Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Tényleg jó gondolat,és én is azzal értenék egyet,ha Busi játszana a támadó kp poszton,mert szerintem Keitánál még én is kreatívabb vagyok.lluisllach89 írta:Jó gondolat, de mindig ez szokott lenni ha rázós helyre megyünk idegenbe, persze Keitával.S.Agüero írta:Egy kis jósolás nálam:
Én úgy gondolom, hogy ha összekerülünk egy jobb csapattal a Bl-ben(ami elég valószínű), akkor otthon a legerősebb kezdővel:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Sergio-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa
állnánk fel.
Viszont ha idegenben, akkor én egy ilyet megnéznék, mert akkor elég sokat kell majd a védekezésre is koncentrálni:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Masche-Sergio-Xavi-Messi-Villa-Ini
Otthon lehetne azt az erős ellenfelet rohamozni, idegenben meg így lenne 2 védekezőbb középpályásunk, akik még a támadásba is be tudnak avatkozni(legfőképp Busquets).
Idegenben lehetne kontrákkal gólt lőni.![]()
Jobb csapat, értsd:
Chelsea, MU, Inter, Milan, Real Madrid, Bayern(mert nekik vannak jó támadóik)
Ki mit szól a "jóslatomhoz"?
Érdekes lesz hogy ki fog játszani többet, ő vagy Mascherano..
Azért remélem, h Pep ennyire nem szerelmes Keita-ba, h inkább őt játszassa, mint a frissen igazolt játékosunkat.lluisllach89 írta:Jó gondolat, de mindig ez szokott lenni ha rázós helyre megyünk idegenbe, persze Keitával.S.Agüero írta:...
Érdekes lesz hogy ki fog játszani többet, ő vagy Mascherano..
Jó gondolat, de mindig ez szokott lenni ha rázós helyre megyünk idegenbe, persze Keitával.S.Agüero írta:Egy kis jósolás nálam:
Én úgy gondolom, hogy ha összekerülünk egy jobb csapattal a Bl-ben(ami elég valószínű), akkor otthon a legerősebb kezdővel:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Sergio-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa
állnánk fel.
Viszont ha idegenben, akkor én egy ilyet megnéznék, mert akkor elég sokat kell majd a védekezésre is koncentrálni:
VV-Alves-Piqué-Puyol-Maxwell-Masche-Sergio-Xavi-Messi-Villa-Ini
Otthon lehetne azt az erős ellenfelet rohamozni, idegenben meg így lenne 2 védekezőbb középpályásunk, akik még a támadásba is be tudnak avatkozni(legfőképp Busquets).
Idegenben lehetne kontrákkal gólt lőni.![]()
Jobb csapat, értsd:
Chelsea, MU, Inter, Milan, Real Madrid, Bayern(mert nekik vannak jó támadóik)
Ki mit szól a "jóslatomhoz"?

jajnemármessideco írta: Inter ls a Bayern is.

Ma láttam, hogy a Rubin idén több, mint 50 millát költött átigazolásokra, ebből 20 a hoffenheimi Carlos Eudardora ment elLionel85 írta:Hatalmas potyagólt kapott a Rubin kapusa a Sparkat Nalcsik elleni meccsen, ami 1-1-re végződött:
http://sportgeza.hu/futball/2010/08/29/ ... ny_kapusa/
Talán Iniesta majd őt is meglepi, a Racing ellen már összejött egy, igaz közelebbről.

Pont a szülinapomon lesz.Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Ez számomra (eddig) a nap legjobb híre!Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.

Gali írta:Bocs, csak a meccs végére értem haza.barca1615 írta:Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Köszi az infót:D De kb egész meccsen ezt hangoztatta:) Legalább nem a net előtt kell kuporogni:) Hanem a tv-be nézhetjük
Ezen meglepődtem. Jó hír az biztos, hiszen nem kell a gép előtt kuporognom már megint, mint az elmúlt évek csoportmeccsei alatt.Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Bocs, csak a meccs végére értem haza.barca1615 írta:Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Köszi az infót:D De kb egész meccsen ezt hangoztatta:) Legalább nem a net előtt kell kuporogni:) Hanem a tv-be nézhetjük
Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.