Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamilyen szinten.Viszont nem ér fel pl. a kitöréssel,guggolással,nyújtással stb.!Jól mondja daffy nekem a nagyok azt mondták lábazz,mert csak úgy fejlődsz a többi helyen is.VargaAron írta:A láb edzés végülis benne van az úszásban, ha nem is olyan intenzíven.
A láb edzés végülis benne van az úszásban, ha nem is olyan intenzíven.daffy írta:nos,heti 3x edzés a megfelelő. a body.builder.hu-n vannak edzéstervek és alapismeretek,érdemes böngészni.VargaAron írta:...
a csak mellre,stb edzés nem jó. ha kihagyod pl a láb edzést,előbb-utóbb kihat a többi testrész fejlődésére is
nos,heti 3x edzés a megfelelő. a body.builder.hu-n vannak edzéstervek és alapismeretek,érdemes böngészni.VargaAron írta:Hali!
Most kezdem el kigyúrni magam (17 és fél évesen). Eddig heti 3szor úszok 10 éve, szal az állóképességem megvan. Kondiba nemigen jártam le, szal csak 'úszóizmom' van, amúgy elég 'gyenge' vagyok. Íme a tervem:
-reggelente 30 perc felülés, hétköznaponként, hétvége pihi. Valaki tud vmi korrekt edzésprogramot?
-heti 3szor (hétfő-szerda-péntek) 45perces kondi, csak mellre, tricepszre és bicepszre gyúrva (úszáshoz nagyon kellenek), mindenre 15 perc egy alkalommal.
-heti 3szor (hétfő-péntek-szombat) 1 óra úszás, abban biztos elfáradok![]()
Ezt kb november közepéig terveztem, utána plusz heti 3 lyukasóra és minusz 2 különangol szal onnantól heti 5 kondi és 4 úszás lenne, illetve 1-2 alkalom futás is. Vasárnaponként pihi van.
Ha valakinek van valami hozzáfűznivalója azt nagyon szívesen meghllgatom, érdekel a véleményetek
jah,valahogy így.daffy írta:nagy súllyal. azért ne egy ismétlést csinálj meg,de nem kell feltétlen 4x8. elég a 3x8 is,de a 3. sorozatnál már hugyozd össze magad! kb akkora súly kell.vuvu írta:ugye tömegnövelek. most akkor nagyobb súllyal csináljak kevesebbet vagy amekkorával bírok 4x8-at?![]()
és a heti 3 kardiót (20 km tekerés bicón 30km/h átlag sebességgel) is visszaveszem 1-re, mert a pihenőnap az pihenőnap
Ülj le egy szombat este a Barca meccs elé, ragaszd a szemed Messire, aztán másnap reggel menj ki a rétre és utánozd.Xavi_Messi írta:Nem igazán tudtam,hogy hova írjam. Hátha itt megfelel...:
A bal lábamat szeretném fejleszteni a focihoz,de nem tudom hogy kezdjem el. Aki tudna tippeket adni,annak nagyon megköszönném.
Úgyúgy !daffy írta:de a 3. sorozatnál már hugyozd össze magad! kb akkora súly kell.
nagy súllyal. azért ne egy ismétlést csinálj meg,de nem kell feltétlen 4x8. elég a 3x8 is,de a 3. sorozatnál már hugyozd össze magad! kb akkora súly kell.vuvu írta:ugye tömegnövelek. most akkor nagyobb súllyal csináljak kevesebbet vagy amekkorával bírok 4x8-at?![]()
és a heti 3 kardiót (20 km tekerés bicón 30km/h átlag sebességgel) is visszaveszem 1-re, mert a pihenőnap az pihenőnap
Ugyanúgy, ahogy a jobbatXavi_Messi írta:Nem igazán tudtam,hogy hova írjam. Hátha itt megfelel...:
A bal lábamat szeretném fejleszteni a focihoz,de nem tudom hogy kezdjem el. Aki tudna tippeket adni,annak nagyon megköszönném.
Az majd az első 4 nap után kiderül.barcaloki írta:Köszönöm, kezdőnek tartom magam
Hat azért ha az F programmot max intenzitással végignyomod, utána nem nagyon lesz kedved súlyzózni.daffy írta:köszi
én ugyan már elkezdtem,de jók lesznek ezek bemelegítésnek a súlyok előtt
fuss,tekerj,ússz!salas9 írta:Ha valakinek van valami jó ötlete azt én is szívesen fogadnámXavi_Messi írta:Nem tudnátok tanácsokat adni,hogy hogy tudnám az állóképességem növelni viszonylag hamar?
köszi
nekem is felpiszkálta az agyam,elmondhatnádSlither írta:Nemrég végeztem egy 31 napos edzésprogrammal, és nagyjából elégedett vagyok az eredményekkel. Leadtam kb. 1 kg-t és a hasamról 1 cm-t. Mindez úgy hogy a diéta részét kihagytam. Megcsinálok ebből még egy kört, utána jöhet a súlyzós program.
Kérdés: a barbell gyakorlatokat lehet 2 dumbbell súlyzóval csinálni (van értelme)?
barca1615 írta:Én nem tudok pm-bet küldeni neked de engem érdekelne a az árlista..
petinho17@gmail.com címre majd küld el:) Köszi:)