Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
daffy írta:azért messi eléggé álszent tud lenni néha. nem feltétlen cr-hez kell viszonyítani,hisz ő nagy rinyagép,de hasonlítsad össze xavival vagy inivel,hát hozzájuk képest messi is hisztis. és nem az ego a legnagyobb különbség kettőjük között,hanem a forma. messi jobb jelenleg,de ezáltal ha megnézed megnőtt az egója is(itt nem kell azzal jönni h cr-nek meg mekkora. akkora,amekkora). valamilyen szinten természetes,de ő is irdatlan hisztit le tud vágni ha felrúgják és nem védi a bíró. cr-t a média nyomja,messit a szakma...ennyi a másik diffi. am teljesen felesleges őket összehasonlítani,ugyan úgy,ahogy anno zizu és ronaldinho-t is fölös volt. más ember,más stílus,már vérmérséklet és más világszemlélet.
nem azt mondtam hogy nem játszik jól hanem hogy nem volt vezéregyéniség a 2008as Bl döntőben se ő volt a vezére az MUnak csupán egy játékos de akkor még nem volt ekkora arca. Messi meg Cr között az ego a legnagyobb mérvadó mert Messi jóval szerényebb mint CR és nem is hisztizik annyit legfeljebb magába, de nem köpi le a kamerát és nem hiszi azt h ő az Isten.Én csak néhány példát hoztam fel mer elvégre ilye meccseknél neki kéne össze artanni a csapatot , ahogy a kommentár is mondta hamár ő midenidők legdrágább játékosa akkor bízonyítsa h a legjobb is.daffy írta:ez elég gyerekes,felhozni azt h mikor nem...víscaelbarca!forever írta: igen céer megmutatta a portugál spanyol meccsen mekkora nagy "vezér" alakmeg a Lyon ellen is meg a tavaszi el classicon is, megpersze a 2009es BL döntőben is
arra miért nem emlékszel h a mu-s éveiben 1 bl döntőt kivéve mindig nagyon jól játszott,még a nagy csapatok ellen is. divat a riválissal szemben csak a negatívumokra emlékezni
az meg sztem nem csak nekem szúrja a szemem h ilyen 5 éves gyerek stílusban piszkálódnak egyesek h "de az enyém jobb,NEEEEM az enyém"
kéérlek...
messi jobb,mint cr. egyik sem vezér.ennyi
Hát igen. Itt nem mondhatsz anti-barcás cuccokat indoklás nélkül és nem fognak követni a vakok. Odaát könnyebb lesz.PEEtör írta:Minek is jöttem át ide, ez már viccnek is rossz.Ahogy Ronaldo is, de egyikük sem korszakos zseni,míg Messi már most az.
Wazzeg, a spanyolok. Külföldön ki tudja ki az a Nyilasi, Détári, Albert meg mittudoménki? És Puskásról? Ez a nagy különbség.MessiFan írta:A spanyolok mind Xavira, Inire, Piquére és Puyolra egyaránt fognak emlékezni.
Beckhamet kétség kívül a leghíresebb futballista Ronaldinhoval együtt.
Kicsit én is túlzásnak tartom hogy CR-re csak azok fognak emlékezni akik néztek focit.
És az a kismillió tinilány?
Na én is ezt kérdezem. Hiányoztál ide, mint egy falat kenyér. :húzzvisszaasajátoldaladrasmile:PEEtör írta:Minek is jöttem át ide, ez már viccnek is rossz.
Hosszabb távon értette a kollega sztem, a kismillió tinilány nem örökéletű, ha jól tudomMessiFan írta:Pont őt akartam én is mondani. Messi egy legenda lesz de nem csak rá fognak emlékezni. A spanyolok mind Xavira, Inire, Piquére és Puyolra egyaránt fognak emlékezni.daffy írta:beckham a világ legismertebb embere,h nem a foci tudása miatt az hétszentség. messi lehet a legjobb,de sosem lesz a legismertebb...
Beckhamet kétség kívül a leghíresebb futballista Ronaldinhoval együtt.
Kicsit én is túlzásnak tartom hogy CR-re csak azok fognak emlékezni akik néztek focit.
És az a kismillió tinilány?
Minek is jöttem át ide, ez már viccnek is rossz.Ahogy Ronaldo is, de egyikük sem korszakos zseni,míg Messi már most az.
Pont őt akartam én is mondani. Messi egy legenda lesz de nem csak rá fognak emlékezni. A spanyolok mind Xavira, Inire, Piquére és Puyolra egyaránt fognak emlékezni.daffy írta:beckham a világ legismertebb embere,h nem a foci tudása miatt az hétszentség. messi lehet a legjobb,de sosem lesz a legismertebb...
Nem, azért fognak rá jobban emlékezni a focit szeretőkön kívül is, mert ő korszakos zseni. A korszakos zseniknek pedig híre megy, aki nem szereti a focit, az is tudja, hogy ki volt Puskás, Pelé,Maradona stb. A nagy "reklámarcok", mint Ronaldo híre pedig elszáll, mert olyanból van tucat minden 10 évben. Lásd Beckham és egyéb sportolók esete. Még ismerik őket persze, de már messze nem ő a legnagyobb reklámarc. Húsz év múlva pedig lehet már csak a focirajongók fogják ismerni, na meg az idősebbek Beckhamet. Mert ugye azért fociban is letett valamit az asztalra.... Ahogy Ronaldo is, de egyikük sem korszakos zseni,míg Messi már most az.PEEtör írta:Ezt most komolyan gondoltad, hogy Messire jobban fognak emlékezni, mint Cére?jelwaz írta:Messi egy olyan futballista, aki a generációjának az ikonja lesz, akiről egy korszak szól majd (vagyis akiben megvan erre a lehetőség), mint Maradona vagy Pelé. Az ő nevét azok is tudni fogják, akiket nem érdekel a foci, vagy nem is lázhatták őt focizni. Xavira, Iniestára és crinyára meg azok fognak emlékezni, akiket érdekel a foci, és még életükben látták játszani. Akik meg Messi érdemeit vitatják, azoknak csak olyan savanyú a szőlő, hogy belezápult a fejük (mert azthiszem Barcás részről ezt senki nem vitatja)...Meg hogy csak azok fognak rá emlékezni, akiket érdekel a foci.
Persze, mert Messi sokkal nagyobb reklámarc a focin kívül is. :iróniaszmájli:
beckham a világ legismertebb embere,h nem a foci tudása miatt az hétszentség. messi lehet a legjobb,de sosem lesz a legismertebb...PEEtör írta:Ezt most komolyan gondoltad, hogy Messire jobban fognak emlékezni, mint Cére?jelwaz írta:Messi egy olyan futballista, aki a generációjának az ikonja lesz, akiről egy korszak szól majd (vagyis akiben megvan erre a lehetőség), mint Maradona vagy Pelé. Az ő nevét azok is tudni fogják, akiket nem érdekel a foci, vagy nem is lázhatták őt focizni. Xavira, Iniestára és crinyára meg azok fognak emlékezni, akiket érdekel a foci, és még életükben látták játszani. Akik meg Messi érdemeit vitatják, azoknak csak olyan savanyú a szőlő, hogy belezápult a fejük (mert azthiszem Barcás részről ezt senki nem vitatja)...Meg hogy csak azok fognak rá emlékezni, akiket érdekel a foci.
Persze, mert Messi sokkal nagyobb reklámarc a focin kívül is. :iróniaszmájli:
Ezt most komolyan gondoltad, hogy Messire jobban fognak emlékezni, mint Cére?jelwaz írta:Messi egy olyan futballista, aki a generációjának az ikonja lesz, akiről egy korszak szól majd (vagyis akiben megvan erre a lehetőség), mint Maradona vagy Pelé. Az ő nevét azok is tudni fogják, akiket nem érdekel a foci, vagy nem is lázhatták őt focizni. Xavira, Iniestára és crinyára meg azok fognak emlékezni, akiket érdekel a foci, és még életükben látták játszani. Akik meg Messi érdemeit vitatják, azoknak csak olyan savanyú a szőlő, hogy belezápult a fejük (mert azthiszem Barcás részről ezt senki nem vitatja)...
A vitával kapcsolatban nem rád céloztam...nem nálad kezdődött. Ez az egész ki a vezér, ki nem vagy ki a jobb vezér, ki mikor volt igazi vezér dolognak nincs semmi értelme...daffy írta:nem vitatkozni akarok vele,hanem segíteni neki meglátni az igazat. nem a vita gerjesztése a célom,hanem hogy vagy a másik fél vagy én meglássuk a valóságot a gránátvörös/fehér köd mögött. jelen esetben sztem a másik fél
daffy, az ilyesmire felesleges reagálni!daffy írta:ez elég gyerekes,felhozni azt h mikor nem...víscaelbarca!forever írta: igen céer megmutatta a portugál spanyol meccsen mekkora nagy "vezér" alakmeg a Lyon ellen is meg a tavaszi el classicon is, megpersze a 2009es BL döntőben is
arra miért nem emlékszel h a mu-s éveiben 1 bl döntőt kivéve mindig nagyon jól játszott,még a nagy csapatok ellen is. divat a riválissal szemben csak a negatívumokra emlékezni
az meg sztem nem csak nekem szúrja a szemem h ilyen 5 éves gyerek stílusban piszkálódnak egyesek h "de az enyém jobb,NEEEEM az enyém"
kéérlek...
messi jobb,mint cr. egyik sem vezér.ennyi
ez elég gyerekes,felhozni azt h mikor nem...víscaelbarca!forever írta: igen céer megmutatta a portugál spanyol meccsen mekkora nagy "vezér" alakmeg a Lyon ellen is meg a tavaszi el classicon is, megpersze a 2009es BL döntőben is
igen céer megmutatta a portugál-spanyol meccsen mekkora nagy "vezér" alakcsababarca írta:Persze,nem egy olyan típus aki hajtja a többi játékost.Bono írta:
Azzal egyetértek, hogy Leo nem az a vezér típus. Nálunk sokkal inkább Puyol az, aki űzi, hajtja, tüzeli a csapattársakat. Messi játéka zseniális, fenomenális és még sorolhatnám, de érzésem szerint valóban nem az a "vezér-típus"... Meg ne kövezzetek, ez csak az én véleményem...
én is 4 betűs vagyok, de a madrisditán nem vagyok fent és nem is leszek
De pont egy Céerről állítani azt,hogy vezér,míg Messi nem... Céer a nagy csapatok ellen általában lebőg. Vannak kivételek.
De ha azt nézzük,mindkettő vezére a csapatának,hiszen a gólokat ők lövik,megteremtik a gólhelyzetet. Mindkét csapatban minőségi romlás lenne,ha nem játszana ez a két ember.
Messi nyeri meg a meccseket a barcának nagy százalékban, ő ás Xavi az az ember,akiről tudják a csapattársak,hogy jó helyen van a labda. Nálam ezt jelenti a vezér.
Én is elégedett lennék a bajnoki címmel, de én azért, mert számomra mindig a bajnokság a legfontosabb! A BL. csak utána jön a rangsorban...Rinku írta:Ha idén is cask a bajnokságot nyerjük, nekem már az is megfelelne! Én azt szeretném látni megint, hogy a real elkölthet annyi pénzt, amennyit hitelekből fel bír venni és akárkit hoznak ide, akárhányszor építik újra a csapatot minden évben, csakis másodikak lehetnek mögöttünk! Ha a real újabb összeomlását láthatom, amilyen az idei megszerzett 96 pontjuknál is volt, képes vagoyk lemondani a Bl címről! Nem azért, mert szemét vagyok, de megint akkorára nőttek az arcok, hogy muszáj letörnie a realosok szarvát a Barcának! Természetesen nagyon örülnék, ha megint összejönne a Bl-cím, de ha csak az elődöntőig menetelnénk megint, zsebünkben a bajnoki címmel, egy k*rva szót nem szólnék! Ámen!