Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Jó kis sorozat. Ari a legnagyobb király.kurdt írta:Én időnként megnézem az aktuális részeket.Slither írta:Senki nem nézi az HBO-s Entourage sorozatot?
Nagyon jobban bírom az ilyen könnyed, szórakoztató műsorokat.
Rajongást nem vált ki belőlem, de időnkénti kikapcsolódásnak tökéletes.
Szerintem nagyon jó film. Én amúgy is imádom az igaz történeteket......kanty írta:Erőproba
Ez most kivételesen nem egy kőkemény akciófilm volt The Rocktól.
Elméletileg nagyon kellett volna, h tetszedjen, hiszen a műfaja dráma és sport is van benne, de valahogy nem sikerült átéreznem az egészet.
Nem, de a 2.3/10es értékelés meggyőzősjay írta: http://www.imdb.com/title/tt0284303/ ezt valaki látta már?:D
Ezt már bemutatták előttemP.U.Y.O.L. írta:Szerintem ennél "jobbat" nem fogsz találni...sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
http://www.youtube.com/watch?v=Fa7ck5mcd1o
Szerk: Charlie megelőztél...

Az útóbbin sírva fakadtam olyan jelenetek vannakCharlie írta:Szörnycápa ; Óriáspolip vs Óriáscápa, asszem ez a címe. Na ezek remekművek.sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
C.

Én időnként megnézem az aktuális részeket.Slither írta:Senki nem nézi az HBO-s Entourage sorozatot?
Nagyon jobban bírom az ilyen könnyed, szórakoztató műsorokat.

Szerintem ennél "jobbat" nem fogsz találni...sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
Szörnycápa ; Óriáspolip vs Óriáscápa, asszem ez a címe. Na ezek remekművek.sjay írta:Lehet furát kérek, de mondana valaki ilyen igazán kaka horror filmeket, mint pl a Dühöngő Grizzly?
Ezzel vitatkoznék, szerintem borzalmas a szinkron. Először úgy láttam AXN-en, majd elkezdtem letölteni és számomra ezerszer jobb az eredeti. De, hát kinek így, kinek úgy.Charlie írta:Ments meg!: Ez az a sorozat ami szerintem szinkronizálva jobb mint feliratozva eredeti hanggal, jobbak a karakterek hangjai magyarul szerintem.
És van egy tuti kifogás, h miért nem tanulunk az első vizsgaidőszakunkragygerike írta:Nagybutaság a világvége után 2 évvel bemutatni 1 filmet szerintemJelenleg ami 2012 utánra esedékes nem igazán izgat
Az Eb is épp hogy csak belefér
Én egyszer kiadtam érte a mozijegy árát, ahogy te is, aztán ingyen letöltöttem. A bővített verzió nálam nem ér meg egy mozit.sjd írta:Cameron saját bevallása szerint 6 órásra írta a sztorit, ezek után a 9 perc eléggé parasztvakítás, főleg h még 1x kiadjak érte 1500atmiihii írta:Avatar ügyben nemtom mennyire hallottatok újságokat,én mostanában egyre többet.
Először is,újra műsorra fogják tűzni a mozik a filmet,9 perccel kibővített verzióban.Cameron elmondása szerint nem ilyen snassz,semmitelen jelenetekkel lett felturbózva a cucc.
Nem tudom, hogy bejön-e, de a Jóbarátok klasszikus. 10 évadja van, lehet, már láttad is, de ha véletlen még nem, akkor feltétlenül pótold.Charlie írta:Sokszor volt már téma, de ajánljatok már 4-5 sorozatot, hagy válogassak. Melyiket kezdjem el? 1-2 mondatban is íratnátok róla, hogy mi a lényege. Onnan kezdve utána járok én jobban. Vicces, akció, pszicho bármi jöhet. Rákattantam a sorozatokra, kezdtem a Kemény zsarukkal az 10/10 nálam, a Ments meg-re 10ből 9pontot adnék. Köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradtságot.
C.

Én szinkronnal néztem az első két évadot és szerintem passzolnak a hangok az arcokhoz.Többek szerint eredetivel jobban adja,de nekem magyarul is totál bejött.soadroli írta:Na ez a Chuck jónak tűnik. Angolul érdemes, vagy magyarul is nézhető![]()
Gondolkozok hogy "meg-e rendeljem".
CSAK ANGOLUL!!!! a szinkronja súrolja a szánalmas kategóriát... (pl Scott Bakula=Reviczky? no comment...) amúgy is csak az első 2 évad van szinkronnal, a 3. nincs még...soadroli írta:Na ez a Chuck jónak tűnik. Angolul érdemes, vagy magyarul is nézhető![]()
Gondolkozok hogy "meg-e rendeljem".