Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
eszter21 írta:De van. Hova küldjem el, mert ide nem szeretném betenni(nagyon nagy)?Charlie írta:Nincs vkinek 2004/05-s (szval mostani idényi) csapatképe?Vmi jó nagy méretű.
C.
Eszter nekem is el tudnád küldeni?stutz@freemail.hu.Előre is köszieszter21 írta:De van. Hova küldjem el, mert ide nem szeretném betenni(nagyon nagy)?Charlie írta:Nincs vkinek 2004/05-s (szval mostani idényi) csapatképe?Vmi jó nagy méretű.
C.
gyiko írta:Szerintem Figo10 élvezi, hogy bosszanthat téged Csárli, te meg hagyod magad, úgyhogy gratula, ha egymással akartok jópofizni, egy másik topicot is nyithatnátok. Szerintem semmi baj Figo10-el, csak túldramatizálod a dolgot és mindent érzékenyen magadra veszel, közben ő meg röhög a monitor előtt. Gondolkodj el rajta Csárli!
Sose voltam ideges miatta ezt elárulom,nagyon nem izgat mit mond 1 ilyen jelentéktelen ember az ország másik végéből a gép elől.Ezen mit kell idegeskedni?Lujo írta:Erről van szó. Azzal, ha te idegesíted magad rajta, lehet hogy fingo10 csak röhög rajta otthon.
Egyébként most olvastam az fcbarcelona.com-on, hogy Ronnie a 2003/04-es év legjobb Dél-Amerikai játékosa lett!
Lujo írta:Mire jó ez Charlie? gyiko csak azt akarta mondani, hogy higgadj le és ne foglalkozz fingo10-zel. Nem éri meg a fáradtságot.
gyiko írta:Szerintem Figo10 élvezi, hogy bosszanthat téged Csárli, te meg hagyod magad, úgyhogy gratula, ha egymással akartok jópofizni, egy másik topicot is nyithatnátok. Szerintem semmi baj Figo10-el, csak túldramatizálod a dolgot és mindent érzékenyen magadra veszel, közben ő meg röhög a monitor előtt. Gondolkodj el rajta Csárli!