2010.08.22. 11:15:14
Nekem teljesen más a véleményem ,a probléma az igazolási összeggel és a fizetésével van.
Tavaly ő érte fizette a Barca történetének legnagyobb leigazolási összegét :ami azt jelenti,hogy olyan játékost igazoltunk akiről meg se kellene kérdőjelezni pl. nem találja a formáját ,nem illik a játék rendszerbe,és most idén az előszezonba” látni lehet az igyekezetét,fejlődését, és mint,ha jobban akarna focizni”.Egy sztártól ez nagyon kevés és nem erről kellene beszélni.
Hasonló összegért igazolták Hisztiánót,fele ennyiért Robbent,Sneijdert, Tevez akik hozzá tettek a csapatuk fejlődéséhez,vezetéséhez,de Ibránál erről se beszélhetünk.Nem volt mérkőzés amelyiken egyértelműen ő vitte volna a hátán a csapatot.A második félévben egy cselt nem tudott véghezvinni.
Kérdezem én a tegnapi mérkőzésről hiányzott valakinek,vagy döcögöt nélküle a szekér,a pályán művészek voltak akik odatették magukat,hajtottak és csodálatosabbnál csodálatosabb mutatvánnyal szórakoztatták a közönséget.A negatív jelzők(labda eladás,lelketlenség,gyorsaság,labdatartási nehézségek,üresbe futás) megbocsáthatók,egy fiatal fejlődésben levő csatárra (Bojan,Pedro ,Jefrén) akiknek még nem kiforrott a játéka,de ő elvileg nem ez a szint vagy még is?Igen. Számomra Ibrától ugyan az várható a pályán mint ezektől fiataloktól ,csak hát a fizujuk ég és föld.
Egy kicsit túllett értékelve az igazolási összeg és a fizuja is rendesen.Ez az a pont ami szemet szúr mindenkinek ,és szerintem csapaton belül is feszültséget okoz vagy okozhat, ha így hagyja a vezetőség.Tehát nem az a gond,hogy ki lenne jobb nála vagy adjunk még egy újabb évet,mert a statisztikák ugyebár azt igérik,hogy énnél sokkal jobb lesz,ha nem a valós értékével.
(szivatás,nem kapott lehetőséget tegnap,hülyéskedett a kommentátor)