margarin írta:Az egész nem méltó hozzánk.Emberek millióit állítottuk magunk mellé röpke 1 év alatt ,de ma már kételkedünk ahogy én is már valahogy nem az a Barca aki volt a kedves jó csapat.Elnéztem : unicef rettentő méltó volt hozzánk nem adidas stb a nagy hatalmas Barca unicef gyerekeket a Barcát és ma kezd megdőlni minden amiben hittünk és mindez a pénz miatt.Talán más másként látja,de egy biztos ez nem méltó egy Barcához és én 20 éve szeretem őket,de elgondolkozom ha Ibrát eladják mert a történet nagyon sáros és tuti valaki nagyon-nagyot hazudik az ügyében...Ez nem méltó a Barcához ahogy ma Stojcskov is nyilatkozta ."valami sántít és mi fogunk bánni mindent"
Més que un club! Én azt tartom még mindig, hogy ez a csapat még mindig több, mint egy klub. Egyébként nálunk nem adidas van kiírva hanem nike, de mindegy, mert tudom, hogy mire gondolsz. Ez a csapat ugyanaz, mint 2 éve 1-2 játékossal kiegészítve. A nagy perpatvart csak a sajtó csinálja és (sztem) itt semmi gond nincs. Kiderült, hogy a klub rossz anyagi helyzetben van, ezért jobban meggondolják az átigazolásokat (és milyen jól teszik). Ilyenkor nyáron nem kell odafigyelni a dolgokra (kivéve a Barca meccsekre

) gondolok itt átigazolásokra. Képzeld el mi lenne, ha csak annyi lenne, hogy jönne Villa, Adriano, Masche? és menne az a 4 ember esetleg Ibra. Gondolom nem örülne senki már, ha menne, de ezeket a dolgokat a média fújja fel teljesen. Emlékezz csak vissza. Mata már nálunk volt, míg Ibra a Man. City-ben, MU-ban, meg a Chelseaben, a Milannak nincs pénze Ibrára, Rosellnek meg Torres a kedvence. Ezekből semmi nem valósult meg és valóságalapja sem volt. Az tény, hogy tárgyalunk a Milánnal, de még ha el is adjuk nem jelent semmit, ha jól szerepel a csapat. És ez a legfontosabb. A csapat emelt fővel szép játékkal szórakoztat, még ha esetleg veszít is. Nem lehetünk mindig mi a bajnokok (bár ki tudja

), de legalább jókat szórakozhatunk a meccseken, amit sztem a madridisták nem tudják elmondani magukról.
Ne legyen Off visszatérnék Ibra eligazolására. Ha el is menne szerintetek a klub csak nézné, hogy 5 csatárral menjünk neki 1 évnek, amiből 2 Bojan és Jeffren? Ügyesek, de messze nem egy Ibra szint. Nem lennék meglepődve, ha esetleg menne akkor nem jönne-e bárki is. Nekem lenne tippem, de ez semmit számít