Ahoj! Valaki Pep ellenes lett,valaki nem, ezen nem kéne izgulni. Személyem szerint Zlatan nélkül is feltudjuk mutatni azt, amit felkell. Persze mindenkinek jár még 1 lehetőség, de nem hiszem, hogy Ibra eligazolása nagy törést fog kialakítani csapaton belül, sőt, továbbmegyek, valahol még tán jobb is, ha vált. És hogy miért jobb? Voltak jó góljai és értékesek is, ő azért jött ide, hogy gólt lőjön, ez a feladata, legalábbis szerintem. De futásilag szerintem gyenge,hiába technikailag világklasszis, elől megáll és próbálja valahogy visszatenni a labdát, néha sikerrel. Lehet Eto'o hiányom lett, aki futott,védekezett és ha kellett volna még kapuba is beállt volna, és azért várok sokat Ibrátol, de nálam Ibra nem annyira spanyol fociba illő személy. Tán hasonlít RvN stílusához, igaz ő nem cselgép, de ő sem futotta halálra magát. Ha váltani akar, akkor váltson, de ne tartson hosszú ideig,mint a Fabre ügy, mert az már nem tenne jót. Csak ennyi lenne, lehet nekem most írni, hogy így meg úgy, de ha menni akar, menjen. JóÉjt!

/ja és ha lehet nem köpködni a hsz-ra, hogy miket írok, thx/