Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért soha nem fogsz értékelhető mennyiségű pénzt kapni.fanbarca írta:Liviu Voda
Annyira nem nyugdíjasok még.Auron írta:Ki akarod szórni a nyugdíjasokat??Puyol05 írta:...![]()
![]()
Ki akarod szórni a nyugdíjasokat??Puyol05 írta:Én egy 2-2es döntetlent harcoltam ki. Ennek nagyon örülök, mivel nem igazán éreztem úgy, hogy lenne vajmi kis esélyem is, de végül is meglepetés okoztam saját magamnak.
A jövőhéten egy újonccal játszok, úgyhogy meg kell nyerni a meccset, amivel szerintem nem is lesz gond.
Kinek milyen volt a mostani forduló? Illetve mi várható jövő héten?
Van egy két eladó játékosom:
Eduardo Moreira (113545870) 31 éves és 85 napos
Védekezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 10/20 kiemelkedő
Átadás: 9/20 nagyszerű
Ferran Munné (158117958) 29 éves és 29 napos, Specialitása: Kiszámíthatatlan
Játékszervezés: 9/20 nagyszerű
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 6/20 megfelelő
Martien van Dierendonck (152633876) 30 éves és 69 napos
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Oldrik Preer (232979624) 24 éves és 35 napos, Specialitása: Erőteljes
Játékszervezés: 8/20 remek
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 9/20 nagyszerű
Saleh Mahdavikia (263015855) 32 éves és 27 napos
Védekezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Úgy tűnik annyira mégsem értek hozzá.MichaaBee írta:Mots-nál a TS feleződik, úgyhogy ez igencsak reális volt.Cumbee írta:JJAAAA és ami a legdurvább, a csapatszellemem a mots miatt 3, azaz 3 szintet esett vissza! ILYEN VAN?Nem véletlenül hívják a szezon legfontosabb meccsének, hiába hiszik sokan, hogy ezzel erősek lesznek, ha gyakran játszatják, nagyot tévednek, valójában ezzel maguk alatt vágják a fát. Tudom, hogy a Te esetedben erről nincs szó, mert jól értesz a játékhoz, de motsolással kikapni tényleg kellemetlen.
![]()
hát egyik újoncot vertem 3-2-ra, bár vezettem 3-0-ra :S így a sima helyett szoros meccs lett, de történt mindez idegenben, szóval azért jó ezPuyol05 írta:
Kinek milyen volt a mostani forduló? Illetve mi várható jövő héten?
Mots-nál a TS feleződik, úgyhogy ez igencsak reális volt.Cumbee írta:JJAAAA és ami a legdurvább, a csapatszellemem a mots miatt 3, azaz 3 szintet esett vissza! ILYEN VAN?
Román nyolcadosztály?messideco írta:Győzelem...A bajnokságot is most már ideje lenne megnyerni, a negyedik szezont taposom az utolsó ligábanElBartimaeus írta:Hétvégén kinek mi várható?Talán idén sikerül
Sima győzelem laza játékkal a hetedosztályban. Ellenfelem az acélos katasztrofális (átlag felett) középpályájával nem nagyon nehezítheti meg a dolgomat.ElBartimaeus írta:Hétvégén kinek mi várható?
Hát én most elég nagy kakiban vagyok, mivel lesérült a legjobb csatárom. De azt hiszem, hogy ha egészséges lenne, akkor sem nyernék, így mindegy, de azért jó lett volna edzeni...ElBartimaeus írta: Hétvégén kinek mi várható?
Kár!MichaaBee írta:"Sorry for the inconvenience. There will be no compensation."Barcaman14 írta:Az Ifiakadémia nálam még mindig nem elérhető!Pedig ma bajnoki meccsem van!
Legjobb esetben péntek délben vagy délután lesz elérhető, írták is ma reggel.![]()
Kösz, megfogadom!MichaaBee írta:Nem. Csupán elég pénzt kell heti rendszerességgel begyűjtened, hogy fenn tudd tartani az akadémiát.forlán10 írta:És ahoz hogy tudjak ifiakadémiát csinálni kell valamit csinálnom a felnőttel?
Ha nagyon a játék elején vagy, akkor inkább ne nyiss akadémiát, mert csak viszi a pénzt. Csináld meg a menedzserképzőt, vegyél egy jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel, vegyél edzéshez alapanyagot aztán hajrá.
Nem. Csupán elég pénzt kell heti rendszerességgel begyűjtened, hogy fenn tudd tartani az akadémiát.forlán10 írta:És ahoz hogy tudjak ifiakadémiát csinálni kell valamit csinálnom a felnőttel?