Been írta:Victor_Valdes írta:Nem, azért szeretem a Barcát, amiért pl, egy Valencia szurkoló szereti a csapatát, vagy egy Getafe, vagy legyen az bármilyen kisebb csapat.

Annó Ronaldinho csodálatos játéka miatt szerettem meg, ne meg Guily miatt, azt ne kérdezzétek, hogy őt miért bírtam.

A lényeget ugy se tudom átadni. Részemről ez ennyi volt. nagyon nem értek eggyet a mostani dolgokkal. Ez a lényeg.

Komolyan azt mondod, hogy egy félresikerült átigazolási szezon, és egypár bizonytalan információ (ami lehet h csak Raiola kamu szervezkedése) miatt nem szereted már ezt a klubbot és Pepet? Az nem derült ki valójában róla h ténylegesen elüldözött volna akárkit is, de az igen, hogy a klubbért és a játékosaiért eddig megtett mindent. Szereti a játékosait és eddigi nyilatkozatai is mind az sugallták, hogy egy alázatos ember. Aki (lehet), hogy valótlan tények miatt 'nem szereti már a barcát' az hiába van 1000000 hozzászólása és okosnak, meg bölcsnek tartja magát a klubbal kapcsoltban, az szerintem ......... jobb ha le sem írom.

Úristen, ki mondta, hogy nem szeretem?

a szivem közepe marad örökké a klub. Akit/ amit szeretek, azzal szemben nem lehetek kritikus, a fellegekig kell isteníteni ha szeretek valakit, még ha az nem is szolgált rá? Vicc.
Én azt nem értem, hogy én vagyok az elvakult idióta, ehhez képest, akik meg mernek fogalmazni némi kritikát (mert mindig van min javítani ugye..) azokat oltjátok, miközbe azt mondjátok, hogy nem kell kritizálni.

Bocs az általánosításért. Nem feltétlen rád értettem amugy.

Hanyagolom én ezt a témát most, pont a sok fasság hiányzik az életemből az utóbbi pár napba.