Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam pont a ellenkezője..Ibra nem igazán értette meg magát Villával,ha jól láttam tegnap.
Ha jól emlékszem az eset hátterében az állt,hogy Pique poénkodott ibrával,az visszaszivatta,és ez után elbeszélgettek!Amúgy ez nem komoly,csak annak tűnik.Ibrát mindenki szereti!Enrique írta:Én tudom, mi van a háttérben.
http://4.bp.blogspot.com/_9gcceJohlAk/S ... _Pique.jpg
Pep eddig tűrte, véget akar vetni a munkahelyi kapcsolatnak, ami megfertőzi az öltözőt is.
Menny már xd. Ezen szakadtamEnrique írta:Én tudom, mi van a háttérben.
http://4.bp.blogspot.com/_9gcceJohlAk/S ... _Pique.jpg
Pep eddig tűrte, véget akar vetni a munkahelyi kapcsolatnak, ami megfertőzi az öltözőt is.
Ezzel a kommentel egyebet nem tudok mint nagyon de nagyon egyetérteni. Valószínű, hogy Ibra nem lett kezesbárány attól hogy idejött. esetleg az elején meghúzta magát kicsit, de lehet lassacskán egyre jobban jön ki az arca. ha így van, márpedig én hiszek pepnek, akkor adios, mehetsz Ibra. És még mindig lesz időnk igazolni egy szélsőt, vagy középcsatárt gyorsan, pénz is lesz.lui1698 írta:Erre én is gondoltam. Mert, hát ugye ez az Ibra ugyan az az Ibra aki nem is olyan rég saját szurkolóinak ajánlotta fel a pélóját étkezési célokra.Charlie írta:Lehet Ibra stílusa nem változott az öltözőben és edzéseken? C.
Nem venném 100-ra, hogy ideérkezése óta varázsütésre angyallá változott, hétvégente templomba jár, és kussol, mint a kígyó az edzéséken.
Szerintem Pep-nél betelhetett a pohár, főleg akkor amikor a teljesítmény esett, de az arc nem akart kisebb lenni. Nem kell mindenért Pep-et elővenni, mert szerintem a svédnek is ugyanakkora sara van abban, hogy ez a helyzet kialakult. Ha ő akar akkor változtathatott volna.
Az meg, hogy így a semmiből kiböfög ilyen dolgokat a sajtónak, nálam elég szánalmas. Nekem az jön le belőle, hogy igenis visszavágyik olaszba ahol megint ő lehetne a kiskirály. Főleg egy olyan csapatban ahol öreganyám nővére is fiatal lenne.
De ettől függetlenül ez sem ok arra, hogy ilyen hosszú időn keresztül alig beszéljenek.
Én is egyetértek, főleg az utolsó mondattal!zsoltfree írta:....
Na jó azért nem nullát teljesített Ibra,nehogy már csak buktunk vele!Pl. megverte a Realt!ha maradt volna Eto'o nem lett volna jó,mert az ellentétek túl nagyok voltak,sztem szétverte volna a csapatot az egész szitu!Amúgy meg ki tudta,hogy ne fog beválni Ibra,azért nem falábú gyerek,okés nem a Barca stílusú játékos,de néha kell merészet húzni,hátha bejön,megjegyzem még beválhat!MichaaBee írta:Eddig buktunk Ibrán 58 millát plusz Eto'ót. Ha most eladjuk 30-ért a Milannak, akkor 28 métert mentünk hátrafelé 1 szezon alatt 1 játékoson, holott, ha Eto'o maradt volna még 1 szezonig aztán ingyen lelépett volna, akkor az ő 10 méterét néztük volna csak be...