Segítség kéne
Üdv!
Hasonló kérdésem lenne, mint a kollégának alább. Milyen vírusírtót ajánlotok? Avastot próbáltam, nem jött be. Nod32 sem. Nortont régebben használtam, de az sem volt az igazi. Kipróbáltam a Kasperskyt, ez igazából nem rossz, csak próbaverzió. És úgy kijátszani nem tudom, ahogy V_V írta régebben, valamiért nem találom meg az egyik mappát a regeditben.
Gondolkodtam AVG-n, de igazából nem tudom. Ha valakinek van valami jó tapasztalata INGYENes víruskergetővel, ossza meg, legyen szíves.
Hasonló kérdésem lenne, mint a kollégának alább. Milyen vírusírtót ajánlotok? Avastot próbáltam, nem jött be. Nod32 sem. Nortont régebben használtam, de az sem volt az igazi. Kipróbáltam a Kasperskyt, ez igazából nem rossz, csak próbaverzió. És úgy kijátszani nem tudom, ahogy V_V írta régebben, valamiért nem találom meg az egyik mappát a regeditben.
Gondolkodtam AVG-n, de igazából nem tudom. Ha valakinek van valami jó tapasztalata INGYENes víruskergetővel, ossza meg, legyen szíves.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kaspersky.zola8787 írta:Szerintetek milyen vírusírtót tegyek fel Windows 7re?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Szerintetek milyen vírusírtót tegyek fel Windows 7re?
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
arra a virtual dj is tökéletes
Csak annyit szeretnék,hogy tul hosszu az eleje és valahol vágni rajta.Szóval csak az elejét vágnám le a zenéből.daffy írta:attól függ mit szeretnél szerkeszteni a zenében. kicsit pontosabban le tudnád írni?#Neymar# írta:Milyen programmal lehet zenét megvágni??Valami egyszerű kellene.
itt van pár
attól függ mit szeretnél szerkeszteni a zenében. kicsit pontosabban le tudnád írni?#Neymar# írta:Milyen programmal lehet zenét megvágni??Valami egyszerű kellene.
itt van pár
Milyen programmal lehet zenét megvágni??Valami egyszerű kellene. 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hy. Valak tudna nekem egy jó ingyenes mp3 vágó programot ajánlani? Csak mert az enyém próbaverziós volt, és letelt a határidő... És ne "google a barátod szöveget" írjatok légyszi, nemtudom google alapján, hogy melyik jó és melyik nem... Előre is kösz.
Szóval más ötletet elfogadnék...

Nekem nem jó, valami plusz progit kéne elszedni hozzá, amit meg nem tudok leszedni.Rajmó írta:
Én az mp3DirectCut-ot használom. Egyszerű a kezelése és ingyenes, ha jól tudom

-
- Entrenador del Barça
Köszi. Ezt ahogy elnézem elég komoly cucc.Fecooo írta:Laci, a Pinnacle studio-t tudom ajánlani, az valóban profi progi, annyira profi, h még nem volt türelmem foglalkozni vele
magyar leírás
(értelemszerűen óóócóóóbban is beszerezhető a megfelelő helyen)

"Okosan megszerzem olcsón"
- Rajmó
- Capitá del Barça
Én az mp3DirectCut-ot használom. Egyszerű a kezelése és ingyenes, ha jól tudompalesz77 írta:Hy. Valak tudna nekem egy jó ingyenes mp3 vágó programot ajánlani? Csak mert az enyém próbaverziós volt, és letelt a határidő... És ne "google a barátod szöveget" írjatok légyszi, nemtudom google alapján, hogy melyik jó és melyik nem... Előre is kösz.

Laci, a Pinnacle studio-t tudom ajánlani, az valóban profi progi, annyira profi, h még nem volt türelmem foglalkozni vele 
magyar leírás
(értelemszerűen óóócóóóbban is beszerezhető a megfelelő helyen
)

magyar leírás
(értelemszerűen óóócóóóbban is beszerezhető a megfelelő helyen

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.23. 17:55:58-kor.
-
- Entrenador del Barça
Üdv!
Nem tud valaki videó szerkesztő progit? Olyan Movie Maker-esre gondoltam, csak kicsit modernebb felfogásban. Olyan kéne, amit más is használ, és tudja is, hogy jó...
köszi
szerk.:
Palesz, régebben beszélt itt valaki az MP3 cutterről. Nem tudom, hogy ki volt az, de sztem jó. Haverom használja, én még nem próbáltam, de szte is jó.
Nem tud valaki videó szerkesztő progit? Olyan Movie Maker-esre gondoltam, csak kicsit modernebb felfogásban. Olyan kéne, amit más is használ, és tudja is, hogy jó...
köszi
szerk.:
Palesz, régebben beszélt itt valaki az MP3 cutterről. Nem tudom, hogy ki volt az, de sztem jó. Haverom használja, én még nem próbáltam, de szte is jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Puyol05 2010.08.23. 17:54:59-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hy. Valak tudna nekem egy jó ingyenes mp3 vágó programot ajánlani? Csak mert az enyém próbaverziós volt, és letelt a határidő... És ne "google a barátod szöveget" írjatok légyszi, nemtudom google alapján, hogy melyik jó és melyik nem... Előre is kösz. 

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én pedig ezt:FtcSikiHun írta:Köszönöm a választ, és a segítségetL.Messi 10 írta:
Én onnan akarok 2011-es idegenbeli Barca, és Juventus mezt rendelni, úgy hogy remélem nem átbaxás. De szerintem nem az. Nem is tudom hol láttam a linket.![]()
Én Ezt néztem ki magamnak

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Köszönöm a választ, és a segítségetL.Messi 10 írta:
Én onnan akarok 2011-es idegenbeli Barca, és Juventus mezt rendelni, úgy hogy remélem nem átbaxás. De szerintem nem az. Nem is tudom hol láttam a linket.

Én Ezt néztem ki magamnak

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én onnan akarok 2011-es idegenbeli Barca, és Juventus mezt rendelni, úgy hogy remélem nem átbaxás. De szerintem nem az. Nem is tudom hol láttam a linket.FtcSikiHun írta:És ez megbízható?L.Messi 10 írta:
www.focimix.com![]()
Mert találtam egy pólót, és lehet, hogy megrendelem, csak biztos kihozzák? meg tényleg annyiba kerül-e?![]()
Mert van egy pár átba**ós oldal.

-
- Capitá del Barça
nagyoon szépen kössziiii!!!socio66 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.htmlXaviMessifan írta:sziasztok!
lenne 1 kérésem...nemtudná nekem vki belinkelni azt acikket amikor 1 ilyen doppingdealer beszél arrol h miként csinálták a dopingot....és még aszem 1 lebukottt sportolo is beszél benne...nemtom tudjátok e mire gondlok...itt is olvastam 1x az oldalon.vki belinkelte csak már nemtom h melyik topicba meg mikor. elöre is köszi!!!:)

Més qué un Club!!!
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.htmlXaviMessifan írta:sziasztok!
lenne 1 kérésem...nemtudná nekem vki belinkelni azt acikket amikor 1 ilyen doppingdealer beszél arrol h miként csinálták a dopingot....és még aszem 1 lebukottt sportolo is beszél benne...nemtom tudjátok e mire gondlok...itt is olvastam 1x az oldalon.vki belinkelte csak már nemtom h melyik topicba meg mikor. elöre is köszi!!!:)
-
- Capitá del Barça
sziasztok!

Més qué un Club!!!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
És ez megbízható?L.Messi 10 írta:
www.focimix.com

Mert találtam egy pólót, és lehet, hogy megrendelem, csak biztos kihozzák? meg tényleg annyiba kerül-e?

Mert van egy pár átba**ós oldal.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
www.focimix.comalbicelesteX írta:Valaki nem tudja,hogy az az oldal,hogy futballmezek.try.hu van e még?Nekem nem adja be.Ha nem akkor más ilyesmi oldalt ahonnan mezt lehetne rendelni nem tudtok?

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
üdv! tud valaki olyan oldalat, ahonnan lehet szélpuskákat rendelni, lehetőleg jó áron.. előre is köszi!