Ronaldo 120kg is lehetne, akkor is rugdosná a gólokat...ferninho írta:Tegnapi képek:Lionel85 írta: http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... aly_-37961
Szerinted?
http://www.corinthians.com.br/upload/ga ... ians15.jpg
http://www.corinthians.com.br/upload/ga ... ians10.jpg
Szerinted?![]()
Zlatan Ibrahimovic
-
- Llegenda del Barça
Tegnapi képek:Lionel85 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... aly_-37961ferninho írta:Ronaldo? höh, ez nekem vhogy nem jött átLionel85 írta:Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.![]()
gondolom a brazilra gondoltál, de azért ezt így rámondani...
Szerinted?
http://www.corinthians.com.br/upload/ga ... ians15.jpg
http://www.corinthians.com.br/upload/ga ... ians10.jpg
Szerinted?

nekem ilyet ne mondjon senki Ronaldora, hogy motiválatlan meg képes elhagyni magát heh....

ő a motiváltság példaképe lehetne, ahányszor felállt már a padlóról....
te meg itt lemotiválatlanozod....

de ez már nagyon off.....
madridista
- Lionel85
- Llegenda del Barça
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... aly_-37961ferninho írta:Ronaldo? höh, ez nekem vhogy nem jött átLionel85 írta:Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.![]()
Szerinted?

Ronaldo? höh, ez nekem vhogy nem jött átLionel85 írta:Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.

madridista
Pofám leszakad már akkor is ha 50 millioért átengedjük, mivel akkor ez azt jelenti hogy egy év alatt egy Etoo-nyit amortizálódott (pénzben kifejezve a mult évi cserénél 24 millioban állapitották meg Etoo értékét, tehát 24 misit bukunk).
Ha meg ennél is olcsóbban megy el akkor közröhej tárgyává teszik magukat.
(Egy évig "kölcsönvettük" Ibrát 24 millioért plusz 10 a fizetése, csigrinszkijt 10 millioért plusz fizu)
Nem kéne madriddá válni. Nem ezért szeretjük ezt a csapatot.
Ha meg ennél is olcsóbban megy el akkor közröhej tárgyává teszik magukat.
(Egy évig "kölcsönvettük" Ibrát 24 millioért plusz 10 a fizetése, csigrinszkijt 10 millioért plusz fizu)
Nem kéne madriddá válni. Nem ezért szeretjük ezt a csapatot.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Guardiolának már eddig is megvolt az esélye arra, hogy megvegye Robinhót, de nem tette. Nem hiszem, hogy Ibrahimovics eladása után ismét szóba kerülne a neve, mivel nem az a habitusú játékos, aki ide kell. Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.daffy írta:lassan kezdek hinni ibra klubváltásában. a milan "b" terve ugye robinho. sztem ha megszerzik ibrát,akkor robinhot ti viszitek. legalábbis nekem ez a megérzésem
Nem lepődnék meg azon, ha elmenne a svéd, akkor senki se jöjjön.

Szerintem nem kell Cesc-nek jönnie ahoz hogy átálljunk erre. Azonban igazad van hogy változtatni kell. Pep is a múltkor kipróbálta a 2 csatáros játékot. 4-2-2-2.Ha jönne Cesc átállhatnánk egy 4-2-3-1-es felállásra ami sztem naon jól működhetne már csak azér is mer a 4-3-3-at lassacskán kiismerik rájönnek h fogjanak meg minket és ez akkor is úgy volt mikor nem volt a pályán Ibra...
De a 4-2-3-1 is jó. A két vkp leveszi a védekezés terhét az elől lévő támadókról. Ráadásul nálunk még a csatár is védekezik, szóval a labdatartás megmarad. Csak az a szivacs hogy a Ibra-Villa kettősből csak egyet lehet játszatni ebben a rendszerben.
Én személy szerint nagyon drukkoltam a nyáron h maradjon megkedveltem de itt komolyabb problémákról van szó mint h nem fekszik neki a La Liga meg majd most jobb lesz.
Jobb lesz/lenne de sztem nem érzi itt jól magát neki olyan csapat kell ahol ő az ász őt keresik minden labdával itt meg tudjuk h kik játszanak...és még jött Villa is!Szóval lehet neki is jobb lenne ha elmenne!
A Barcának 45misi alatt viszont nem szabad elengednie és csak úgy menyjen sztem ha jön Mascherano meg Cesc is!
Ha jönne Cesc átállhatnánk egy 4-2-3-1-es felállásra ami sztem naon jól működhetne már csak azér is mer a 4-3-3-at lassacskán kiismerik rájönnek h fogjanak meg minket és ez akkor is úgy volt mikor nem volt a pályán Ibra...
Akkor lehetne a 4 védő előttük Busi azután Iniesta-Xavi-Cesc és elől Villa-Messi.
De sztem megérdemelne még 1 évet.
Rem értitek sry h hosszú lett.
Jobb lesz/lenne de sztem nem érzi itt jól magát neki olyan csapat kell ahol ő az ász őt keresik minden labdával itt meg tudjuk h kik játszanak...és még jött Villa is!Szóval lehet neki is jobb lenne ha elmenne!
A Barcának 45misi alatt viszont nem szabad elengednie és csak úgy menyjen sztem ha jön Mascherano meg Cesc is!
Ha jönne Cesc átállhatnánk egy 4-2-3-1-es felállásra ami sztem naon jól működhetne már csak azér is mer a 4-3-3-at lassacskán kiismerik rájönnek h fogjanak meg minket és ez akkor is úgy volt mikor nem volt a pályán Ibra...
Akkor lehetne a 4 védő előttük Busi azután Iniesta-Xavi-Cesc és elől Villa-Messi.
De sztem megérdemelne még 1 évet.
Rem értitek sry h hosszú lett.

-
- Capitá del Barça
Szomorú vagyok ezektől a hírektől, nyilatkozatoktól
Az elmúlt két meccsen valóban látszott, hogy jobban megy a csapatnak nélküle, de azért adnék neki egy évet...
Csak az a baj, hogy látni rajta, hogy mintha már nem akarná annyira a barca címert szivén hordani, mint az előszezonban..

Az elmúlt két meccsen valóban látszott, hogy jobban megy a csapatnak nélküle, de azért adnék neki egy évet...
Csak az a baj, hogy látni rajta, hogy mintha már nem akarná annyira a barca címert szivén hordani, mint az előszezonban..

- salas9
- Entrenador del Barça
Hát remélem is, hogy van forgatókönyv. Igaz én szeretem Zlatant így örülnék ha maradna. Ellenben félek Rosell-től mert eddig "nem mutatott" semmit csak ingyen elment Henry, és Márquez, valamit hozta Adrianot(igaz ő eddig nagyon jó).visca el barca írta: én egy dologban vagyok biztos. hogy meg van a forgatokonyv ibra eladasa eseten. nem hinném h rosell annyira annyira töketlen lenne, hogy ibra eladasa utan kezdenenek el töprengeni azon, h hú hát most akkor mi legyen

- visca el barca
- Presidente del Barça
van rá esély. ki tudja.daffy írta:lassan kezdek hinni ibra klubváltásában. a milan "b" terve ugye robinho. sztem ha megszerzik ibrát,akkor robinhot ti viszitek. legalábbis nekem ez a megérzésem
én egy dologban vagyok biztos. hogy meg van a forgatokonyv ibra eladasa eseten. nem hinném h rosell annyira annyira töketlen lenne, hogy ibra eladasa utan kezdenenek el töprengeni azon, h hú hát most akkor mi legyen

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

esküszöm ezek rosszabbak bármilyen sóher skótnál... ezek komolyan vmilyen jótékonysági intézménynek néznek minket? "jaj mi olyan szegények vagyunk, adjátok má' ide ócóért xy-t!"salas9 írta:Hogy egy kicsit idézzek a Milan honlapjáról:
16.07 – Megszületett a megállapodás? A Milan 30 millió €-t fizetne a Barcelonának 3 részletben Zlatan Ibrahimovic játékjogáért.
16.10 – Ibra belement a fizetéscsökkenésben, azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy hány millió €-ról mondott le. A svéd egy 4 éves szerződést szeretne. Már csak Rosell áldása hiányzik.
A Milan B-terve Robinho.
16.22 – Felix Magath személyesen hívta fel Huntelaart, hogy meggyőzze a holland játékost a klubváltásról. A válogatott csatár csak ennyit mondott: „Még gondolkodom.”
15 millió €-t fizetnének érte a németek.
16.36 – Adriano Galliani: „A tárgyalás folytatódik. Nemsokára újra találkozom Ibrahimoviccsal a Barcelona esti edzésén, amely 19.00-kor kezdődik.”
lassan kezdek hinni ibra klubváltásában. a milan "b" terve ugye robinho. sztem ha megszerzik ibrát,akkor robinhot ti viszitek. legalábbis nekem ez a megérzésem
- salas9
- Entrenador del Barça
Hogy egy kicsit idézzek a Milan honlapjáról:
16.07 – Megszületett a megállapodás? A Milan 30 millió €-t fizetne a Barcelonának 3 részletben Zlatan Ibrahimovic játékjogáért.
16.10 – Ibra belement a fizetéscsökkenésben, azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy hány millió €-ról mondott le. A svéd egy 4 éves szerződést szeretne. Már csak Rosell áldása hiányzik.
A Milan B-terve Robinho.
16.22 – Felix Magath személyesen hívta fel Huntelaart, hogy meggyőzze a holland játékost a klubváltásról. A válogatott csatár csak ennyit mondott: „Még gondolkodom.”
16.36 – Adriano Galliani: „A tárgyalás folytatódik. Nemsokára újra találkozom Ibrahimoviccsal a Barcelona esti edzésén, amely 19.00-kor kezdődik.”
A Milan B-terve Robinho.

-
- Llegenda del Barça
lazán el tudom képzelni még azt is, h - ahogy lentebb asszem pont te írtad - galliani kizárólag azért lengette be ezt az ibra-transzfert, nehogy rágyújtsák a házát a milan-ultrák, ahogy azt már tavaly ilyenkor is megígérték neki és a nyolcvanévesen is természetesbarnahajú berlunak is. csak azt nem értem, h a barca miért asszisztál ehhez?zsoltfree írta:Aki azon parázik hogy megveszik Ibrát, akkor azok árulják már el nekem hogy akkor a Fabianot miért nem bírta megvenni a Milan? töredéke a fizuja és az ára is. Nem tudom miért nem inkább Robinho-t erőltetik a Milannal. Reális cél, és nagyon felpörgetné őket, végre van aki lendületet vinne oda. Egy Dinhoval és Patoval nem lennének rosszak. Azt viszont szívesen látnám hogy Ibra fizucsökkenéssel marad.
egyébként ebben a mai világban, amikor egyik nap 1000%os tényként írnak le vmit, utána másnap ugyanígy hozzák le a szitu ellenkezőjét ugyanazok a források, jobb az ilyen megoldásokat fenntartással kezelni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Hozzuk vissza Eto'o-t Ibráért és néhány tíz millióért cserébe.
:D
Szerintem maradni fog, és Pep nem fogja személyes sérelmei miatt padoztatni, csak jövőre szépen elküldi.

Szerintem maradni fog, és Pep nem fogja személyes sérelmei miatt padoztatni, csak jövőre szépen elküldi.
-
- Capitá del Barça
Aki azon parázik hogy megveszik Ibrát, akkor azok árulják már el nekem hogy akkor a Fabianot miért nem bírta megvenni a Milan? töredéke a fizuja és az ára is. Nem tudom miért nem inkább Robinho-t erőltetik a Milannal. Reális cél, és nagyon felpörgetné őket, végre van aki lendületet vinne oda. Egy Dinhoval és Patoval nem lennének rosszak. Azt viszont szívesen látnám hogy Ibra fizucsökkenéssel marad.
A hátsó fertályért kellett ennyi pénzt kiadni azért, hogy egy évet itt játsszon utána meg kézzel lábbal szabadulnának tőle. Már akkor sem tetszett, hogy leigazolták egyrészt ennyi pénzért, másrészt meg nem is illett/illik a csapatba, mivel egy olyan játékos akit a csapat többi részének ki kell szolgálni, nem pedig egy jobbról balra, balról jobbra, középre mozgó játékos.
-
- Jugador del Barça
csak annyi a baki , hogy azóta már megvettek egy bizonyos Mario Balotelli nevezetű játékostVictor_Valdes írta:Csak ő nem vágyik oda. De esetleges odaigazolásával járna a klub a legjobban, persze a megtartása után.shevy írta:ha már annyira elakarjuk adni, akkor ott a city, ők fizetnének érte 70-et is és fizetést is adnának neki bőven

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Csak ő nem vágyik oda. De esetleges odaigazolásával járna a klub a legjobban, persze a megtartása után.shevy írta:ha már annyira elakarjuk adni, akkor ott a city, ők fizetnének érte 70-et is és fizetést is adnának neki bőven

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ha már annyira elakarjuk adni, akkor ott a city, ők fizetnének érte 70-et is és fizetést is adnának neki bőven
Merőben más. Ott a potenciális eladó foggal körömmel ragaszkodott a játékoshoz, itt meg Guardiolának látszólag hamar elfogyott a türelme...MessiFan írta:Hahó! Még mindig itt van ibra és még mindig nem akarják kifizetni annyit amennyit Rosell kér! Olyan lesz ez az ügy mint a Fabrés szerintem
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Llegenda del Barça
Csakhogy Pep itt szeretne megszabadulni Ibrától...MessiFan írta:Hahó! Még mindig itt van ibra és még mindig nem akarják kifizetni annyit amennyit Rosell kér! Olyan lesz ez az ügy mint a Fabrés szerintem
Galliani menjen haza, aludjon egyet és reggel menjen Machesterbe Robinho-ért. Így mindenki jól járna!
Hahó! Még mindig itt van ibra és még mindig nem akarják kifizetni annyit amennyit Rosell kér! Olyan lesz ez az ügy mint a Fabrés szerintem