Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.27. 12:45:59

Sajnos ez nem az ő bajnoksága volt. Soha nem kedveltem, mindig unszimpatikus volt, de nálunk teljesen visszavett és beállt a sorba, amin nagyon szimpatikus volt tőle. Ha még bele is tudott volna szokni a bajnokságba azt kötve hiszem, hogy a mi játékstílusunkat is el tudta volna sajátítani. Neki arra van szüksége, hogy rá játszanak minden támadást. Ez nálunk nem így megy. Itt rajta kívül mindig van 2 csatár még a csapatba. neki egyértelműen az olasz bajnokságba terem a legtöbb babér, ott tudja a legjobbját nyújtani.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.27. 12:34:57

1. Ő volt a vezéráldozat, csak így tudtunk megszabadulni Eto'o-tól.
2. Ezért mindenképp nyereségnek fogtam fel az ideigazolását.
3. De hasonlóan nyereségnek veszem, ha most eladjuk. Tudomásul kell venni, hogy Ibra statikus játéka nem kifizetődő a számunkra. Bár passzban és összjátékban fejlődtünk vele, de a mozgásban és a védelem megbontásában visszafejlődtünk.
Villa-ban mindkettő megvan: jó összjáték, jó elmozgások. Felesleges, hogy Ibra elvegye a helyet a fiataloktól.

Egyben sajnálom is, mert én bírom a fazont, anno az Inter meccseit csak miatta néztem. De mindenkinek jobb lesz, ha ő váltani fog. Ráadásul egy számomra szimpatikus csapatban lesz.
blaugrana!?
Barça B

2010.08.27. 12:24:18

chonggy írta:
zsulter írta: Ha tényleg nem számol vele, akkor inkább adjuk el, jobb lesz Ibrának is, mert hiába rúgna 50 gólt, akkor is eladná őt jövőre....Max több pénzt kapnánk érte...
Szerintem ne adjuk el!A fél világ rajtunk röhögne,ráadásul biztosan nem találunk megfelelő helyettest 4 nap alatt...Többet pedig jövőre NEM kapunk érte,lőhet akár 200 gólt is,mert már 30 lesz,és ezt sokkal jobban figyelembe veszik,mint 1 jó szezont... :) Esetleg a Milannal nem... :D
mért kéne találni itt van villa ezerszer jobb a svéd-nél arról ne mis beszélve hogy spanyol, különben is ott bojan aki végre játszhatna is ini kimegy balra és megvan oldva vagy esetleg akkor robinho :D
Kép
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.27. 12:09:45

zsulter írta: Ha tényleg nem számol vele, akkor inkább adjuk el, jobb lesz Ibrának is, mert hiába rúgna 50 gólt, akkor is eladná őt jövőre....Max több pénzt kapnánk érte...
Szerintem ne adjuk el!A fél világ rajtunk röhögne,ráadásul biztosan nem találunk megfelelő helyettest 4 nap alatt...Többet pedig jövőre NEM kapunk érte,lőhet akár 200 gólt is,mert már 30 lesz,és ezt sokkal jobban figyelembe veszik,mint 1 jó szezont... :) Esetleg a Milannal nem... :D
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Eagico
Barça B

2010.08.27. 11:58:23

Én teljesen elégedett leszek ha eladjuk Ibrát, be kell látni, hogy teljesen kilóg a keretből. Én is bíztam abban, hogy majd idén megmutatja mit is tud valójában, de az előszezon meccsein ugyanazt tudta felmutatni mint tavaly.
Látszik, hogy akarna, de nem tud. Ez nem az Ő stílusa és kész. Az más kérdés, hogy szerintem a hozzáállását illetően szintén kilóg a csapatból: hangulatember! Egy darabig küzd és fut, de ha nem jön össze egy-két passz vagy kimarad néhány helyzet feladja és csak durcáskodik, amivel teljesen lerontja a csapatmorált! Tavaly is, idén is, amint lecserélték felgyorsult a játékunk, mindenki hajtott a végsőkig, Zlatan erre képtelen!!

Az új vezetőséggel pedig 100%-ig meg vagyok elégedve, igyekeznek minél előbb kijavítani a Laporta éra hülyeségeit, a utóbbi két év igazolás politikája tiszta Madrid volt! Ne járjunk már ugyanabba a szupermarketbe (ala Mou)!
Tocy
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:58:22

Nemtom, nekem itt a Milan meccs alatt az járt az eszembe h jé, megint meddig visszalépett labdákért....úgy éreztem h megértette a játékot, tudja hol a helye, és Villával is szép dolgokat csináltak...Ez a Jeffren gyerek meg, saját nevelés meg ilyen-olyan tehetség és lószart se ért. Ibra sokkal jobban illett ebbe a játékba mint ő.
zsulter
Jugador del Barça

2010.08.27. 11:54:23

CartmanBarca írta:Én már csak azért izgulok, hogy ne sikerüljön megállapodni a Milannal az átigazolási időszak végééig, és Zlatan bebizonyítsa Pep-nek, hogy ő is tévedhet mindezt mondjuk egy 30-35 gólos szezonnal. Olyan érzésem van, hogy idén ipari mennyiségben termelné a gólokat, egy év alatt belerázódott a Barcelona stílusába. Az meg hülyeség, hogy nem illik a stílusunkhoz, akkor már tavaly sem teljesített volna így. Feladta az önző énjét, 180 fokos fordulatot vett, megalázkodott, beállt a sorba és mindez kevés Pep-nek. Szó szerint kifúrta Eto'o-t is, Toure is miatta ment el és most Zlatan is. Lehet akár milyen sikeres edző, egyszer ezek a hibák illetve a pocsék átigazolási politikánk megbosszulja magát és meggyőződésem hogy akkor az a kupák és a siker elmaradásával fog járni...
Ez a majd bizonyít Pepnek és minden faxa lesz ott bukik, hogy Eto'o is bizonyított elég szépen, mégis olyan gusztustalan módon zavarta el a klubtól, hogy a mai napig felfordul a gyomrom...
Ha tényleg nem számol vele, akkor inkább adjuk el, jobb lesz Ibrának is, mert hiába rúgna 50 gólt, akkor is eladná őt jövőre....Max több pénzt kapnánk érte...
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
noname
Llegenda del Barça

2010.08.27. 11:43:22

Ini fog néhányszor nyilván baltámadót játszani, megjegyzem h nem is rossz azon a poszton, de az esetek többségében úgyse ez lesz a jellemző.
Ha Ibra menne, mindenképp érkezik majd helyette mg 1 támadó, ebben szinte biztos vok. Vagy a Milan adja Patot/Boriellot, vagy veszünk vkit, aki nagyobb csapatra hivatott, mint ahol most játszik. pl Llorente. Épp ezért fontos h hamar lezáródjon Ibra ügye, hogy még maradjon idő.
Amúgy nemhiszem h a svéd elmenne. A szerződéséből még van, a Milan pedig nem tud eleget ajánlani, max ha Patot beevonják az üzletbe.
A Fifa egy szégyen
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.08.27. 11:42:16

Én már csak azért izgulok, hogy ne sikerüljön megállapodni a Milannal az átigazolási időszak végééig, és Zlatan bebizonyítsa Pep-nek, hogy ő is tévedhet mindezt mondjuk egy 30-35 gólos szezonnal. Olyan érzésem van, hogy idén ipari mennyiségben termelné a gólokat, egy év alatt belerázódott a Barcelona stílusába. Az meg hülyeség, hogy nem illik a stílusunkhoz, akkor már tavaly sem teljesített volna így. Feladta az önző énjét, 180 fokos fordulatot vett, megalázkodott, beállt a sorba és mindez kevés Pep-nek. Szó szerint kifúrta Eto'o-t is, Toure is miatta ment el és most Zlatan is. Lehet akár milyen sikeres edző, egyszer ezek a hibák illetve a pocsék átigazolási politikánk megbosszulja magát és meggyőződésem hogy akkor az a kupák és a siker elmaradásával fog járni. Hosszú távon az nagyon nem kóser, hogy eldobunk egy jó formában lévő csatárt (immáron második alkalommal) illetve a világ legjobb vkp-ját, aki helyett hozunk egy óriási favágót 22 misiért.

Összességében a szememben nagyon mélyre süllyedt Pep, akinek igaz hogy rengeteget köszönhetünk de néha annyira ostoba döntéseket hoz hogy meg tudnám magam tépni. Ő az edző, ez igaz és ameddig sikeres a csapat nem lehet okunk panaszra, csak sajnos azt érzem hogy a sikeres korszaknak nemsokára vége ha továbbra is ezen az úton megyünk tovább.

Ja és egyébként még annyit tennék hozzá hogy gyerekkorom óta Zlatan a kedvenc játékosom, mikor ide igazolt első dolgom volt venni egy Ibrás mezt, most meg egy év után dobhatom ki na szééééép. :lol:
menczel
Entrenador del Barça

2010.08.27. 11:38:44

Kérlek Istenem csak nehogy arra gondoljon Pep, hogy Masche majd középpályán játszik és akkor Ini baltámadó, Villa középre, és Ibrára már nincs is szükség. Pedig valljukbe ismerve Pep-et ez egy nagyon reális gondolat.

De most mondom, idén nem nyerünk semmit ha a Xavi-Iniesta-Busi középpályát megbontjuk és mint tavaly (akkor Keita) két védekező alibiző középpályásunk lesz fent.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:32:39

OvaMind írta: Hát ja, csak így most Villa megy középre, és baloldalunk megint nem lesz. Ha Ibra megy, mindenképp hoznék valakit a helyére.
Én nem így látom a dolgot. Sok a variálási lehetőség. Messi játszhat szélen vagy akár középen. Ott sem elveszett ember! :) Bojannak itt a lehetőség hogy csillogtassa középcsatár erényeit. Mert szerintem bőven vannak neki! Pedro akármelyik szélen bevethető. Villa meg ugyanúgy tud játszani középen vagy szélen is. Pep keverheti a kártyákat bőven! És ott van még "tartaléknak" Jeffren is!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.08.27. 11:26:32

Barcaman14 írta:
bali 15 írta:nagyon nem értek itt pár embert. Hirtelen mindenki elővette Ibra régi énjét.
Csak azért mert lehet hogy elmegy néhány hülye azzal próbálja nyugtatni magát hogy "höhö amúgy is egy népmuvészeti cserépedény, nembánom hogy elmegy".
Én pont azért haragszom igazán mert éppen ez az hogy a viselkedése is megváltozott, pozitív irányba, és pont ilyenkor küldik el a retekbe. :evil:
És a felkészülési meccseket látva szerintem jó szezonja lehet nálunk.
Szerintem sem kéne elővenni Ibrat! :roll: A hozzáállására nem lehetett panaszunk egyszer sem. sikerült azonosulnia a klub filozófiájával, és ez dicséretre méltó, főleg egy ilyen öntörvényű embertől!
De továbbra is azt mondom hogy mindenkinek így lesz a legjobb! Nem vele volt a baj, pusztán nem feküdt neki a mi játékrendszerünk, plusz ki tudja mi folyt még a háttérben... Ez már nem az én asztalom! :) A támadósorunk nélküle is bombaerős szerintem, és több lehetőséghez fognak jutni Pedroék!
A másik meg a pénzügyi része: 12 millát tett zsebre évente ami nem kevés. Plusz most még viszonylag jó áron eltudjuk adni, ha igazak a hírek. Ki tudja mi lenne ha itt marad még egy évet? Elég feszült a hangulat, és nem hiszem ez Ibra szezonja lett volna. Jövőre meg kitudja mennyit kaptunk volna érte.
Hát ja, csak így most Villa megy középre, és baloldalunk megint nem lesz. Ha Ibra megy, mindenképp hoznék valakit a helyére.
barca1615
Jugador d'estrella

2010.08.27. 11:22:08

LOLer írta:http://www.acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_5056
Érdemes elovasni ,hogy hogy álunk.Milannak kész terve van Ibra vagy Robinho.1 biztos nagyon áron alul adjuk el.Olyan hír is volt ,hogy 30 milka € ért adjuk el :shock: 3 részletben...BORZASZTÓ

Annyit akartak érte adni! Nem annyiért adnánk el.. Olvasd a főoldali cikket
LOLer
Barça B

2010.08.27. 11:18:27

http://www.acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_5056
Érdemes elovasni ,hogy hogy álunk.Milannak kész terve van Ibra vagy Robinho.1 biztos nagyon áron alul adjuk el.Olyan hír is volt ,hogy 30 milka € ért adjuk el :shock: 3 részletben...BORZASZTÓ
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.08.27. 11:06:31

bali 15 írta:nagyon nem értek itt pár embert. Hirtelen mindenki elővette Ibra régi énjét.
Csak azért mert lehet hogy elmegy néhány hülye azzal próbálja nyugtatni magát hogy "höhö amúgy is egy népmuvészeti cserépedény, nembánom hogy elmegy".
Én pont azért haragszom igazán mert éppen ez az hogy a viselkedése is megváltozott, pozitív irányba, és pont ilyenkor küldik el a retekbe. :evil:
Szerintem sem kéne elővenni Ibrat! :roll: A hozzáállására nem lehetett panaszunk egyszer sem. sikerült azonosulnia a klub filozófiájával, és ez dicséretre méltó, főleg egy ilyen öntörvényű embertől!
De továbbra is azt mondom hogy mindenkinek így lesz a legjobb! Nem vele volt a baj, pusztán nem feküdt neki a mi játékrendszerünk, plusz ki tudja mi folyt még a háttérben... Ez már nem az én asztalom! :) A támadósorunk nélküle is bombaerős szerintem, és több lehetőséghez fognak jutni Pedroék!
A másik meg a pénzügyi része: 12 millát tett zsebre évente ami nem kevés. Plusz most még viszonylag jó áron eltudjuk adni, ha igazak a hírek. Ki tudja mi lenne ha itt marad még egy évet? Elég feszült a hangulat, és nem hiszem ez Ibra szezonja lett volna. Jövőre meg kitudja mennyit kaptunk volna érte.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.08.27. 11:05:58

bali 15 írta: És a felkészülési meccseket látva szerintem jó szezonja lehet nálunk.
Helyesbítek, lehetett! volna...sztem most már 90% h megy :?
Am mindennel egyetértek!
bali 15
Director del Fútbol

2010.08.27. 10:57:50

[auto_cenzúra] nem értek itt pár embert. Hirtelen mindenki elővette Ibra régi énjét.
Csak azért mert lehet hogy elmegy néhány hülye azzal próbálja nyugtatni magát hogy "höhö amúgy is egy népművészeti cserépedény, nembánom hogy elmegy".
Biggie.Smalls
Barça B

2010.08.27. 10:56:18

Minden tiszteletem Pepé...hatalmas edző nagyon halás vagyok neki amit a barcával csinalt az elmult két évben...de ezek az igazolások.....Tavaly idehoztuk Ibrát közel 80millio euroért...akkor nem tünt fel senkinek h a 12 millio éves fizetés nagyon sok??Sztem nem futott rossz szezont...ősszel mindenki elvolt ájulva a sarkas passzaitol a szép goljaitol megsérült nem volt utana formába arsenal ellen megint kezdet belelendülni megint emgsérült..21 golt lőtt tvaly ugy h a világ legszebb focijat jatszo csapatának kellet felvenni-e a játék stílusat...miközben ő teljesen mas rendszerben jatszott világ életében senki nem szidta le érte h ne sétálgason elől máshol..sztem ez a 21 gol elég jo nem 1 fontos gol eldöntöt-e a classicot is...ha nem az imádott etot áldoztuk volna be érte sztem nem lenne rola sok ilyen negatív vélemény ...idén még jobbat futhatna ott volt az alapozasnal végig tavaly azt is teljesen kihagyta...Én örülnék ha maradna és rendeződnének pepel a dolgok....
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
barcapoke
Barça C

2010.08.27. 10:51:59

2. Senkit nem érdekel a magasság. Xavit és Ibrát ne keverjük már, ha kérhetem, nem is egy poszt, nem is egy munkaköri leírás...

Hát pontosan tudom h nem 1 poszt :) azért írtam h mi lehet az oka h nem passzol...a nyilatkozataiból amik az utóbbi 1 évben jöttek tőle nekem nem azt sugallták h: itt én vagyok az isten, én vagyok a barca stb...na de mind1 is, sajnos ezt nem mi döntjük el h megy-e v marad-e.
Béke :)
Rinku
Director del Fútbol

2010.08.27. 10:45:57

barcapoke írta:Hát komolyan néhány ember azt se tudja mit beszél itt, ibra nem hozta a szintet? Sztem meg ahhoz képest h első éve volt spanyolhonban és a Barcában sztem nem volt csúfos égés..., a másik, nem passzol ide? azért mert magasabb mint Xavi v Messi?
Pep meg nem tom milyen gyógyszert szed, de lekellene állna róla gyorsan...
1. Valóban, kicsit elmaradt a várttól - vagy csak a Barca drukkereknek hatalmas a gyomra a kupáktól, nem volt rossz szezonja, de Ibrahimovics függvégényében, maga a pali függvényében, elmaradt magától.
2. Senkit nem érdekel a magasság. Xavit és Ibrát ne keverjük már, ha kérhetem, nem is egy poszt, nem is egy munkaköri leírás...
3. Nem tudom, de szerintem is leállhatna. Ez a Csigrinszkij-Cacáres-Hleb-Keirrison-Ibrahimovics négyest remélem nem Mascheránóval akarja bővíteni jövőre! Mint apuka lányos zavarában gyereknapon...

Engem nem is az zavar, hogy jön ez, aztán már megy is, hanem ez a marha nagy Vöröskereszt amit csinálunk... Zavaró az is, hogy nem tud a csapat egy stabil játékost sem venni, de ezek a felesleges költekezések... Guardiola nem tudom milyen szisztéma szerint él, de az biztos, hogy valahol a Perez-szindróma környékén tapogatózhat az utóbbi években...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.08.27. 10:52:05-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
LM10
Director del Fútbol

2010.08.27. 10:44:49

6. Ha az üzlet nem jön létre, semmi következménye nem lesz. Etooval se jött ki Pep, mégis kezdő volt.
És utána tudjuk jól mi lett...ha tényleg nem jön ki jól Peppel, akkor ha idén nem , akkor jö9vőre távozna. Most meg több pénzt látunk belőle.
csabimo
Capitá del Barça

2010.08.27. 10:44:02

Ha eladjuk nem veszünk lószart, 15milliót kapunk érte első részletbe, nevetséges amit idén nyáron művelünk, és amit Guardiola minden nyáron csinál az átigazolásolk terén...

Lehet hogy nagy edző de ilyen -milliókat pár év alatt én nem láttam a klubbnál, sőt nem is volt ilyen! hogy valakiért áldoznuk 70 milliót a köv. évben meg eladjuk 40ért 3xra. Csigrinszky meg hab a tortán, nagyon nagy vétel volt...
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2010.08.27. 10:41:32

Nem örültem amikor idejött, nem tetszett, h lassította a játékot, de megvettük rengeteg pénzért, ha Etoot is beleszámoljuk akkor most ne adjuk el bagóért!Ráadásul tényleg sokat volt sérült, biztos az is közrejátszott a gyengébb teljesítményében.
barcapoke
Barça C

2010.08.27. 10:41:23

Hát komolyan néhány ember azt se tudja mit beszél itt, ibra nem hozta a szintet? Sztem meg ahhoz képest h első éve volt spanyolhonban és a Barcában sztem nem volt csúfos égés..., a másik, nem passzol ide? azért mert magasabb mint Xavi v Messi?
Pep meg nem tom milyen gyógyszert szed, de lekellene állna róla gyorsan...
Rinku
Director del Fútbol

2010.08.27. 10:39:35

Én nem is bánom, hogy Ibra megy. Remek játékos, de nem a spanyol élvonalban! Neki a darálósabb angol/olasz bajnokság fekszik inkább, bár erről már órákat beszéltünk! Persze tudom, hogy ez az ő idénye lesz és mindenki a lába közé hajol és kinyalja a sajátját, de nekem meggyőződésem, hogy ugyanolyan lesz, mint tavaly. Tavaly is év elején elkapta a gólgyártást, egy kisebb sérülés és borul minden! Hálát kell adni az égnek, hogy a Milan képes 40 milliót kifizetni érte, már azonnal aláírni a szerződést! Viszont a helyére tényleg kell valami támadó, remélem fű alatt nyomtatgatják a szerződést a helyettesnek! :)

Mascherano - ő sem rossz választás. Eléggé elefánt stílusban nyomja, de én meg azt mondom - Bajnokok Ligája - Angol csapatok. Mond valakinek valamit? Kell az erőszak a csapatba, ez hiányzik. Legalább végre lesz valaki, aki veri ezt a sok néger marhát - Chelsea. Jó, hogy jön, örülök neki. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.08.27. 10:41:44-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Lezárt