barcapoke írta:Hát komolyan néhány ember azt se tudja mit beszél itt, ibra nem hozta a szintet? Sztem meg ahhoz képest h első éve volt spanyolhonban és a Barcában sztem nem volt csúfos égés..., a másik, nem passzol ide? azért mert magasabb mint Xavi v Messi?
Pep meg nem tom milyen gyógyszert szed, de lekellene állna róla gyorsan...
1. Valóban, kicsit elmaradt a várttól - vagy csak a Barca drukkereknek hatalmas a gyomra a kupáktól, nem volt rossz szezonja, de Ibrahimovics függvégényében, maga a pali függvényében, elmaradt magától.
2. Senkit nem érdekel a magasság. Xavit és Ibrát ne keverjük már, ha kérhetem, nem is egy poszt, nem is egy munkaköri leírás...
3. Nem tudom, de szerintem is leállhatna. Ez a Csigrinszkij-Cacáres-Hleb-Keirrison-Ibrahimovics négyest remélem nem Mascheránóval akarja bővíteni jövőre! Mint apuka lányos zavarában gyereknapon...
Engem nem is az zavar, hogy jön ez, aztán már megy is, hanem ez a marha nagy Vöröskereszt amit csinálunk... Zavaró az is, hogy nem tud a csapat egy stabil játékost sem venni, de ezek a felesleges költekezések... Guardiola nem tudom milyen szisztéma szerint él, de az biztos, hogy valahol a Perez-szindróma környékén tapogatózhat az utóbbi években...