A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Korrektozsimiki írta:ezt kicsit javítanám, nem feltétlen sorozatgyilkosokat, hanem olyanokat akik ilyen olyan okok miatt megúszták a börtönt,pedig egyértelmű,h sárosak...igaz az egyes évadokat sorozatgyilkosok köré építik fel,de nem csak rájuk specializálódott a szintén sorozatgyilkos hősünkmiihii írta:
A Dextert nem hagynám ki az ajánlati blokkból,így írok erről is.
Egy kissé fura vérnyomelemző "mellékállásban" sorozatgyilkosokat gyilkol.
ezt kicsit javítanám, nem feltétlen sorozatgyilkosokat, hanem olyanokat akik ilyen olyan okok miatt megúszták a börtönt,pedig egyértelmű,h sárosak...igaz az egyes évadokat sorozatgyilkosok köré építik fel,de nem csak rájuk specializálódott a szintén sorozatgyilkos hősünkmiihii írta:
A Dextert nem hagynám ki az ajánlati blokkból,így írok erről is.
Egy kissé fura vérnyomelemző "mellékállásban" sorozatgyilkosokat gyilkol.

Így jártam anyátokkal: A történet 2030-ban kezdődik: Ted a gyerekeinek mesél arról, hogy hogyan ismerte meg az édesanyjukat. A 25 évvel korábbi emlékekből tudható meg, hogy miként alakult Ted és barátainak az élete 2005-ben. Hogyan ismerkedett meg Robinnal, a tévés bemondóval, hol lakik barátjával, Marshall-lal és annak menyasszonyával, Lilyvel, és miféle őrült kalandokba keveredik Barneyval. - wikiCharlie írta: Más,
Sokszor volt már téma, de ajánljatok már 4-5 sorozatot, hagy válogassak. Melyiket kezdjem el? 1-2 mondatban is íratnátok róla, hogy mi a lényege. Onnan kezdve utána járok én jobban. Vicces, akció, pszicho bármi jöhet. Rákattantam a sorozatokra, kezdtem a Kemény zsarukkal az 10/10 nálam, a Ments meg-re 10ből 9pontot adnék. Köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradtságot.
C.

Ha a Kemény Zsaruk 10-es,akkor tetszeni fog a The Wire (A Drót).Charlie írta:
Más,
Sokszor volt már téma, de ajánljatok már 4-5 sorozatot, hagy válogassak. Melyiket kezdjem el? 1-2 mondatban is íratnátok róla, hogy mi a lényege. Onnan kezdve utána járok én jobban. Vicces, akció, pszicho bármi jöhet. Rákattantam a sorozatokra, kezdtem a Kemény zsarukkal az 10/10 nálam, a Ments meg-re 10ből 9pontot adnék. Köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradtságot.
C.
Spartacus:Charlie írta:Sokszor volt már téma, de ajánljatok már 4-5 sorozatot, hagy válogassak. Melyiket kezdjem el?
C.

Cameron saját bevallása szerint 6 órásra írta a sztorit, ezek után a 9 perc eléggé parasztvakítás, főleg h még 1x kiadjak érte 1500atmiihii írta:Avatar ügyben nemtom mennyire hallottatok újságokat,én mostanában egyre többet.
Először is,újra műsorra fogják tűzni a mozik a filmet,9 perccel kibővített verzióban.Cameron elmondása szerint nem ilyen snassz,semmitelen jelenetekkel lett felturbózva a cucc.
Egyszerűen fantasztikus.lui1698 írta: Másodszor. Ha már eurobarcás filmguru komáról volt szó akkor ő vagy akár más is írhatna néhány gondolatot a Ments meg c. sorozatról. Tesóm barátja dobott meg az első évadjával, azt mondja neki nagyon bejött.

Pont most akartam bereklámozni,h megjelent a DVDSCR.Felirat is van már hozzá,a camos állítólag jó is csak időzíteni kell.BSplayer megoldja ezt a problémát,uh én még ma meg is nézem.Már nagyon vártam és ha a magyar mozikon múlik,akkor még sokáig ebben az állapotban leledzenéksenzu írta:pláne, hogy megjött a 'The Expendables 2010 DVDSCR XviD-PrisM'Fecooo írta:szokásos magyaros történet...Késik az Expendables itthon
vártam eddig, hátha moziban-nézős film lesz, de így inkább nem várok rá...
és még csodálkoznak, h sokan filmeket töltenek...
ha el is hozzák pár hónapos csúszással, nem tudom hány ember fog elmenni moziba rá...
angolul jobb is, a 80as/90es években kiemelkedőek voltak a magyar szinkronhangok, viszont az "új generáció" valami botrányos...soadroli írta:"Magyarország, én így szeretlek"![]()
![]()
Lehet angolul fogom megnézni, nem tudok olyan sokat várni.

pláne, hogy megjött a 'The Expendables 2010 DVDSCR XviD-PrisM'Fecooo írta:szokásos magyaros történet...Késik az Expendables itthon
vártam eddig, hátha moziban-nézős film lesz, de így inkább nem várok rá...
és még csodálkoznak, h sokan filmeket töltenek...
Először is. Szép kis versike Krojf, kurdt szerintem elsírta magát.Krojf írta:K.

nem rossz film éppen(1x meg lehet nézni), de hogy találták ki neki ezt a címet, számomra örök rejtély.......Gothika...