Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
60ért inkább rugdossa a gólokat Londonban...barca1615 írta:Hát Fabregast már nem ráncigáljuk ide:) Szóval ő maradni fog a helyén!Quaresma77 írta:Nekem van egy pici elméletem , lehet hülyeség meg több mint valószínű , hogy nem jön össze , de azért fórum , hogy mivan ha?? . Szóval tegyük fel, eladjuk Ibrát 35 40 M € ért . És nekünk is van még 40 M az átigazolásokra . 60 ért megvesszük Cesc t és még 20 ért akire szüksége van Pepnek . Egyébként remélem marad Zlatan !!
Quaresma77 írta:Nekem van egy pici elméletem , lehet hülyeség meg több mint valószínű , hogy nem jön össze , de azért fórum , hogy mivan ha?? . Szóval tegyük fel, eladjuk Ibrát 35 40 M € ért . És nekünk is van még 40 M az átigazolásokra . 60 ért megvesszük Cesc t és még 20 ért akire szüksége van Pepnek . Egyébként remélem marad Zlatan !!
Rivaldo11 írta:Maradnia kellene. Amellett, hogy kevesen lennénk elöl, biztosra veszem, hogy nagy szezon állna előtte.
Remélem itt.
Vagy szomorúak...barca1615 írta: Holnap ilyenkorra okosak leszünk..
No azért várjunk,Silvio úrnak kisebb túlzással "van" egy ország!No vicc.De a viccet félretéve Berlusconinak több milliárd eurója van,neki nem eshet nehezére átutalni egy pár tíz misit az ebédpénzébőlLM10 írta:Én is furcsáltamkudu írta:Még a hírt se írták le normálisan NSO-n.
Olvassátok el rendesen:
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata elfogadta a Barcelona 40 millió eurós ajánlatát, így a svéd Zlatan Ibrahimovic a közeljövőben ismét klubot válthat, és visszatérhet a Serie A-ba.
Bízom benne, hogy kacsa. Mellesleg hetekig arról cikkezett az olasz sajtó, hogy nincs pénz a Milannál, ezért sem tudták Luis Fabianot leigazolni. Most hirtelen lett ennyi? kétlem.És a Fabianos dolog is igaz. Ez kacsa lesz szvsz. Ez a Milan 40 millából jó kis játékosokat tudott volna venni, hogy jobb keretük legyen, ha van is ennyi pénzük nem hinném, hogy 1 játékosra költenék.
Én is furcsáltamkudu írta:Még a hírt se írták le normálisan NSO-n.
Olvassátok el rendesen:
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata elfogadta a Barcelona 40 millió eurós ajánlatát, így a svéd Zlatan Ibrahimovic a közeljövőben ismét klubot válthat, és visszatérhet a Serie A-ba.
Bízom benne, hogy kacsa. Mellesleg hetekig arról cikkezett az olasz sajtó, hogy nincs pénz a Milannál, ezért sem tudták Luis Fabianot leigazolni. Most hirtelen lett ennyi? kétlem.
Az elmundodeportivo.es -en valóban kinn van szintén a hír de én sehol se olvastam olyat,hogy a Barca 50et kérne. Annyi van,hogy a Milan 40 millát ajánl 3 részletbe , Ibrával 4 évet akarnak aláírni évi 8 misiért.szücsi14 írta:AZ ELMUNDON MOST OLVASTAM,H A MILÁN 40 MILLIÓT AJÁNL ÉS A BARCA 50 MILLIÓT KÉR. SZERINTEM A NEMZETI SPORT ROSSZUL TÁJÉKOZTAT.(REMÉLHETŐLEG)
Én se akarom elhinni (főleg hogy még forrás sincsfcbarca0827 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... es-2042546
Jaj, ne! Ne legyen igaz.
Remélem annyira igaz, mint, mikor leigazoltuk Mata-t.
Neeee, ilyen nincs!fcbarca0827 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... es-2042546
Jaj, ne! Ne legyen igaz.
Remélem annyira igaz, mint, mikor leigazoltuk Mata-t.