Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
legalábbis addig nem,míg össze nem szoknak. nagyon látszik a csapaton h érti mou elképzeléseit,de nem érzik egymást. idén én nagyobb különbségű vereséget "várok" a bajnokságban. csak akkor következhet be.ha nem sérül le a fél csapatotok,de az inkább ránk jellemző. a realnak szoknia kell a taktikát,az elképzeléseket. ha arra kéne tippelnem h mire van a legnagyobb esély,azt mondom h a kupára. sokat várok a csapattól,bajnokság,bl döntő...de csak 1 év múlva.Rewolution5 írta:azonban ezt várni lehetett Mourinhótól..vagyis én totál masszív védekezésre gondolok.. Szerintem most a Madridnak arra megy, hogy rúg egy két gólt és befalazza a kaput...akár az Inter tavaly...lehet hogy ezzel az otromba technikával mindenhol ott lesztek, de így sohase lesztek a technikás futball képviselői!daffy írta:hát,megint jól játszott a csapat egy fél félidőt. azon kívül stabil jó védekezés és ennyi. szokni kell és akkor nem kell szo.pni
azonban ezt várni lehetett Mourinhótól..vagyis én totál masszív védekezésre gondolok.. Szerintem most a Madridnak arra megy, hogy rúg egy két gólt és befalazza a kaput...akár az Inter tavaly...lehet hogy ezzel az otromba technikával mindenhol ott lesztek, de így sohase lesztek a technikás futball képviselői!daffy írta:hát,megint jól játszott a csapat egy fél félidőt. azon kívül stabil jó védekezés és ennyi. szokni kell és akkor nem kell szo.pni
Szóval ha a kupában nem állítja meg őket az Alcoron, a BL-ben nem esnek ki a nyolcaddöntőben, és a bajnokságban nem gyűjtünk 99 pontot, akkor már ők is hatkupások leszneklui1698 írta:
Triplázott a Madrid... feledésbe merül a hatkupás Barca.
Sajnos a gép elég kell telepednek ha nézni akarsz egy igazi focimeccset!!luffancs írta:Valaki nemtudja hogy melyik csatorna adja majd a Gamper-t??
://// azért kösziBarca_10 írta:Úgy tudom egyik sem adja.luffancs írta:Valaki nemtudja hogy melyik csatorna adja majd a Gamper-t??
Azért Messi szerintem már eleget letett az asztalra hogy utolérje a csúcs Ronaldinho-t ( nem azt mondom CR is, de Messi többet )... De tény az tény, Ronaldinho a teljesítménye hanyatlása ellenére csodálatos játékos, amikor ő pályán volt Barcelonában, élvezet volt a mérkőzéseket nézni ( most ez igaz Messire is meg a többiekre ) de nem születik annyi zseni mint pl Ronaldinho....haszi írta:Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
Úgy tudom egyik sem adja.luffancs írta:Valaki nemtudja hogy melyik csatorna adja majd a Gamper-t??
igen.Vagy csak a sérülések miatt erőlteti ennyire középen a spanyolt?
ennek nagyon egyszrű oka van: elfogytak a középső védőkCali írta: Nekem nagyon úgy tűnik a felkészülési meccsekből, meg a csapatösszeállításokból, hogy Mourinho mindenféleképpen középen számolna Ramossal. Vagy csak a sérülések miatt erőlteti ennyire középen a spanyolt?
Nekem nagyon úgy tűnik a felkészülési meccsekből, meg a csapatösszeállításokból, hogy Mourinho mindenféleképpen középen számolna Ramossal. Vagy csak a sérülések miatt erőlteti ennyire középen a spanyolt?daffy írta:valószínűsíthetően ez lesz a kezdő mallorcán is.am ez a ma esti kezdő...A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Cristiano Ronaldo, Özil, Di María; és Higuaín.
valamint,egyes értesülések szerint a real egy utolsó,28 milliós ajánlatot akar tenni maiconért,ami mellett megkapná a kívánt fizetését is.
ez kacsának tűnne,ha nem akarná annyira josé a brazilt és ne lenne annyi védő sérült. így akár még el is tudom hinni.
valószínűsíthetően ez lesz a kezdő mallorcán is.am ez a ma esti kezdő...A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso; Cristiano Ronaldo, Özil, Di María; és Higuaín.
Azért még nem kell tőle elájulni, nem olyan hatalmas tehetség, de ügyes gyerek, "nagy tehetségnek" kikiáltani azrt egyelőre túlzás...d írta:Mire vagy kíváncsi?mcfly_ írta:üdv, madridistaként vagyok itt. (ne bántsatok..)
egyre többet olvasom, hogy ez a thiago srác mekkora tehetség, stb.. vki felvilágosítana, hogy mit érdemes róla tudni, úgy konkrétan.
Mazinho fia ('94-es VB-ről lehet ismerős, később évekig játszott Spanyolországban), olasz-brazil-spanyol játékos, a spanyol korosztályos válogatott meghatározó tagja. Támadó középpályás, irányító poszton fogjuk látni valószínűleg. Az első csapatban már bemutatkozott, gólt is lőtt, jutyúbon találsz róla videót.
És arra amikor ugyanekkor a Bernabeu közönsége állva megtapsolta levonulásakor?víscaelbarca!forever írta: Emlékeztek még amikor a 2005 őszi el classicon amikor a Ronaldo (mármint a fenomén) és Ronie pacsiztak ???? szépek az ien gesztusok 2rivális klubnál
megérdemlik egymástfanbarca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... s-2041975/
Ez elég érdekes, lenne egy durva csatára a Madridnak, aki nagyon rámenős, vélemények?
Na ez pont olyan, mint amikor a madridistán megy a Messi-fikázás meg az elvakultság ezerrel. Nézd csak meg a tavalyi Mallorca-Real Madrid meccs összefoglalóját a youtube-on. Csak a szabadrúgásai érnek valamit...víscaelbarca!forever írta:CR MU-s korában volt igazán jó. Mostmár csak a szabadrúgásai érnek vmit. A cselei hasztalanok és elveszti a labdát.