Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mért kéne találni itt van villa ezerszer jobb a svéd-nél arról ne mis beszélve hogy spanyol, különben is ott bojan aki végre játszhatna is ini kimegy balra és megvan oldva vagy esetleg akkor robinhochonggy írta:Szerintem ne adjuk el!A fél világ rajtunk röhögne,ráadásul biztosan nem találunk megfelelő helyettest 4 nap alatt...Többet pedig jövőre NEM kapunk érte,lőhet akár 200 gólt is,mert már 30 lesz,és ezt sokkal jobban figyelembe veszik,mint 1 jó szezont...zsulter írta: Ha tényleg nem számol vele, akkor inkább adjuk el, jobb lesz Ibrának is, mert hiába rúgna 50 gólt, akkor is eladná őt jövőre....Max több pénzt kapnánk érte...Esetleg a Milannal nem...
Szerintem ne adjuk el!A fél világ rajtunk röhögne,ráadásul biztosan nem találunk megfelelő helyettest 4 nap alatt...Többet pedig jövőre NEM kapunk érte,lőhet akár 200 gólt is,mert már 30 lesz,és ezt sokkal jobban figyelembe veszik,mint 1 jó szezont...zsulter írta: Ha tényleg nem számol vele, akkor inkább adjuk el, jobb lesz Ibrának is, mert hiába rúgna 50 gólt, akkor is eladná őt jövőre....Max több pénzt kapnánk érte...
Ez a majd bizonyít Pepnek és minden faxa lesz ott bukik, hogy Eto'o is bizonyított elég szépen, mégis olyan gusztustalan módon zavarta el a klubtól, hogy a mai napig felfordul a gyomrom...CartmanBarca írta:Én már csak azért izgulok, hogy ne sikerüljön megállapodni a Milannal az átigazolási időszak végééig, és Zlatan bebizonyítsa Pep-nek, hogy ő is tévedhet mindezt mondjuk egy 30-35 gólos szezonnal. Olyan érzésem van, hogy idén ipari mennyiségben termelné a gólokat, egy év alatt belerázódott a Barcelona stílusába. Az meg hülyeség, hogy nem illik a stílusunkhoz, akkor már tavaly sem teljesített volna így. Feladta az önző énjét, 180 fokos fordulatot vett, megalázkodott, beállt a sorba és mindez kevés Pep-nek. Szó szerint kifúrta Eto'o-t is, Toure is miatta ment el és most Zlatan is. Lehet akár milyen sikeres edző, egyszer ezek a hibák illetve a pocsék átigazolási politikánk megbosszulja magát és meggyőződésem hogy akkor az a kupák és a siker elmaradásával fog járni...
Én nem így látom a dolgot. Sok a variálási lehetőség. Messi játszhat szélen vagy akár középen. Ott sem elveszett ember!OvaMind írta: Hát ja, csak így most Villa megy középre, és baloldalunk megint nem lesz. Ha Ibra megy, mindenképp hoznék valakit a helyére.
Hát ja, csak így most Villa megy középre, és baloldalunk megint nem lesz. Ha Ibra megy, mindenképp hoznék valakit a helyére.Barcaman14 írta:Szerintem sem kéne elővenni Ibrat!bali 15 írta:nagyon nem értek itt pár embert. Hirtelen mindenki elővette Ibra régi énjét.
Csak azért mert lehet hogy elmegy néhány hülye azzal próbálja nyugtatni magát hogy "höhö amúgy is egy népmuvészeti cserépedény, nembánom hogy elmegy".
Én pont azért haragszom igazán mert éppen ez az hogy a viselkedése is megváltozott, pozitív irányba, és pont ilyenkor küldik el a retekbe.
És a felkészülési meccseket látva szerintem jó szezonja lehet nálunk.A hozzáállására nem lehetett panaszunk egyszer sem. sikerült azonosulnia a klub filozófiájával, és ez dicséretre méltó, főleg egy ilyen öntörvényű embertől!
De továbbra is azt mondom hogy mindenkinek így lesz a legjobb! Nem vele volt a baj, pusztán nem feküdt neki a mi játékrendszerünk, plusz ki tudja mi folyt még a háttérben... Ez már nem az én asztalom!A támadósorunk nélküle is bombaerős szerintem, és több lehetőséghez fognak jutni Pedroék!
A másik meg a pénzügyi része: 12 millát tett zsebre évente ami nem kevés. Plusz most még viszonylag jó áron eltudjuk adni, ha igazak a hírek. Ki tudja mi lenne ha itt marad még egy évet? Elég feszült a hangulat, és nem hiszem ez Ibra szezonja lett volna. Jövőre meg kitudja mennyit kaptunk volna érte.
LOLer írta:http://www.acmilan.hu/modules.php?name=News#newsid_5056
Érdemes elovasni ,hogy hogy álunk.Milannak kész terve van Ibra vagy Robinho.1 biztos nagyon áron alul adjuk el.Olyan hír is volt ,hogy 30 milka € ért adjuk el3 részletben...BORZASZTÓ
Szerintem sem kéne elővenni Ibrat!bali 15 írta:nagyon nem értek itt pár embert. Hirtelen mindenki elővette Ibra régi énjét.
Csak azért mert lehet hogy elmegy néhány hülye azzal próbálja nyugtatni magát hogy "höhö amúgy is egy népmuvészeti cserépedény, nembánom hogy elmegy".
Én pont azért haragszom igazán mert éppen ez az hogy a viselkedése is megváltozott, pozitív irányba, és pont ilyenkor küldik el a retekbe.
És a felkészülési meccseket látva szerintem jó szezonja lehet nálunk.
Helyesbítek, lehetett! volna...sztem most már 90% h megybali 15 írta: És a felkészülési meccseket látva szerintem jó szezonja lehet nálunk.
1. Valóban, kicsit elmaradt a várttól - vagy csak a Barca drukkereknek hatalmas a gyomra a kupáktól, nem volt rossz szezonja, de Ibrahimovics függvégényében, maga a pali függvényében, elmaradt magától.barcapoke írta:Hát komolyan néhány ember azt se tudja mit beszél itt, ibra nem hozta a szintet? Sztem meg ahhoz képest h első éve volt spanyolhonban és a Barcában sztem nem volt csúfos égés..., a másik, nem passzol ide? azért mert magasabb mint Xavi v Messi?
Pep meg nem tom milyen gyógyszert szed, de lekellene állna róla gyorsan...
És utána tudjuk jól mi lett...ha tényleg nem jön ki jól Peppel, akkor ha idén nem , akkor jö9vőre távozna. Most meg több pénzt látunk belőle.6. Ha az üzlet nem jön létre, semmi következménye nem lesz. Etooval se jött ki Pep, mégis kezdő volt.