Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kaspersky.zola8787 írta:Szerintetek milyen vírusírtót tegyek fel Windows 7re?
Csak annyit szeretnék,hogy tul hosszu az eleje és valahol vágni rajta.Szóval csak az elejét vágnám le a zenéből.daffy írta:attól függ mit szeretnél szerkeszteni a zenében. kicsit pontosabban le tudnád írni?#Neymar# írta:Milyen programmal lehet zenét megvágni??Valami egyszerű kellene.
itt van pár
attól függ mit szeretnél szerkeszteni a zenében. kicsit pontosabban le tudnád írni?#Neymar# írta:Milyen programmal lehet zenét megvágni??Valami egyszerű kellene.
Nekem nem jó, valami plusz progit kéne elszedni hozzá, amit meg nem tudok leszedni.Rajmó írta:
Én az mp3DirectCut-ot használom. Egyszerű a kezelése és ingyenes, ha jól tudom
Köszi. Ezt ahogy elnézem elég komoly cucc.Fecooo írta:Laci, a Pinnacle studio-t tudom ajánlani, az valóban profi progi, annyira profi, h még nem volt türelmem foglalkozni vele
magyar leírás
(értelemszerűen óóócóóóbban is beszerezhető a megfelelő helyen)
Én az mp3DirectCut-ot használom. Egyszerű a kezelése és ingyenes, ha jól tudompalesz77 írta:Hy. Valak tudna nekem egy jó ingyenes mp3 vágó programot ajánlani? Csak mert az enyém próbaverziós volt, és letelt a határidő... És ne "google a barátod szöveget" írjatok légyszi, nemtudom google alapján, hogy melyik jó és melyik nem... Előre is kösz.
Én pedig ezt:FtcSikiHun írta:Köszönöm a választ, és a segítségetL.Messi 10 írta:
Én onnan akarok 2011-es idegenbeli Barca, és Juventus mezt rendelni, úgy hogy remélem nem átbaxás. De szerintem nem az. Nem is tudom hol láttam a linket.![]()
Én Ezt néztem ki magamnak
Köszönöm a választ, és a segítségetL.Messi 10 írta:
Én onnan akarok 2011-es idegenbeli Barca, és Juventus mezt rendelni, úgy hogy remélem nem átbaxás. De szerintem nem az. Nem is tudom hol láttam a linket.
Én onnan akarok 2011-es idegenbeli Barca, és Juventus mezt rendelni, úgy hogy remélem nem átbaxás. De szerintem nem az. Nem is tudom hol láttam a linket.FtcSikiHun írta:És ez megbízható?L.Messi 10 írta:
www.focimix.com![]()
Mert találtam egy pólót, és lehet, hogy megrendelem, csak biztos kihozzák? meg tényleg annyiba kerül-e?![]()
Mert van egy pár átba**ós oldal.
nagyoon szépen kössziiii!!!socio66 írta:http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.htmlXaviMessifan írta:sziasztok!
lenne 1 kérésem...nemtudná nekem vki belinkelni azt acikket amikor 1 ilyen doppingdealer beszél arrol h miként csinálták a dopingot....és még aszem 1 lebukottt sportolo is beszél benne...nemtom tudjátok e mire gondlok...itt is olvastam 1x az oldalon.vki belinkelte csak már nemtom h melyik topicba meg mikor. elöre is köszi!!!:)
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.htmlXaviMessifan írta:sziasztok!
lenne 1 kérésem...nemtudná nekem vki belinkelni azt acikket amikor 1 ilyen doppingdealer beszél arrol h miként csinálták a dopingot....és még aszem 1 lebukottt sportolo is beszél benne...nemtom tudjátok e mire gondlok...itt is olvastam 1x az oldalon.vki belinkelte csak már nemtom h melyik topicba meg mikor. elöre is köszi!!!:)
És ez megbízható?L.Messi 10 írta:
www.focimix.com
www.focimix.comalbicelesteX írta:Valaki nem tudja,hogy az az oldal,hogy futballmezek.try.hu van e még?Nekem nem adja be.Ha nem akkor más ilyesmi oldalt ahonnan mezt lehetne rendelni nem tudtok?