sjd írta:miihii írta:Avatar ügyben nemtom mennyire hallottatok újságokat,én mostanában egyre többet.
Először is,újra műsorra fogják tűzni a mozik a filmet,9 perccel kibővített verzióban.Cameron elmondása szerint nem ilyen snassz,semmitelen jelenetekkel lett felturbózva a cucc.
Cameron saját bevallása szerint 6 órásra írta a sztorit, ezek után a 9 perc eléggé parasztvakítás, főleg h még 1x kiadjak érte 1500at
Én egyszer kiadtam érte a mozijegy árát, ahogy te is, aztán ingyen letöltöttem. A bővített verzió nálam nem ér meg egy mozit.
Charlie írta:Sokszor volt már téma, de ajánljatok már 4-5 sorozatot, hagy válogassak. Melyiket kezdjem el? 1-2 mondatban is íratnátok róla, hogy mi a lényege. Onnan kezdve utána járok én jobban. Vicces, akció, pszicho bármi jöhet. Rákattantam a sorozatokra, kezdtem a Kemény zsarukkal az 10/10 nálam, a Ments meg-re 10ből 9pontot adnék. Köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradtságot.
C.
Nem tudom, hogy bejön-e, de a Jóbarátok klasszikus. 10 évadja van, lehet, már láttad is, de ha véletlen még nem, akkor feltétlenül pótold.

Bár ezt kétlem.