Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rossz, de én valahogy ezt a támadószekciót kicsit rövidnek érzem. Mármint, ha esetleg valaki onnan megsérül, akkor "csak" egy Bojanunk, meg egy Jeffrenünk van. Még egy támadót szívesen látnék a csapatban mindenesetre.LM10 írta:Na ha minden igaz a Barcelona jövő évi kerete:
Váldes,Pinto
Alves,Puyol,Piqué,Abidal,Milito,Adriano,Maxwell
Busquets,Xavi,Iniesta,Mascherano,Keita
Messi,Villa,Pedro,Bojan,Jeffren
Alternatívák: Fontás,Muniesa,Thiago,dos Santos.
Nem rossz ez. Cruijff is azt mondta, hogy inkább legyen kevesebb a keret, mint hogy sokan legyünk, és sokan ne játszanak.
Késznek azért én még nem mondanám.Ahogy elnéztem tegnap ez a csapat kérem készen van!
Érdekes dolog, mert bennem máig a 4-3-3 él. Mindig, amikor pályára lép a Barça, mindig erre a felállásra gondolok és így is nézem a játékosokat. Emiatt is néztem nagyot, hogy a Racing ellen is a baloldalon kezdett Villa, pedig akár lehetett volna középcsatár. Aztán a második gondolatom az volt, hogy Messi lesz ezentúl középen, utána meg arra gondoltam, hogy meccs közben dimanikusan változtat felállást a Barcelona. Ekkor jöhetnek képbe a posztváltások, amiket te is írtál. Érdekes szisztéma ez, arra nagyon jó, hogy megkavarjuk az ellenfelet. Ezért jó, ha sok variációs lehetőség van!noname írta:Már eddig se volt túlzottan 4-3-3.
Tegnap is.
Messi mindenhol játszott. iniesta hol balszélen, hol osztogató ponton tűnt fel. Villa hol középcsatár, hol balszélső poszton. Tavaly is hasonlóan mentek a dolgok, csak most Villával még több lehetőség van a ahelycserékre, hiszen Ibra pocsék volt szélső poszton.
Bojan pedig semmiképp se jó visszavont csatárnak. Ő középcsatár. Úgy néz ki nem jön más csatár már, szóval Bojannak fontos feladata lesz idén. Ha nem válik be, a télen még hozhatunk vkit.
Én 2 dolgoból indulok ki.Capon írta:noname érdekes mennyire másképp látjuk Bojan "játékát/szerepkörét".
Én úgy gondolom sokkal jobban menne neki a játék ha nem csak mögötte lennének társak hanem előtte is.
Valóban a sok rossz/felesleges igazolás mellé azért becsúszott egy két jó is. de nálam ár érték arányban Piqué megvétele magasan viszi a pálmát. Ennyire belenyúlni a jóba ritkán sikerül. Maxwell is eddig nagyon jól szerepel szerintem is és remélem Adriano is hasonló kép meglep minket.
Meglehetősen kötetlennek tűnik.Barcaádám írta:na akkor ez most milyen felállás??![]()
Remélem hogy valamennyire igaz. Már csak az a kérdés hogy mennyibe fog kerülni.Barcelona club officials are planning to sign Brazilian forward Robinho (26) from Manchester City as soon as Zlatan Ibrahimovic leaves for AC Milan.
Az a baj, h mostanában egyre több ilyen dolga van a csapatnak. Ott volt a Touré ügy, ott volt Csiga eladása, jött a 150M eurós kölcsön + az állítólagos anyagi problémák, most itt az Ibra ügy. Egyre több a disznóság.De pont ezért vagyok egyre biztosabb benne,h vmi komolyabb ügy áll ennek a dolognak a hátterében,ami valószínűleg sosem fog napvilágot látni teljes egészében
HM... a piacon nincs még 2 ilyen játékos.Enjoy írta:Így van, totál rátapintottál másik fontos tényezőre.Mental_Theo írta:No igen,de mit teszünk,ha lesérül Messi, és mondjuk Xavi egyszerre? vagy Iniesta aki sérülékeny? Keita, Bojan, Mascherano kezd, és nincs épkézláb cserénk sajnos. Tavaly hatalmas szerencsénk volt,csakúgy mint 2009-ben a sérülésekkel,de sajnos előbb utóbb utolér minket egy sérüléshullám...
S késő lesz már játékosok után nézni, főleg közel 100m-val vékonyabb pénztárcával
Lehet,h annak a háznak szép volt a külseje,de belépve már közel sem mutatott olyan jól.Rossz volt a feng shui benneEnjoy írta:Ameddig nem gondolkoznak racionálisan a vezetők, addig aggódunk (kell).Rivaldo11 írta: Mata meg Suarez alapból nem kéne, Robinho meg...ki tudja. A történek után, ismerve Robinho eddigi pályafutását, zsákbamacskának nevezném.
Szerk: Nincs olyan, hogy "reális ár".
Mindenki annyit ér, amennyit adnak érte.
Ezen kívül bármennyire is fontos, NEM KIZÁRÓLAG GAZDASÁGI SZEMPONTOK LÉTEZNEK.
De csak aggódjatok tovább.
Elnézést a példáért, de most ez jutott eszembe:
Szerintem te is aggódnál, ha a családban a feleséged eladná a gyereknek vett házat (1éve vásárolt 60miiló-ért) 1 év után 30millióért.
Totál nem racionális, főleg azért nem, mert adottak a piaci árak.
City-nek szóltunk volna, ajánlottak volna érte simán 50milliót.
_
Logikus, hogy nem csak gazdasági szempontok léteznek, de azt ne mond, hogy ezek nem túlzásak már!
Guardiola előtt tudunk olyan évet mondani, amikor ennyire háttérbe szorultak a gazdasági szempontok?
és érte télleg csak Manchesterbe kéne repülniwuwu írta:Igy vanvíscaelbarca!forever írta:Robinho lenne a legjobb megoldás ő nem játszik a Citybe és akárki akármit mond Robinho egy zseni.Ő áll legközelebb Messi tudásához elképesztő cselei vannak, gyors is,1tipikus szélső játékos ki akármikor tudja változtatni a helyét.![]()
![]()
,es biztos vagyok benne hogy jonni fog.
Ha jön Robinho, akkor a mi (irracionális) gondolkodásunk szerint, 20milliónál nem szabad többet adni érte. Főleg, hogy előző szezonban szinte semmit sem játszott - nincs játékban. Azt hiszem, fölösleges abban bízni, hogy a City megválik tőle olyan könnyen ill. olyan olcsón, mint mi Ibrátólvíscaelbarca!forever írta:Robinho lenne a legjobb megoldás ő nem játszik a Citybe és akárki akármit mond Robinho egy zseni.Ő áll legközelebb Messi tudásához elképesztő cselei vannak, gyors is,1tipikus szélső játékos ki akármikor tudja változtatni a helyét.
Igy vanvíscaelbarca!forever írta:Robinho lenne a legjobb megoldás ő nem játszik a Citybe és akárki akármit mond Robinho egy zseni.Ő áll legközelebb Messi tudásához elképesztő cselei vannak, gyors is,1tipikus szélső játékos ki akármikor tudja változtatni a helyét.