Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nézd meg minden héten a KS-ben(Képes Sport újság) vagy/meg a Sztár Sportban!LM10 írta:Nekem poszterek kellenének a szobámba. Most van 1 óriás poszterem Messiről, 3 középméret Messi-Xavi-Iniesta, és 1-1 kisebb Bojan és Puyolról.
Nagyon kellene nekem Ibrás(úgyis marad) Villás, Pedros, illetve Piqués. Honnan lehet ilyen posztereket beszerezni?( Barca mezben legyenek ha lehet)
Ezt ő rajzolta?Biztosan vannak akik ismerik Tóth Antal "Tónió" nevű portré de inkább karikatúra rajzolót. Balatonlellén nyaraltunk és ő mindig ott szokott nyáron rajzolni embereket bitang jól keres) és vettem tőle egy ilyen posztert: http://img827.imageshack.us/img827/8782/imgp1918.jpg
Mindössze 2000 forintért!
Nagyon pöpec poszter ámPerrero írta:nekem ilyen van: http://www.posters.ws/images/811291/mir ... poster.jpg csak az alsó felirat nélkül
Barcaman14 írta:Nekem is tele van a fal.L.Messi 10 írta:Ti ki szoktátok rakni a posztereket a falra? Mert én most szántam rá magam hogy kirakjam mind a 40 valahányatA többi meg sajnos nem fért már fel úgyhogy egy mappában tárolom!
Nekem is tele van a fal.L.Messi 10 írta:Ti ki szoktátok rakni a posztereket a falra? Mert én most szántam rá magam hogy kirakjam mind a 40 valahányat
Ez már kezd hasonlít arra a Barca barlangra ahol Torrente is felébredtdavidvilla77 írta:Elkészült a szobám:
Néhány kép:
http://img828.imageshack.us/img828/5720/kpek003.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/2725/kpek004.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/2174/kpek005.jpg
Ez engem is érdekelne. Egy képet én is megköszönnék.Zsolti95 írta:Tudnál feltenni képet+mennyibe kerülnek?Mental_Theo írta:hali!
nekem van 4, az egész csapat által dedikált Barca mezeim.
3-tól megválnék,akiket érdekelne, írjon.
Érdekelne továbbá, hogy Certificate-et honnan lehet hozzá szerezni, hogy valóban eredeti aláírás van,mert 3-hoz van, de egyhez nincs.
Van narancssárga 2007-ből, 2005-ből harmadik számú mez,és 2008-as évből 2 gránátvörös kék.
Tudnál feltenni képet+mennyibe kerülnek?Mental_Theo írta:hali!
Érdekelne továbbá, hogy Certificate-et honnan lehet hozzá szerezni, hogy valóban eredeti aláírás van,mert 3-hoz van, de egyhez nincs.
Van narancssárga 2007-ből, 2005-ből harmadik számú mez,és 2008-as évből 2 gránátvörös kék.
ahhoz képest hogy 4 év alatt 150 e akkor az havi 3500.-Ft-ra jön ki kb,az szerintem nem sok,valaki a 3X-osát cigizi vagy issza el és akkor még keveset is mondtam.torrentkiller írta:Itt jön az, hogy kinek mi a sok. Szerintem azért ez nem kevés pénz, sokan több mint 2 hónapig dolgoznak érte, és akkor még semmi mást nem vettek.forcabarca10 írta: én apám sem milliomos,sőt ,a mezeim nagy része használt,az eredeti 08-09-es messi mez az turkálóban volt 1490,a kék 07-08 az 1290 volt a sálakat sem 5000/db áron vezsem hanem kb 2500/db a könyvek mind talán voltak 10 e ,múltkor öszseszámoltam a gyűjteményem kb 140 000 forintoba került eddig az szerintem nem oylan sok,valaki 140 ezerből csak vesz 10 mezt meg gatyát hozzé és el is ment 150000.-Ft-ja.
Tennél fel a 2008-as mezről képet?Mental_Theo írta:hali!
Itt jön az, hogy kinek mi a sok. Szerintem azért ez nem kevés pénz, sokan több mint 2 hónapig dolgoznak érte, és akkor még semmi mást nem vettek.forcabarca10 írta: én apám sem milliomos,sőt ,a mezeim nagy része használt,az eredeti 08-09-es messi mez az turkálóban volt 1490,a kék 07-08 az 1290 volt a sálakat sem 5000/db áron vezsem hanem kb 2500/db a könyvek mind talán voltak 10 e ,múltkor öszseszámoltam a gyűjteményem kb 140 000 forintoba került eddig az szerintem nem oylan sok,valaki 140 ezerből csak vesz 10 mezt meg gatyát hozzé és el is ment 150000.-Ft-ja.
én apám sem milliomos,sőt ,a mezeim nagy része használt,az eredeti 08-09-es messi mez az turkálóban volt 1490,a kék 07-08 az 1290 volt a sálakat sem 5000/db áron vezsem hanem kb 2500/db a könyvek mind talán voltak 10 e ,múltkor öszseszámoltam a gyűjteményem kb 140 000 forintoba került eddig az szerintem nem oylan sok,valaki 140 ezerből csak vesz 10 mezt meg gatyát hozzé és el is ment 150000.-Ft-ja.torrentkiller írta:Szerintem meg éppen az a fontos, hogy ki hogyan érez és nem az, hogy mennyi csecsebecséje van. Ahogy Fecó is írta, ha nem engedheted meg magadnak mindig a legújabb mezeket, mert mondjuk apuci nem milliomos, akkor nem is lehetsz belül sem igazi rajongó? Csak mert az eszmefuttatásodból ez jön le...forcabarca10 írta: kössz mindenkinek,valóban nem ez számit, a szív az ami ilyenkor számit,de a szíveddel nem tudod kifelyezni azt hogy barcás vagy ezzekel a tárgyakkal viszont igen,ha valakinek nincs ssemmillyen barcás tárgy az nem tudja kimutani hogy valóban barcás.Az elején in is csak 1-2 barcás cuccal kezdtem de utána jött a többi.egyépként 8 éves koomtól vagyok barcás.r
Chef írta: meg ha ez Barcás ereklyének számít, egy eredeti Ronaldinho autogramm egy ismerőstől aki kinn volt a németországi VB-n
én ettől hogy ekkora gyűjteményem van nem tartom magamat nagyobb culénak csak én egyszerűen szeretem gyűjteni a barcás dolgokat:D főleg a sálakat mert szerintem csodálatosak:Djelwaz írta:Na hát én meg kötekedni akarok. Mert, ha csak megnézel egy meccset, akkor látod, milyenek vannak kint a stadionban a legújabb pólókban stb. stb. Megnézed a Labotigát és az összes elkényeztetett nyugati kis fütyi dobálja be a kezdő 11 mezét a kosarába, miközben real, Lyon, Manchester és még kitudja milyen mezekben, baseball sapkákban meg mindenvacakban flangálnak fel-alá. A szíveddel nem tudod kifejezni, hogy Barcás vagy? Hát jó szr már neked. Néhány hülye meg el is hiszi, hogy akkor te leszel a nagy fan, mert ennyi cuccod (nem állítom, hogy nem vagy az), amik között mellesleg van bóvli is (ez nem szemrehányás akar lenni, megjegyzés).forcabarca10 írta:kössz mindenkinek,valóban nem ez számit, a szív az ami ilyenkor számit,de a szíveddel nem tudod kifelyezni azt hogy barcás vagy ezzekel a tárgyakkal viszont igen,ha valakinek nincs ssemmillyen barcás tárgy az nem tudja kimutani hogy valóban barcás.Az elején in is csak 1-2 barcás cuccal kezdtem de utána jött a többi.egyépként 8 éves koomtól vagyok barcás.r
Leomessi14 írta:Forzabarca10 ez hihetetlenhanyszor voltal Barcelonaban?Jo erzes lehet ilyen szobaban lakni...
![]()
Szerk:Amugy a helyesirasod kicsit csiszold meg(Mondjuk en is elmondhatnam ezt az ekezet nelkuli irasaimrol,de nincs lehetosegem magyar karakterekkel irni....
)
én nem nézzek le egy barca drukkert sem inkább tiszetelk mindnekit,csak a realosokat nézem le:) valójában én is csak egy két erekléyvel kezdtem de jött a többi,Szerintem egy barcelona drukker nem engedheti meg magának hogy legalább 1 meze vagy 1 sálja vagy valamilye ne legyen?akkor az hogy néz mesccet?én pl otthon is meg kollégiumban is barca gatyába mezbe sálban nézem a meccset:D:D:DFecooo írta:én se akarok kötekedni, de a te logikád szerint egy "szegény" (= nem engedheti meg magának, h ereklyéi legyenek...) nem lehet igazi barcás? azért lécci gondold már át, mit írtál...![]()
ezzel kb lenézed az a kevésbé tehetős Barca drukkereket...
15 éves vagyok kb 4 éve gyűjtőm őket:D én nem tudnék ezek nélkül élni nekem ezn nagyon fontos az életemben és nem akarok megállni 100 db sálig semikképenkanty írta:Nem akarok k0tekedni, DE annyira fontos kimutatni? Persze mindanyian büszkék vagyunk, h Barca drukkerek lettünk, de szerintem nem kell mindenképpen ezt annyira kimutatni. Legalábbis nekem nem annyira fontos. Persze nekem is van pár Barcás tárgyam(messze nem annyi, mint nekedforcabarca10 írta: kössz mindenkinek,valóban nem ez számit, a szív az ami ilyenkor számit,de a szíveddel nem tudod kifelyezni azt hogy barcás vagy ezzekel a tárgyakkal viszont igen,ha valakinek nincs ssemmillyen barcás tárgy az nem tudja kimutani hogy valóban barcás.Az elején in is csak 1-2 barcás cuccal kezdtem de utána jött a többi.egyépként 8 éves koomtól vagyok barcás.r) , de nekem nem anniyra fontos, h gyűjtsem ezeket.
Izlések és pofonok...
OFF:Most mennyi idős vagy? Csak azért érdekel, h mennyi idő alatt gyűjtötted össze ezt a sok cuccot.