Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szegényke...albicelesteX írta:Ha ilyen eszméletlen tempóba fejlődik akkor biztos meghatározó ember lesz...a Getaféba!LM10 írta:Boldogat Bojan!Remélem pár év múlva a Barca meghatározó embere leszel.
Szerintem is az.Nekem hasonlít Soldadora,annyi különbséggel,hogy ő azért már bizonyított valamit ha más nem azt,hogy egy kis csapatban tényleg jó lehet.Szerintem Bojanka is pont ilyen.Nem azt mondom,hogy ügyetlen,de nem is akkora nagy durranás Ő mint amilyennek be van állítva.Zsolti írta:Ez nagy volt......de tök igaz..valahogy énsem látok benne többet egy közepesen jó tucatjátékosnál...kissé nagyon fel van kapva...
..NEM KISSÉ, HANEM NAGYON!!Zsolti írta:Ez nagy volt......de tök igaz..valahogy énsem látok benne többet egy közepesen jó tucatjátékosnál...kissé nagyon fel van kapva...albicelesteX írta:Ha ilyen eszméletlen tempóba fejlődik akkor biztos meghatározó ember lesz...a Getaféba!LM10 írta:Boldogat Bojan!Remélem pár év múlva a Barca meghatározó embere leszel.
Ez nagy volt......de tök igaz..valahogy énsem látok benne többet egy közepesen jó tucatjátékosnál...kissé nagyon fel van kapva...albicelesteX írta:Ha ilyen eszméletlen tempóba fejlődik akkor biztos meghatározó ember lesz...a Getaféba!LM10 írta:Boldogat Bojan!Remélem pár év múlva a Barca meghatározó embere leszel.
Ha ilyen eszméletlen tempóba fejlődik akkor biztos meghatározó ember lesz...a Getaféba!LM10 írta:Boldogat Bojan!Remélem pár év múlva a Barca meghatározó embere leszel.
Én meg pont ellenkező dolgokat láttam, tegnap végre nyújtott valamit, sok hibája volt, de kinek nem? Tegnap főleg az első percben , tetszett a játéka .....albicelesteX írta:Nem azért,hogy mindig megtaláljam,de tegnap sem virított semmit.Ha eladjuk Ibrat nagyon kevésnek érzem őt ahhoz,hogy pótolja.Szerintem gyenge.