Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igaz. Engem mondjuk Cé nem nagyon izgat, engem szeretett klubom játékosai foglalkoztatnak. Engem nem érdekel a Margit sztárocskája. Elismerem nagy játékos, de amíg nem tudja levetkőzni a hisztijeit, addig nem lesz soha vezér...csababarca írta:Bono írta:
Egyértelmű, teljesen igazad van, abban, hogy a csapat húzóembere,de nálam a vezér nem csak a pályán mutatott teljesítményt jelenti, hanem ha kell pszichikailag, fejben is a csapat vezére. Játékban egyértelmű, hogy Xavi és Messi a két legmeghatározóbb, de akire a társak hallgatnak, odafigyelnek rá és minden szavát szentírásnak veszik számomra az a vezér. Vezér lehet gyengébb játékkal is valaki, ha közben belülről úgy űzi, hajtja a társakat, hogy azok döntik el a meccset. Remélem nem voltam túl kacifántos.
Én értem mit mondasz,csak ez alapján Cé se vezér,akkor inkább Ramos,Casillas.
Ronaldo max a bírót űzi,hajtja,és csak vele kiabál,a társakkal nem nagyon.
Bono írta:
Egyértelmű, teljesen igazad van, abban, hogy a csapat húzóembere,de nálam a vezér nem csak a pályán mutatott teljesítményt jelenti, hanem ha kell pszichikailag, fejben is a csapat vezére. Játékban egyértelmű, hogy Xavi és Messi a két legmeghatározóbb, de akire a társak hallgatnak, odafigyelnek rá és minden szavát szentírásnak veszik számomra az a vezér. Vezér lehet gyengébb játékkal is valaki, ha közben belülről úgy űzi, hajtja a társakat, hogy azok döntik el a meccset. Remélem nem voltam túl kacifántos.
Szerintem irónia volt,vagy napról napra váltogatja a véleményét.Cali írta:
Múltkor láttam tőle egy hsz.t, amiben leírta h Messi jobb csapatjátékos mint Ronaldo, meg sok pozitívumot írt róla és a végére odabigyesztette, h jelenleg ő a világ legjobbja, és ezt illene már elismerni mindenkinek.
De az is lehet, hogy abban a pár sorban én voltam az egyetlen, aki nem értette az iróniát...
Miért lenne ebben irónia? Ez az igazságCali írta: Múltkor láttam tőle egy hsz.t, amiben leírta h Messi jobb csapatjátékos mint Ronaldo, meg sok pozitívumot írt róla és a végére odabigyesztette, h jelenleg ő a világ legjobbja, és ezt illene már elismerni mindenkinek.
De az is lehet, hogy abban a pár sorban én voltam az egyetlen, aki nem értette az iróniát...
Egyértelmű, teljesen igazad van, abban, hogy a csapat húzóembere,de nálam a vezér nem csak a pályán mutatott teljesítményt jelenti, hanem ha kell pszichikailag, fejben is a csapat vezére. Játékban egyértelmű, hogy Xavi és Messi a két legmeghatározóbb, de akire a társak hallgatnak, odafigyelnek rá és minden szavát szentírásnak veszik számomra az a vezér. Vezér lehet gyengébb játékkal is valaki, ha közben belülről úgy űzi, hajtja a társakat, hogy azok döntik el a meccset. Remélem nem voltam túl kacifántos.csababarca írta:Persze,nem egy olyan típus aki hajtja a többi játékost.Bono írta:
Azzal egyetértek, hogy Leo nem az a vezér típus. Nálunk sokkal inkább Puyol az, aki űzi, hajtja, tüzeli a csapattársakat. Messi játéka zseniális, fenomenális és még sorolhatnám, de érzésem szerint valóban nem az a "vezér-típus"... Meg ne kövezzetek, ez csak az én véleményem...
én is 4 betűs vagyok, de a madrisditán nem vagyok fent és nem is leszek
De pont egy Céerről állítani azt,hogy vezér,míg Messi nem... Céer a nagy csapatok ellen általában lebőg. Vannak kivételek.
De ha azt nézzük,mindkettő vezére a csapatának,hiszen a gólokat ők lövik,megteremtik a gólhelyzetet. Mindkét csapatban minőségi romlás lenne,ha nem játszana ez a két ember.
Messi nyeri meg a meccseket a barcának nagy százalékban, ő ás Xavi az az ember,akiről tudják a csapattársak,hogy jó helyen van a labda. Nálam ezt jelenti a vezér.
Múltkor láttam tőle egy hsz.t, amiben leírta h Messi jobb csapatjátékos mint Ronaldo, meg sok pozitívumot írt róla és a végére odabigyesztette, h jelenleg ő a világ legjobbja, és ezt illene már elismerni mindenkinek.csababarca írta:
a rövidítésről beszélek...
Cali,lehet elismeri,mint egy focista,aki tud focizni. De azt,hogy jobb Cé-nél,vagy hogy majdnem olyan jó...azt már nem.
Mert Messi szerinte nem vezér,bezzeg Céer.
Persze,nem egy olyan típus aki hajtja a többi játékost.Bono írta:
Azzal egyetértek, hogy Leo nem az a vezér típus. Nálunk sokkal inkább Puyol az, aki űzi, hajtja, tüzeli a csapattársakat. Messi játéka zseniális, fenomenális és még sorolhatnám, de érzésem szerint valóban nem az a "vezér-típus"... Meg ne kövezzetek, ez csak az én véleményem...
én is 4 betűs vagyok, de a madrisditán nem vagyok fent és nem is leszek
Azzal egyetértek, hogy Leo nem az a vezér típus. Nálunk sokkal inkább Puyol az, aki űzi, hajtja, tüzeli a csapattársakat. Messi játéka zseniális, fenomenális és még sorolhatnám, de érzésem szerint valóban nem az a "vezér-típus"... Meg ne kövezzetek, ez csak az én véleményem...csababarca írta:Szoktam olvasni a madridista fórumot. Általában az ottani real vs barca topicot.
Hihetetlen,hogy ott mennyire semmibe veszik Messit. Tucatjátékosnak tartják,aki még egy lapon sem említhető Cé-vel...
Most vagy nagyon elfogultak,vagy nem értenek hozzá.
És az az érdekes benne,hogy az olyanok nem ismerik el ott,akik már évek óta fórumoznak,több ezer hozzászólásuk van,és ők becsmérlik legjobban. Pl. most a Sevilla meccs után,hogy ezért nem lesz vezér soha,blablabla...általában egy bizonyos fórumozó indítja ezeket a sületlenségeket,aki itt is garázdálkodott,csak az a különbség,hogy ott a nagy többség követi,szent írásként tekint minden megnyílvánulására.
Nem az oldalt bántom,meg nem is a felhasználókat,csak szúrja a szemem,hogy számukra csak az a focista aki ott játszik,jah meg most Maicon aktuálisan.
Fecooo írta:csak nem a négybetűsről beszélsz?csababarca írta:...
(mondjuk szűkíteni kell, mert két illetőre is illik ez... az egyik egy rövidítés, a másik a "nevetés"...)
Biztos nem RMCF-re gondol, mert ő elismeri Messit.Fecooo írta:csak nem a négybetűsről beszélsz?csababarca írta:Szoktam olvasni a madridista fórumot. Általában az ottani real vs barca topicot.
Hihetetlen,hogy ott mennyire semmibe veszik Messit. Tucatjátékosnak tartják,aki még egy lapon sem említhető Cé-vel...
És az az érdekes benne,hogy az olyanok nem ismerik el ott,akik már évek óta fórumoznak,több ezer hozzászólásuk van,és ők becsmérlik legjobban. Pl. most a Sevilla meccs után,hogy ezért nem lesz vezér soha,blablabla...általában egy bizonyos fórumozó indítja ezeket a sületlenségeket,aki itt is garázdálkodott,csak az a különbség,hogy ott a nagy többség követi,szent írásként tekint minden megnyílvánulására.
Nem az oldalt bántom,meg nem is a felhasználókat,csak szúrja a szemem,hogy számukra csak az a focista aki ott játszik,jah meg most Maicon aktuálisan.
(mondjuk szűkíteni kell, mert két illetőre is illik ez... az egyik egy rövidítés, a másik a "nevetés"...)
Kijelentette hogy az egyetlen csapat ahova menne az a Manchester United.stef.lev írta:Most hiretelen nemtudom, de van der vaart még a realban van vagy elemnt valahova?
csak nem a négybetűsről beszélsz?csababarca írta:Szoktam olvasni a madridista fórumot. Általában az ottani real vs barca topicot.
Most így hirtelen még a Realban van...stef.lev írta:Most hiretelen nemtudom, de van der vaart még a realban van vagy elemnt valahova?
Ezzel tisztában vagyok, de Maicon nem jött és Arbeola meg nem hiszem, hogy tudna olyan jól játszani a szélen, mint Ramos.bali 15 írta:Én azt hallom hogy a Madridisták nagy része valósággal fel van háborodva amikor a szélen játszik mert olyan jó középhátvéd. Én valahányszor Madrid meccset láttam a szélen nyomta Ramos. Maicon ezért lett volna jó oda.
Így Ramos be mehetett volna középre.
Én szeretem ezt a felállást. A lényege az hogy a támadókról le veszi a védekezés terhét így azok ki élhetik kreativitásukat. A nagyobb tornákon ez lett a menő. Ezzel nyomultak a Spanyolok,Hollandok és a Németek is.ui: Mourinho 4-2-3-1-es felállással fogja kezdeni a szezont,a következő kezdőcsapatnak szavaz bizalmat: Casillas; Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi; Canales/P. Leon, Özil, Ronaldo; és Higuaín. /as/
Én azt hallom hogy a Madridisták nagy része valósággal fel van háborodva amikor a szélen játszik mert olyan jó középhátvéd. Én valahányszor Madrid meccset láttam a szélen nyomta Ramos. Maicon ezért lett volna jó oda.Ramos középen lesz?
Ramos középen lesz?daffy írta:a marca szerint drenthe nemsokára a benficáé lesz,helyére bastos vagy clichy érkezhet. namost: bastos olyan,mint marcelo,wenger papa meg nem engedné el clichy-t...szerintem nem közülük kerülne ki a befutó
ui: Mourinho 4-2-3-1-es felállással fogja kezdeni a szezont,a következő kezdőcsapatnak szavaz bizalmat: Casillas; Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi; Canales/P. Leon, Özil, Ronaldo; és Higuaín. /as/
Köszönöm, barátom! Legalább egy hétre előre megalapoztad a jókedvemet.Balazs1415 írta:fickók az a helyzet h igenis vannak Ronaldó szintü csatárok, csak azóta vannak pigue, puyol és hasonló hátvédek, akik megakadályozzák ezeket a csatárokat!
És azokban az időkben a játék sokkal lasabb volt, mint manapság és taktikailg sem egyformák a mostani csapatok. Ez sem segiti a csatárok dolgát....
Manapság egy csatárnál jobban számít a fizikum mint a tehetség.ez gondolom mindenki előtt tiszta,de mutass egy csatárt,aki olyan,mint a régi nagyok. én nem látok ronaldo szintű csatárt. Confused
elszomorító