2010.08.28. 18:54:16
Bármi is lesz ebből az Ibra ügyből én két dolgot remélek.A legvalószínűbb,hogy elmegy,ez mostmár 90% fölött van szerintem.
1. Lesz egy csatárigazolás,ha Ibra távozik.
2. Nem kölcsönbe kerül a svéd.
Amúgy a játékospolitikánk hibája szerintem,hogy egy rakat játékost kölcsön adunk,pedig egyértelmű,hogy egy jobb szezon után sem térhetnének vissza. Pep annyira az utánpótlásra épít,h ha V.Sánchez kellett volna,akkor nem ment volna kölcsönbe,ergo nem kell és nem is fog.Hleb és Cáceres sem kell,még akkor sem,ha nekünk van Európában a legszűkebb keretünk (profi,első ligás csapatokról van szó). A Poolnak Hleb még lehet kellett is volna.A két brazil számomra a legnagyobb vicc,mert eddig egy tétmeccset sem játszottak Barca-mezben,valószínűleg nem is fognak.
Jelenleg kölcsönben van: V.Sánchez,Hleb,Cáceres,Henrique,Keirrison. Nem hiszem el,hogy pl. Cácerest nem venné meg senki jó pénzért. A jó pénzért alatt azt értem,hogy normális áron,ami kb.8-10 millió és nem olyan horribilis összegért,amennyiért mi vettük. Annyiért akkor lehetne eladni,ha BL-elődöntőig jutna csapatával (minimum) és kulcsszerepe lenne benne - ez pedig tudjuk,hogy mennyire lehetséges...
Az 5 játékosból ki lehetne hozni, 20 milliót. Abból pedig Robinho-t (pl.) el lehetne hozni. Ha pedig 2 menne kölcsönbe,mondjuk Keirrison és Henrique és a többi kerülne eladásra,akkor is 15 millió simán benne lenne. Persze ez csak spekuláció,mert már a kölcsönadások megtörténtek.
Ha ezek után Ibra is kölcsönbe kerülne,azzal a vezetőség megint megmutatná,hogy a Barcelonának átigazolások terén egyáltalán nincs semmi súlya. Inkább ad kölcsönbe a klub egy 60 milliós játékost,hogy egy év múlva 30 ért távozhasson,minthogy az edző,akinek a kérésére érkezett leüljön vele normálisan beszélni és legalább még egy évig közösen dolgozzanak sikerekért.Röhej.
Nem értem,hogy Pep miért nem vette fél év alatt a fáradtságot,hogy leüljön Ibrával megbeszélni a teendőket,hogy távozik,vagy marad... Ez AMATŐR hozzáállás, egy edző nem teheti meg,hogy besértődik,mint egy óvodás. Ha ennyire nincsenek jóban,akkor átigazolási szezon elején el kellett volna adni,ha meg nem nagy a baj,akkor le kellett volna ülni beszélni. Nem hiszem el,hogy egy edző és egy játékos,akik naponta találkoznak edzésen,fél év alatt kétszer tudjanak beszélni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
szkeptikus06 2010.08.28. 18:56:03-kor.