Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.08.26. 15:54:43

Esküszöm itt csak a balf.szkodás megy. még 1 év simán lehetne Ibrában. ki tudja mi lenne. az egész új vezetőség olyan fura, minden olyan más lett a Barca háza táján. Pep is olyan, nem tudom, olyan idegesito néha. nem mond semmit, mindenki titkolozik, Ibra is azt mondta nem is beszélt vele Pep. nem tudom miért vannak negatív érzéseim most. de gaz amit muvelunk. és ugy látom az előttem szoloknak is hasonlo. olyan káosz-t érzek vagy ilyesmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronaldinho89 2010.08.26. 15:56:47-kor.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
margarin
Jugador del Barça

2010.08.26. 15:53:01

visca el barca írta:én itt megint csak azt nem értem, h pep minek bolintott rá tavaly a transzferre mikor tudta h ibra problemas ember és ugysem fog ugy tancolni ahogy ő fütyül...

nekem egyre unszimpatikusabb ez az egesz ami itt kezd kialakulni. sulyos euro tizmilliokat fizetunk ki olyan jatekosokért akiknek legtöbbje egy percet sem jatszott... a posztjukon top5-ös jatekosok csak ugy elmennek, [auto_cenzúra]ért hugyért, mikozben az olyanokhoz mint keita meg foggal körömmel ragaszkodunk.

nekem van egy olyan érzésem, hogy aki nem sajat nevelés és nem nyal orba-szájba guardiolanak mehet isten hirevel.

szégyen. oriasi szegyen.

és nagyon nem lesz jo vége...

Hát igen...Valami ilyesmit érzek én is!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Capon
Llegenda del Barça

2010.08.26. 15:52:36

Régen rossz hogy a sajtóban megy az üzengetés. Ez már jól nem sülhet el szerintem. Kár volt bevonni a médiát az ügybe, bár a találgatások enélkül is folytak rendesen.
Pillanatnyilag 4 embert tudnék mondani aki érkezhetne ha Ibra elmegy.
Az első nálam Pato lenne, aztán Robinho, Torres és/vagy Luis Fabiano.
Én sem Pep-re sem Ibrára nem vagyok mérges, tőlem mehet Ibra amerre lát, de maradhat is (ha választhatnék akkor inkább menjen). Engem csak ez a kialakult helyzet dühít. Nem lenne semmi baj ha ez 1-1,5 hónapja történik és nem most augusztus 26-án.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.08.26. 15:53:37-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2010.08.26. 15:49:11

én itt megint csak azt nem értem, h pep minek bolintott rá tavaly a transzferre mikor tudta h ibra problemas ember és ugysem fog ugy tancolni ahogy ő fütyül...

nekem egyre unszimpatikusabb ez az egesz ami itt kezd kialakulni. sulyos euro tizmilliokat fizetunk ki olyan jatekosokért akiknek legtöbbje egy percet sem jatszott... a posztjukon top5-ös jatekosok csak ugy elmennek, szarért hugyért, mikozben az olyanokhoz mint keita meg foggal körömmel ragaszkodunk.

nekem van egy olyan érzésem, hogy aki nem sajat nevelés és nem nyal orba-szájba guardiolanak mehet isten hirevel.

szégyen. oriasi szegyen.

és [auto_cenzúra] nem lesz jo vége...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.26. 15:45:33

1.) üljön már le Pep Ibrával egy sangria mellé és tisztázzák végre a dolgokat!
2.) egyezzenek meg gyorsan a milánnal v. közöljék jól érthetően - mint anno Wenger is tette, - hogy nem eladó x összeg alatt a játékos! és akkor nincs ez az agonizálás!
3.) talán lassan a csapatépítésre és az előttünk álló menetelésre kellene összpontosítani!

Nem szimpatizálok a svéddel és "ellene voltam" :lol:, hogy idejöjjön, DE most én mondom, hogy gáz, ha elmegy.....
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.26. 15:43:05

Charlie írta:Legjobb megoldás az volna, ha itt maradna és kegyetlen idénnyel válaszolna ezekre a hírekre.
Az kevés lesz. Samu is megtette, aztán következő nyáron mégis kirakta Guardiola szinte ingyen...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Charlie
Öreg Harcos

2010.08.26. 15:41:21

Nincs ott és állítólag hosszabbított is Pelé jótanácsára.

Ozsival értek egyet, az ő 3 jelöltje közül kéne valamelyik villámgyorsan, ha távozik Ibra. Legjobb megoldás az volna, ha itt maradna és kegyetlen idénnyel válaszolna ezekre a hírekre.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.26. 15:39:09

esetleg neymar
Ő már a Chelsea-ban van ha jól tudom, de ez már OFF. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.26. 15:36:39

Természetesen az lenne a legjobb ha maradna,csak az utóbbi időben nem az a megszokott,h egy ilyen vita,csak úgy tisztázódik,és minden folytatódik normálisan.

butaság volt a sajtóban üzengetni,ha már ideáig jut egy ügy,akkor ott ritka esetekben fog hip-hop (márpedig az idénykezdetig hip-hopnyi idő van :D) rendeződni normálisan.

Karasz! természetesen nem tudunk annyit mint az érintettek, ezért is kezdjük úgy,h: "HA". kifejtjük a lehetséges variációkról a véleményünket,és sajnos a legtöbb ilyen variációra van sansz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cali
Entrenador del Barça

2010.08.26. 15:35:18

Akár elmegy Ibra akár nem, itt ezek a nyilatkozatok után, már nem biztos, hogy normális helyzet alakul ki. Ha elmegy, kevesen maradunk. Ha marad, lehet nem jön ki jól Pep-pel a későbbiekben és padozni fog...
Voltak fenntartásaim az idejövetele előtt, mert szerettem Samut, de évközben ez megváltozott. Alázatos játékos lett, és látszott rajta, hogy megtesz mindent, ami tőle tellik. Most nagyon nem akarom, hogy elmenjem, max abban az esetben, ha minőségi pótlás jön a helyére (Torres vagy Pato).

Egy szavazást nem lehetne kirakni az egyik topicban, arról h ki támogatná és ellenzné Ibra eladását? Én kíváncsi lennék, hogy milyen arányban oszlik meg a fórumozók véleménye, ezzel a témával kapcsolatban?!
kristop
Entrenador del Barça

2010.08.26. 15:31:43

ozsimiki írta:Én csak abban az esetben nem leszek nagyon dühös,ha Torrest elhozzuk ha már ekkora hülyeségeket csinálunk...ha Pato jönne, akkor se örülnék annyira,de még mindig jó, Robinho kicsit rosszabb,de még mindig jött valaki,aki azért nem ügyetlen, na de ha eladjuk, és senki se akkor válik ez a vicc full horrorrá.

persze még mindig ott lesz az anyagi vonzata a dolgoknak, abban tutira nem jövünk ki jól,de az amúgy is szűk keretet egy középcsatárral szűkíteni óriási blama lenne, szóval mindenképp kellene a 3 közül egyik a helyére. persze ilyen borielloval is 1el többen lennénk,de másra nem hiszem,h jó lenne.
kábé én is ilyen véleményen vagyok, csak a három variáció közül csak pato tetszene. esetleg neymar, de ez nagyon divatos és fm es beszólásnak tűnhet annak, aki nem látta háromnál többször játszani a fiút.

a másik aminek örülnék, ha maradna, de normálisan tisztázódna a dolog, mindenféle feszültség nélkül.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.26. 15:29:09

Karasz írta:Viccesnek tartom ezt az egészet amit ti itt lenyomtok erről az Ibra ügyről:D
Ha jól tudom senki sincs ott a szakmai vagy az elnöki stábban:D senki nem szokott msn-en beszélni Guardiolával(vagy esetleg élőben) Ti semmit sem tudtok h most mi zajlik ott !!! csak kapjátok a sajtótól a hírt....amit jó páran be is nyalókáznak ! Senki sem tudhatja h mi folyik ott , csak azok akik ott vannak nap mint nap és át élik mind ezt !! 1 biztos h amíg nincs hivatalos ajánlat Ibráért nincs miárt aggódni:D és nem hiszem h egy Ac Milan ba fog szerződni ........... :twisted: :!: :lol: :lol: [/img]
Majd akkor is így fogsz röhögni, ha netán eladjuk Ibrát és Milan mezben látod ellenünk a Bl-ben?
Amúgy meg nem nyalókázunk, csak leírjuk a véleményünk a mostani hírekről.
Amúgy te is pont annyira tudod, mint mi, h igaz-e a hír vagy nem.
50-50 %. :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.26. 15:28:21

Karasz írta:...]
És ha nem vagyunk a tűz közelében már, nem is mondhatunk véleményt? Tudtommal, nem tiltja törvény, hogy kifejtsem a véleményem, még ha teljesen hozzá nem értő is vagyok, hiszen ez egy fórum. :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
margarin
Jugador del Barça

2010.08.26. 15:28:16

Kész röhej már az egész....
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Karasz
Barça C

2010.08.26. 15:25:18

Viccesnek tartom ezt az egészet amit ti itt lenyomtok erről az Ibra ügyről:D
Ha jól tudom senki sincs ott a szakmai vagy az elnöki stábban:D senki nem szokott msn-en beszélni Guardiolával(vagy esetleg élőben) Ti semmit sem tudtok h most mi zajlik ott !!! csak kapjátok a sajtótól a hírt....amit jó páran be is nyalókáznak ! Senki sem tudhatja h mi folyik ott , csak azok akik ott vannak nap mint nap és át élik mind ezt !! 1 biztos h amíg nincs hivatalos ajánlat Ibráért nincs miárt aggódni:D és nem hiszem h egy Ac Milan ba fog szerződni ........... :twisted: :!: :lol: :lol: [/img]
By Anthony
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.26. 15:20:17

Én csak abban az esetben nem leszek nagyon dühös,ha Torrest elhozzuk ha már ekkora hülyeségeket csinálunk...ha Pato jönne, akkor se örülnék annyira,de még mindig jó, Robinho kicsit rosszabb,de még mindig jött valaki,aki azért nem ügyetlen, na de ha eladjuk, és senki se akkor válik ez a vicc full horrorrá.

persze még mindig ott lesz az anyagi vonzata a dolgoknak, abban tutira nem jövünk ki jól,de az amúgy is szűk keretet egy középcsatárral szűkíteni óriási blama lenne, szóval mindenképp kellene a 3 közül egyik a helyére. persze ilyen borielloval is 1el többen lennénk,de másra nem hiszem,h jó lenne.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2010.08.26. 15:18:34

Ibrás és az is marad.De lehetne Eto'o vagy akár Yaya is!Hamarabb mint Guardiola.Én értem,hogy Te mit mondasz szerintem Te nem igazán értesz engem.De nem fogom leírni ezerszer.A véleményem tartom ettől az ügytől függetlenül is!
Egyébként tök mindegy,hogy idén marad e,jövőre úgyis megfúrja! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2010.08.26. 15:20:18-kor.
Kép
socio66

2010.08.26. 15:15:08

úgy látom elkezdte mindenki kiteregetni a szennyest,Ibra is elmondta a magáét,Pep válaszolt rá,csak ugye ki érti hogy mindezt miért a médián keresztül kell megtenniük?
egy sima beszélgetés lenne a dolog,dehát Touré és Eto'o ügye után már nem csodálkozom semmin.
jó lenne valami hír,hogy mégis hogyan mozognak az álláspontok a két klubnál,mert ha a reális árat kérjük,akkor esélytelen a deal,ha viszont nagyon leadjuk,az meg vicc.
amit még nem értek,hogy miért egy héttel a zárás előtt kell tárgyalgatni, miért nem lehetett hamarabb?
érthetetlen dolgok sorozata megint,eddig nem kritizáltam az edzőnket,de ha három év alatt három játékosunk is méltatlanul távozik,akkor elő kell venni Pep-et,hogy ez most mégis mi és lökjön végre valami magyarázatot.
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.26. 15:14:54

whooo! ezeket a híreket olvasva már tényleg - elkerekedett szemmel - csak röhögni tudok!
1 éve Pep kérésére hoztuk a svédet csillagászati áron a csapathoz, mert kiváló potenciált látott benne a mester minden téren!
Álmai támadójában teljes hittel és bizalommal élt az elmúlt 2 napig??!, mert ugye azt senki nem akarja mondani, hogy csak tegnap lett szaros a helyzet!
Nem kívánom elvitatni Pep érdemeit és munkásságát, DE! mint nyilvánvaló nem tud igazolni és nem egy menedzser alkat! Ez egyértelműen edzői hiba és a sokat dicsért emberi oldalát Pepnek, ez a sunyi kétszínűség nálam erősen aláássa!
Sok sikert Ira a milánban! (: DE ha maradsz abban nem lesz már így sok köszönet!:roll:
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.26. 15:11:37

Nálunk azért az jó, h a támadó játékosaink nagyon sok helyen bevethetők, szóval tudnák pótolni Ibrát.
Az 5 támadó játékunkból mindegyik bevethető legalább 2 helyen. :wink:
kristop
Entrenador del Barça

2010.08.26. 15:10:07

albicelesteX írta:Szerintem ez nem így van!Olyan nyilatkozat nem volt amiben kifejezetten ki lett volna mondva,hogy nem eladó.Mellédumálások annál inkább.Az is az,hogy "olyan játsszon itt aki itt akar",mert szerintem Eto'o,Yaya,Ibra közül senki nem ment volna el önszántából egy másik edzőnél erre mérget veszek!Nem!!!Ez Guardiola sara.Te,hogy éreznéd magad,ellenkező esetben,ha feszt a távozásod feszegetnék??Annak valami alapja kell,hogy legyen,plusz még ki sem állnak egyértelműen melletted.Én is így tettem volna a helyébe,hagy lássa csak mindenki,hogy Pep háza táján sem minden arany ami fénylik!A klub körüli herce-hurcák lassan olyanná teszik ezt a csapatot amiért anno a madridot megutáltam illetve pont az ellenkezője miatt szerettem meg a Barcelonat!
már hogyne lett volna? a felsőbb vezetésből kétszer is volt nem eladó státusz megjelelős.

az meg hogy másik edzőnél mi lett volna kit érdekel. arról van szó, hogy az játsszon itt aki akar, és itt pep az edző. ha valaki azért akar elmenni mert ő az edző, vagy mert az edző kevés játéklehetőséget ad neki, attól az még azt jelenti, hogy nem akar itt játszani. azhogy pep miatt vagy azért, mert kinőtt a bölcsességfoga mindegy, itt arról van szó, hogy ha nem akar, akkor ne.
Te,hogy éreznéd magad,ellenkező esetben,ha feszt a távozásod feszegetnék??Annak valami alapja kell,hogy legyen,plusz még ki sem állnak egyértelműen melletted.
nekem lenne annyi eszem, hogy nem érdekelne, mivel annak nem, nem kell hogy alapja legyen főleg ha el is mondják, hogy nem vagyok eladó. de ne várd már el a vezetőségtől, hogy minden egyes nap megjelenő kamu cikkre válaszoljanak, hogy nem igazzzzzz.
Én is így tettem volna a helyébe,hagy lássa csak mindenki,hogy Pep háza táján sem minden arany ami fénylik!
te persze, mivel még az avatarod is ibrás:)
Been
Barça B

2010.08.26. 15:09:23

Na azért.. ez a sok: ezért szerettem meg a Barcelonát meg Pep-et megutálom stb. írások kicsit durvák. Még mindig csak egy átigazolásról van szó, aminek a körülményeit mi csak olvassuk és sejtjük, hogy mi folyik a háttérben. Lehet hogy ez tényleg így van, hogy Pep viselkedése változott meg e téren kicsit, vagy éppen tényleg Ibra nem változott magatartásával és csak a média előtt tűnik jó embernek. Vagy akár az is lehet, hogy nincs semmiféle komolyabb baj csak egyszerűen Villa érkezésével nincs helye a csapatban (amit én nyilvánvalónak tartok), és csak a média fújta fel ezt a dolgot ilyen 'veszekedésé'. De akinek ilyenek miatt képes átformálódni a véleménye emberekről, vagy egy klubbról az inkább gondolkozzon el és várja a égkifejletet. Ezek csak találgatások...
Kép
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.08.26. 15:08:51

A nagy kérdés az, hogy mi ki a gyíkomat fogunk venni? Mert hogy nagyon kevesen vagyunk az hót ziher. Abban bízok, hogyha eladjuk Ibrát, akkor Rosell hoz valakit a helyére, mert mégiscsak az első éve, és Adriano nem egy olyan igazolás, akit büszkén tud majd mutogatni az unokáinak..
Nyugodtan rábizhatod az igazolásokat erre a remek vezetésre hiszen eddig is minden simán és gördülékenyen müködöt....majd elhozzuk Pippo-t Ibra helyett...Ez lesz Sandro Rosell idei sztár igazolása....Fabregas helyett vagy Torres helyett..
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.26. 15:07:04

Pato +10 milka. Ilyesmiben benne lennék. Csak 1 "sima" játékos csere se lenne rossz,de azért még nincsenek 1 értékben. Szal Pato és vmennyi pénz lenne a legjobb. Sajnos ez felsem merült :S
Visca El Barca
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.26. 15:05:21

Ibra egyre távolabb a Milantól!Sztem maradni fog!Azt hogy ez a herce húrca mi volt azt meg kb soha nem fogjuk megtudni!Hogy mi lesz ha marad Ibra,fog e játszani,kiderül,sztem ha marad, fog!Egyébként az elmundo szerint csak kézpénzes kifizetésről lehet szó a felek közt.A milan akit ajánlott játékos nem kell,valszeg Borielloról van szó,akit meg mi kértünk nem engedik,valszeg Pato lehetett az!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Lezárt