Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a cikk úgy ahogy van baromság... angolul tudsz?Talma írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Tudom, tudom... Google Translate segít, viszont én konkrétan szeretném megtudni, hogy e cikk mit takar. Nem pedig a Google Translate "(félre)fordításából" akarom kibogarászni a lényeget. Hálás lennék, ha valaki konkrét felvilágosítást adnak nekem akár PM-ben, akár itt a cikk tartalmáról. (Szerintem...; Azt hiszem... mondatok nem érdekelnek engem).
Remélem nem volt OFF hsz, Google Translate szerint igazolással kapcsolatos dolog.
Teljesen egyetértek,azt sem értem ,miért eröltetjük a tagot.Fecooo írta:várjuk ki a végét, de szégyen lenne, ha annyiért idejönne az a vadbarom, mint amennyiért elengedték Yayát... remélem kacsa...
Öreg,te ennyire szűk látású vagy itt jópár pupákkal együtt,vagy csak simán kötekedni akarsz ?MichaaBee írta:![]()
Szerinted ha Mascherano veletlenul jonne, akkor Busquets helyett kezdo lehetne?Meg Ibrat nem padoztassuk mar egybol...
Valdes-Alves,Puyol,Pique,Abidal-Busquets,Xavi,Iniesta-Messi,Ibra,Villa
Pinto-Adriano,Fontas,Milito,Maxwell-Keita,JdS,Thiago-Jeffren,Bojan,Pedro[/color]
Azért a csatársor cseréit sem írnám le. A Bojan, Pedro, Jeffren trióból bármelyik csapat szívesen fogadna egyet-egyet.bali 15 írta:Valdes-Alves,Puyol,Pique,Abidal-Busquets,Xavi,Iniesta-Messi,Ibra,Villa
Pinto-Adriano,Fontas,Milito,Maxwell-Keita,JdS,Thiago-Jeffren,Bojan,Pedro
Tulajdonképpen úgy vagyunk most hogy minden egyes játékosnak a kezdőből 1 alternatívája van a kispadon. Talán csak az a gond hogy csak a védelemnek vannak minőségi cseréji a kispadon. A Madridban egy posztra van Özil,Kaka,VDV,Canales. Özil majd kikerül a szélre. De még akkor is sok.
Remélem Jeffren is nagyot dobbant az idén. Legalább olyat mint tavaly Pedro.
Ez lesz az.fanbarca írta:bombameglepetéssel .....
Na, ez már jobban tetszik... Énis akartam reagálni az előző kezdőre, de inkáb hagytam, de a véleményünk egyezik róla. Hogy Busi nem lesz csere, arra mérget vennék, Ibra szintén. A szezon elején minimum kezdő lesz, hogy utána Pedro, esetleg Bojan képes lesz-e kiszorítani őt a kezdőből, az a jövő zenéje... De ahogy játszott eddig Zlatan, szerintem kezdő lesz...MichaaBee írta:![]()
Szerinted ha Mascherano veletlenul jonne, akkor Busquets helyett kezdo lehetne?Meg Ibrat nem padoztassuk mar egybol...
Ez reálisabb, egyenlőre így állunk, én nem vagyok biztos benne, hogy Mascherano fog jönni, de azért szerintem lesz még egy igazolás - bombameglepetéssel .....MichaaBee írta:Valdes-Alves,Puyol,Pique,Abidal-Busquets,Xavi,Iniesta-Messi,Ibra,Villa
Pinto-Adriano,Fontas,Milito,Maxwell-Keita,JdS,Thiago-Jeffren,Bojan,Pedro[/color]
Valdes-Alves,Puyol,Pique,Abidal-Mascherano,Xavi,Iniesta-Messi,Villa,Pedro
Pinto-Adriano,Milito,Fontás,Maxwell-Busquets,JDS,Keita-Jeffren,Bojan,Ibra
Remélem így lesz. Pep is tudja,hogy szűk a keret és a kp-t kell a legjobban megerősíteni,mert ez így nagyon kevés lesz egész szezonra.CsacsMate írta:Mascherano jönni fog. Ez 80%. A sok kis információból és nyilatkozatból ő lehet a nyár utolsó igazolása vagy húznak egy váratlant, de azt meg kétlem, mert sok pénz nincs és inkább spórolnának.
Hát nem tudom mennyire lehet Mascherano leigazolását sporlásnak venni, de mindenesetre én is örülnék egy új embernek, de szükségesek a fiatalok isCsacsMate írta:Mascherano jönni fog. Ez 80%. A sok kis információból és nyilatkozatból ő lehet a nyár utolsó igazolása vagy húznak egy váratlant, de azt meg kétlem, mert sok pénz nincs és inkább spórolnának.
Ever Banega?albicelesteX írta:Engem mégis érdekelne.Nem kötekedésből csak puszta kíváncsiságból érdekelne,hogy ki olyan aki a leírtaknak megfelelne?!MessiFan írta:Tudnék sok nevet mondani de felesleges
Moussa SissokoalbicelesteX írta:Engem mégis érdekelne.Nem kötekedésből csak puszta kíváncsiságból érdekelne,hogy ki olyan aki a leírtaknak megfelelne?!MessiFan írta:Tudnék sok nevet mondani de felesleges
Engem mégis érdekelne.Nem kötekedésből csak puszta kíváncsiságból érdekelne,hogy ki olyan aki a leírtaknak megfelelne?!MessiFan írta:Tudnék sok nevet mondani de felesleges
a csapatban 6 olyan játékos lehet, aki az Athleticbe is nevezve van, tehát ez csak arra utal h télen fognak csak profi szerződést kapni (mint idén Jeffren)Bestbarca írta: 2.Nem fogunk fiatalokat felhozni,majd max januárban - no ezt nem értem,hogy hogy gondolja
Erre a főoldalon van a válasz:Bestbarca írta: 2.Nem fogunk fiatalokat felhozni,majd max januárban - no ezt nem értem,hogy hogy gondolja