Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldo 120kg is lehetne, akkor is rugdosná a gólokat...ferninho írta:Tegnapi képek:Lionel85 írta: http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... aly_-37961
Szerinted?
http://www.corinthians.com.br/upload/ga ... ians15.jpg
http://www.corinthians.com.br/upload/ga ... ians10.jpg
Szerinted?![]()
Tegnapi képek:Lionel85 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... aly_-37961ferninho írta:Ronaldo? höh, ez nekem vhogy nem jött átLionel85 írta:Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.![]()
gondolom a brazilra gondoltál, de azért ezt így rámondani...
Szerinted?
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-r ... aly_-37961ferninho írta:Ronaldo? höh, ez nekem vhogy nem jött átLionel85 írta:Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.![]()
gondolom a brazilra gondoltál, de azért ezt így rámondani...
Ronaldo? höh, ez nekem vhogy nem jött átLionel85 írta:Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.
Guardiolának már eddig is megvolt az esélye arra, hogy megvegye Robinhót, de nem tette. Nem hiszem, hogy Ibrahimovics eladása után ismét szóba kerülne a neve, mivel nem az a habitusú játékos, aki ide kell. Kedvfüggően játszik, ráadásul ő a Ronaldinho-Ronaldo-Adriano vonalba tartozik, hogy képes elhagyni magát, bulizni és motiválatlanná válni.daffy írta:lassan kezdek hinni ibra klubváltásában. a milan "b" terve ugye robinho. sztem ha megszerzik ibrát,akkor robinhot ti viszitek. legalábbis nekem ez a megérzésem
Szerintem nem kell Cesc-nek jönnie ahoz hogy átálljunk erre. Azonban igazad van hogy változtatni kell. Pep is a múltkor kipróbálta a 2 csatáros játékot. 4-2-2-2.Ha jönne Cesc átállhatnánk egy 4-2-3-1-es felállásra ami sztem naon jól működhetne már csak azér is mer a 4-3-3-at lassacskán kiismerik rájönnek h fogjanak meg minket és ez akkor is úgy volt mikor nem volt a pályán Ibra...
Hát remélem is, hogy van forgatókönyv. Igaz én szeretem Zlatant így örülnék ha maradna. Ellenben félek Rosell-től mert eddig "nem mutatott" semmit csak ingyen elment Henry, és Márquez, valamit hozta Adrianot(igaz ő eddig nagyon jó).visca el barca írta: én egy dologban vagyok biztos. hogy meg van a forgatokonyv ibra eladasa eseten. nem hinném h rosell annyira annyira töketlen lenne, hogy ibra eladasa utan kezdenenek el töprengeni azon, h hú hát most akkor mi legyen
van rá esély. ki tudja.daffy írta:lassan kezdek hinni ibra klubváltásában. a milan "b" terve ugye robinho. sztem ha megszerzik ibrát,akkor robinhot ti viszitek. legalábbis nekem ez a megérzésem
esküszöm ezek rosszabbak bármilyen sóher skótnál... ezek komolyan vmilyen jótékonysági intézménynek néznek minket? "jaj mi olyan szegények vagyunk, adjátok má' ide ócóért xy-t!"salas9 írta:Hogy egy kicsit idézzek a Milan honlapjáról:
16.07 – Megszületett a megállapodás? A Milan 30 millió €-t fizetne a Barcelonának 3 részletben Zlatan Ibrahimovic játékjogáért.
16.10 – Ibra belement a fizetéscsökkenésben, azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy hány millió €-ról mondott le. A svéd egy 4 éves szerződést szeretne. Már csak Rosell áldása hiányzik.
A Milan B-terve Robinho.
16.22 – Felix Magath személyesen hívta fel Huntelaart, hogy meggyőzze a holland játékost a klubváltásról. A válogatott csatár csak ennyit mondott: „Még gondolkodom.”
15 millió €-t fizetnének érte a németek.
16.36 – Adriano Galliani: „A tárgyalás folytatódik. Nemsokára újra találkozom Ibrahimoviccsal a Barcelona esti edzésén, amely 19.00-kor kezdődik.”
lazán el tudom képzelni még azt is, h - ahogy lentebb asszem pont te írtad - galliani kizárólag azért lengette be ezt az ibra-transzfert, nehogy rágyújtsák a házát a milan-ultrák, ahogy azt már tavaly ilyenkor is megígérték neki és a nyolcvanévesen is természetesbarnahajú berlunak is. csak azt nem értem, h a barca miért asszisztál ehhez?zsoltfree írta:Aki azon parázik hogy megveszik Ibrát, akkor azok árulják már el nekem hogy akkor a Fabianot miért nem bírta megvenni a Milan? töredéke a fizuja és az ára is. Nem tudom miért nem inkább Robinho-t erőltetik a Milannal. Reális cél, és nagyon felpörgetné őket, végre van aki lendületet vinne oda. Egy Dinhoval és Patoval nem lennének rosszak. Azt viszont szívesen látnám hogy Ibra fizucsökkenéssel marad.
csak annyi a baki , hogy azóta már megvettek egy bizonyos Mario Balotelli nevezetű játékostVictor_Valdes írta:Csak ő nem vágyik oda. De esetleges odaigazolásával járna a klub a legjobban, persze a megtartása után.shevy írta:ha már annyira elakarjuk adni, akkor ott a city, ők fizetnének érte 70-et is és fizetést is adnának neki bőven
Csak ő nem vágyik oda. De esetleges odaigazolásával járna a klub a legjobban, persze a megtartása után.shevy írta:ha már annyira elakarjuk adni, akkor ott a city, ők fizetnének érte 70-et is és fizetést is adnának neki bőven
Merőben más. Ott a potenciális eladó foggal körömmel ragaszkodott a játékoshoz, itt meg Guardiolának látszólag hamar elfogyott a türelme...MessiFan írta:Hahó! Még mindig itt van ibra és még mindig nem akarják kifizetni annyit amennyit Rosell kér! Olyan lesz ez az ügy mint a Fabrés szerintem
Csakhogy Pep itt szeretne megszabadulni Ibrától...MessiFan írta:Hahó! Még mindig itt van ibra és még mindig nem akarják kifizetni annyit amennyit Rosell kér! Olyan lesz ez az ügy mint a Fabrés szerintem