Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nyugodtan gyere. The more the merrier.riboo írta:Tiszteletem!
Bár mostanság nem írtam a fórumba, illetőleg a tavalyi találkozót is offoltam a BGF gólyatábor okán. De előtte két alkalommal is volt szerencsém Hozzátok.
Inaktivitásom ellenére úgyérzem élőben kell látnom Csongor brazilos csatárjátékát, és hallgatni Krojf koma örökérvényű bölcsességeit... többek között ezért is érkezem meg a 'Ligetbe délig. A foci, a kaja, illetve az esti kocsma is érintene. Amennyiben persze elfogadjátok még az időntúli jelentkezésemet...
Üdv: riboo
Akkor hozzál sztem, mert Danival ki tudja mi van...Xanthor írta:Én majd a Népligethez megyek valamikor 11 körül, de 12re mindenképp ott vagyok szvsz.
Szerk.: pókerszettet én is tudok hozni ha akartok (az österben nem egyszer pókereztem már és semmit nem szóltak vagy volt belőle gond)
A póker szettet valamilyen semleges helyen használhatjátok, mondjuk magánlakásban, mert az éttermi, kocsmai játék szigorúan tilos és büntetik!Slither írta:@Dani: El tudod hozni a póker szettet?
Ha nem akkor valszeg Ördihez hasonlóan a focipályához megyek inkább.