daffy írta:az én szememben a barca xavitól és initől függ. messinek kitűnő csatártársai vannak argentinában,mégsem fognak nyerni semmit. ibrának a barca is kevés h kiteljesedjen. villa egyedül kevés. sztem a ti csapatotok a pálya közepétől olyan,amilyen. még hasonló sincs sehol xavihoz és inihez. a védelmet meg lehet szervezni más emberekkel is,de onnan megáll az összes többi csapat. gyors szélsőket is lehet venni,meg jó csatárokat is,de semelyik csapatrész nem kapna olyan labdákat,mint amilyeneket a ti játékosaitok kapnak. számomra a kulcs a két kis spanyol
Hát az fix,hogy rajtuk áll vagy bukik a játékunk!Amit ez a két ember leművel,az szinte csoda!Dobálóznak itt világ szerte millió névvel,de sztem nincs jobb irányító Xavinál,meg Ininél az fix!No persze azért ahogy ők naggyá teszik a többieket,úgy a többiek is naggyá teszik őket!Ez két oldalú dolog.Messi nem véletlen rúg azért annyi gólt,okés nagy passzokat kap,de ha utánna nem oldaná meg úgy ahogy szokta,az előbb említett 2 emberrel se mennénk sokra!Azért ne feledjük,hogy Messi nem csak az üres kapuba szokta bepasszolni a labdát,sőt...!Azért láthattuk!A Barca sztem Xavi,Ini,Messi,és még messzebb megyek Alves,Pique függő!Ha ezek közül vki nem játszik,drasztikusan érződik a csapaton.Sztem idén Villa is bekerül a nélkülözhetetlenek közé!Az meg hogy egy csapat 5-6 játékos játékától függ,sztem nem meglepő,nincs olyan együttes a világon,hol nem így lenne!Nem nevezném a Barcát senkitől függőnek sem,inkább azt mondanám,hogy ha bárki a kezdőből kiesik,esik a szint,mivel olyan kvalitású játékosok alkotják a top11-et,akiket nem lehet pótolni,mert hozzájuk fogható nincs,vagy max van 1 a világon!Tavaly mikor még nem volt Villa,azt mondtam hogy Messi függő a Barca,47 gól miatt nehéz is lenne ezt tagadni,de idén Messi nélkül is ki tudunk állítani egy olyan kezdőt,amelyik nyílván nem ugyan az,de sztem szintén bárkit megver!Az az igazság,hogy olyan magas szinten van a kezdő,hogyha egy két elem ki is válik,akkor is nehéz felnőni hozzá bárkinek!
Összegezve:
A Barca csapat függő!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!