azért arra gondoljatok, hogy ezt a Matát és ezt a Cazorlát a mi Pedrónk röhögve kiszorította a spanyol válogatott kezdőjéből.
Akkor sem jobb, mint Pedro és soha nem lesz az. Azért, hogy számban többen legyünk felesleges kidobni eurótízmilliókat... Én Robinhót sem támogatom. Ő tipikusan az a fajta játékos, akit Guardiola 1 év után kirak a keretből, úgyhogy ha véletlenül be is válna, akkor is eladnánk utána és ott is lenne egy méretes pénzügyi bukó...Barcaman1993 írta:Ha jól emlékszem Cazorla sérült volt egy jó ideig a VB előtt.MichaaBee írta:A SPORT Azért arra gondoljatok, hogy ezt a Matát és ezt a Cazorlát a mi Pedrónk röhögve kiszorította a spanyol válogatott kezdőjéből.[/color]
Ha jól emlékszem Cazorla sérült volt egy jó ideig a VB előtt.MichaaBee írta:A SPORT Azért arra gondoljatok, hogy ezt a Matát és ezt a Cazorlát a mi Pedrónk röhögve kiszorította a spanyol válogatott kezdőjéből.[/color]
Ugyanmááá... Egyikre sincs szükség, ezeknél Pedro, már jobb. És, akkor még ott van Bojan és Jeffren. Én azt mondom, vagy Robinho, vagy senki.Barcaman1993 írta:Mind2 játékos jó igazolás lenne. Nem drágák, bár én sztem Matát nem fogja már elengedni a Valencia. Cazorlat meg ugye ismerjük... Nem kell kommentálni. Akár kezdőként, vagy csereként, de gondolom főként kezdőként számítanának rá a szélen.LM10 írta:A SPORT lehozott 2 nevet, aki közül 1 holnapig ide igazolhat: Mata és Cazorla. De Matát tartják esélyesebbnek.
Érdekes.
Go Rosell! Go vezetőség!