Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom. Real Margit 2 (játékostemető...?)Risu92 írta:egy szó mint száz, amit most leművelt a Barcelona vezetősége és Pep. Szégyen.
EgyetértekRisu92 írta:egy szó mint száz, amit most leművelt a Barcelona vezetősége és Pep. Szégyen.
Hát ha a Milan nyeri idén a bl-t akkor én is bele dőlök bármibe.Gali írta:Ibra elmegy a Milanba.... nem folytatom, de ha így lesz a kardomba dőlök.
Csak az a baj, hogy ez a 24 millió a jövő nyáron lesz kifizetve, nem most. A következő x milliót, ha lesz egyáltalán, mikor fizetik. Az első részletet nem az ügylet megkötése után egy évvel szokták kifizetni.bence-barca írta:Ha tényleg igaz amit mondasz, azzal még mondhatni jól is járunk hisz 46ot adtunk érte(+Eto'o)ab1daL írta: Mert nincs annyi pénzük. Jövőre megint kicsengetnek 24-et, és kész meg is van a 48 millió. Nem kell itt háborogni, csak gondolkodni.
Eto'o elmegy az Interbe és BL győztes lesz.frost86 írta:Mindent meg akarok nyerni!
Hogy miért a Milan? A világ egyik legerősebb klubja, Ronaldinhoval, Patoval! Kiváló támadósor, minden rajtunk múlik. Meg akarok nyerni mindent, az Inter szurkolókról pedig annyi, hogy nem hinném, hogy mindent megnyertem eddig, de ez most bekövetkezik!
Zlatan Ibrahimovic
Szerintem arra gondolnak, hogy megtakarítjuk a fizetését.LM10 írta:If the option to buy Ibrahimovic is taken up by the Serie A club then that could see FC Barcelona save approximately €60 million.
Ez nem azt jelenti, hogy összesen 60-at akarunk érte kapni? (Szóval a mostani 24 mellé jövőre+35-öt kell adniuk?)
Csak amikor egy csatár megpróbál feltörni egy védelmet,nem mindegy,hogy kik a társai. Nem mindegy,hogy ki van mögötte. Ennyi csak a különbség, és szerintem a city nem azo na szinten volt két éve,mint most ez a Barca.MichaaBee írta: Csak az a baj, hogy egy olyan játékos, amely a kemény PL-es védelmek ellen nem tud virítani, az Robinho hozzáállásával hamar megunja a Mourinho féle betonvédelmeket... Márpedig ennek a csapatnak csak azon kell felülkerekednie, mert a lazább védelmű csapatokat szétzilálják Xaviék.
Ha tényleg igaz amit mondasz, azzal még mondhatni jól is járunk hisz 46ot adtunk érte(+Eto'o)ab1daL írta: Mert nincs annyi pénzük. Jövőre megint kicsengetnek 24-et, és kész meg is van a 48 millió. Nem kell itt háborogni, csak gondolkodni.
Szerintem ezt úgy kell felfogni, hogy részletben fizetnek érte. Ugyanis 1 év kölcsönért nem szokás 24 millát kitengetnibence-barca írta:De ez milyen hülye üzlet? Ha végleg ki kell vásárolni miért nem vették meg egyből és kifizetik részletbe, miért kell ez az egy év kölcsön? Ha meg nem veszik meg akkor mi van? Vagy az elő se fordulhat?
Mert nincs annyi pénzük. Jövőre megint kicsengetnek 24-et, és kész meg is van a 48 millió. Nem kell itt háborogni, csak gondolkodni.bence-barca írta:De ez milyen hülye üzlet? Ha végleg ki kell vásárolni miért nem vették meg egyből és kifizetik részletbe, miért kell ez az egy év kölcsön? Ha meg nem veszik meg akkor mi van? Vagy az elő se fordulhat?