Az eredményektől eltekintve szerintem akárkit lehet kritizálni. Sosem volt tökéletes Pep,most sem az, és nem is lesz.
Nem azért írok most,hogy azzal jöjjön valaki,hogy "de ameddig az eredmények őt igazolják addig..."
Igen,eddig eredményes,de megmagyarázhatatlan dolgokat művel.
Nekem az jön le,hogy itt az maradhat akivel Ő puszpajtás viszonyban van.
Kezdjük a csatároknál. Eto'o és Ibra 2teljesen más ember... Éppen a mi Guardiolánknak lett mindkettővel baja,és keveredett konfliktusba

Vagy ott van Bojan,aki a Pep-érában lényegesen kevesebb lehetőséget kap,mint régebben. Csak nem volt valami ellentét Pep és közte? Hát dehogynem...Emlékezhetünk,mikor visszahívta a B-be,de Krikic nemet mondott.
Akkor ott van Touré. Posztján a világ legjobbja,de Ő Busit játszatja,nem tudjuk miért,ez számomra még mindig rejtély,de a lényeg,hogy Touré is távozott.
Ezzel nem is lenne semmi bajom,ha Eto'o-t nem Ő akarta volna kirakni,és Ibrát idehozni.
Sőt még odáig megyek,hogy Ibra eladásával sem lett volna bajom,ha nem Augusztus 27.-én jön rá,hogy menjél innen fiam!
Ibra az alapozást keményen végigcsinálta,jöttek a gólok is stb.,persze a személyi probléma az komolyabb mint akárhány gól...
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy itt nem csak Eto'oval Ibrával volt a probléma,ilyen nincs egyszerűen....
A piaci/gazdasági részét meg hagyjuk már.1szó: nevetséges.
És még bele akarják magyarázni,hogy 60millát spórol a klub,hát az agyam eldobom...
Összességében,nem írom le a keretet,mert nem Ibrán múlt volna a siker,de nagyon szívesen megnéztem volna egy Villa-Ibra-Messi triót elől.
Pepnek meg van mit javítania ,az biztos....mint ahogy Zubiéknak is,mert ilyen röhejes üzletet rég láttam