Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan ugyanezt éreztem én is, amikor elolvastam ezt a mondatot. Ezzel tulajdonképpen elismerte, hogy nem jól döntött.Fecooo írta:...h "Nem bánom az Eto'o-Ibra cserét. Nem hátrálhatsz ki a döntések mögül, amiket hozol" konkrétan olyan érzést kelt bennem, h megbánta, csak nem mondja ki büszkeségből...
Tavaly nem sikerült Villát, ezért, vagy csak úgy jött Ibra. Ha jól emlékszem..Ilúvatar írta:Eleinte úgy vagyok vele, hogy semmiképpen nem akartam őt ide... Inkább Villára szavaztam, s nem Ibrára. Sajnálatomra mégis Ibra jött ide, és nem Villa. Pedig hajlandó volt csökkenteni a fizetését Villa, de az a csökött agyú Pep Ibrát akart. Csakis őt.
Nos mi lett a vége? Pepnek nem kell Ibra (buktunk a lét, de sokat), viszont Villa igen. Most mivan? Nem lett volna sokkal jobb ha Villát igazoltunk volna le tavaly, és nem Ibrát?...
De semmi bajom nincs ibrával, sőt remélem kamu az egész... Ha már ennyiért megvettünk ibrát, maradjon itt és mutasson fel valamit.
Az első mondattal egyetértek, a másodikkal nem. Azért azt ne felejtsük el, hogy ezek még csak szóbeszédek, hivatalos megerősítés nem volt. De nekem is tele a hócipőm a kavarással, olyanok vagyunk, mint a rossz celebek, mindegy, hogy mit, csak rólunk beszéljen a sajtó. Miért nem lehet világossá tenni a dolgokat. Ha meg Pep elengedi Ibrát, akkor nem először csinál p.csát a szájából, amit én nagyon utálok.csabimo írta:A tököm tele van már ezzel a kavaráásal...
Több mint 1 klubb, csaK NEM MOSTANÁBAN
Ők ők, de Bentner botlott bele a labdába a suta lábaival...FtcSikiHun írta:2-2 vendég pályán, 4-1 hazainMég ők szereztek vezetést, ha emlékeim nem csalnak Walcott révén.
2-2 vendég pályán, 4-1 hazainforcabarca10 írta:bocs de mi az a 4-1? nem 2-2 az emiratesben majd 4-0 a camp nouba?
Mármint Arsenal 2:2 Barcelona Ibrával.FtcSikiHun írta:Barcelona-Arsenal 4-1 Ibrával